• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İftari yaptik kizlar
2 kepce yayla corbasi
Salata
2 porsiyon firin tavuk( basamel soslu)
Dip
2 hurma
Ekmek yok
Tatli niyetine yarim avuc badem
Cay
1 adet kuru incir
Yarim saat spor
Bugun tartildim 100 gr gitmis, dilek sozunu tuttum canim:)

İftari yaptik kizlar
2 kepce yayla corbasi
Salata
Dip
2 hurma
Ekmek yok
Cay
1 adet kuru incir
Yarim saat spor

afiyet bal seker olsun canim ekmek yememn cok güzel olmus canim

yok canım ne sönük kalması çok güzelsin sen maşallah seni de tarzını da giyimini de çok beğeniyorum

attım msj tatlım :DD

sağol canım :))

eee sen degilmiydin dün faceden arkadasina bize ne pisirecen diye soran kesin panik yapti kiz iki fazla pisirdi hehehee:))

karıştırdın galiba :D

ellerine saglik baci eski sistemi zaten anlamiyorum bu sistemi hic anlamadim :))) helal olsun anlayana valla mathamatik zaten zayifdi benim :37:

gecmis olsun canim insallah gecer aksama kadar:16:

sağol hala ağrıyo ya..

Gemiyi hep beraber kurtarma zamani,uzuldum bak simdi.iftara yakin tartilsaydim belki daha hafif cikardim ya neyse haftaya ins

Tamam canim hemen ,:)basimiza kalkma emi 500 gr mini:))

Geldik ugradik ama cepten mesaj yazmayi sevmiyorum,oksam dun aksam girmistim.

heheheh zaten ayda bi kilo verebiliyorum o yüzden 500 gr bile çok değerli bnm için :D :D :D

Dun yine iftardaydim ama ekmek tatli yine yok,pardon tatliya catalimin ucuyla baktim.
yarim kase corba
1 kasik pilav
3 kasik kavurma
1 kasik taze fasulya
havuc dip
meyve suyu 1 bardak
cay
5 tane badem

SAHUR
1 bardak su
sabahta 30 dk spor yaptim
Aksam da metabolizmayi harekete gecirecek bir cay yapacagim ama yine disardayim.Belki donnuste evde icerim.Islerimin yogunlugu azaldi,dun aksam onemli bir kismi geride kaldi,ama iyi yoruldum kizlar.
Bugun benim dogum gunum.Ramazan da olmasi daha bir guzel benim icin.
cocuklarin ki Turkiye tatilimize denk geliyor,cok seviniyorlar.Ne yapmak lazim su kilo verme isini hizlandirmak icin acaba???Aralik ayi yaklasiyor,esim biletleri alacak ins.Bu arada tasinmak icin ev bakiyoruz..iste o zaman iyi kilo veririm herhalde.

menün çok iyi maşallah :nazar:

İftari yaptik kizlar
2 kepce yayla corbasi
Salata
Dip
2 hurma
Ekmek yok
Cay
1 adet kuru incir
Yarim saat spor

süpersin :34::nazar:

iyiyiz sunacim sen nasilsin bakim

deryacim okudunmu cüzlerini :)))
bu hafta ancak bir tanesini 12.cuz u okuyabilirim ,ben de mukabeleye gidiyorum .ama 13 u bir arkdasa versem olur mu batuhan?
dünkü iftar menüm:

yarım tabak yayla çorbası
kıymalı bezelye
pirinç pilavı
salata
1 bardak kompostu

1 dilim pasta
çay

dondurma

Sen bugun kalorisini yazmamissin???hayirdir porsiyon mu buyuktu dilk??:52:
oruçlu değilim ama sabahtan beri sadece 1 bardak limonata içtim :))) akşamı beklemek istiyorum nedense :D
Limonata mi??milletin aklina kurt dusurme su sicakta:)) aksam da menun guzel herhalde ondan bekliyorsun degiiil miii??
ziyaretçiler içeri alalım sizi :)))))

Ben de goruyorum o ziyaretcileri:))) ziyaretci deyince aklima o yabanci dizi geliyor,uzaydan gelip dunyayi istila ediyorlardi ya hani ?onu hatirladim..yakinda istila olacak:37:

Simdi cok uzaklardan yaziyorum bu yazilari,kalvyenin tuslarina nazikce basarak,bir elimde sut ,sekersiz, azicik kahve kttim,yudumluyorum aklim da memleket var..Hep klasik olmasin dimi ama!!Biraz edebi olsun yedgim ictigim seyler.Dogumgunum dedik kimse kutlamadi, yarim yamalak okuyonuz degil mi yazilanlari?:)Yukarda yazmistim,gozunuz hep yediklerimde kalmis:)

bu hafta ancak bir tanesini 12.cuz u okuyabilirim ,ben de mukabeleye gidiyorum .ama 13 u bir arkdasa versem olur mu batuhan?

Sen bugun kalorisini yazmamissin???hayirdir porsiyon mu buyuktu dilk??:52:

Limonata mi??milletin aklina kurt dusurme su sicakta:)) aksam da menun guzel herhalde ondan bekliyorsun degiiil miii??

Ben de goruyorum o ziyaretcileri:))) ziyaretci deyince aklima o yabanci dizi geliyor,uzaydan gelip dunyayi istila ediyorlardi ya hani ?onu hatirladim..yakinda istila olacak:37:

kalori sayfası bakımdaydı onun için hesaplayamıyordum ya :))))) evettt hemen bugünü paylaşayım :D

Simdi cok uzaklardan yaziyorum bu yazilari,kalvyenin tuslarina nazikce basarak,bir elimde sut ,sekersiz, azicik kahve kttim,yudumluyorum aklim da memleket var..Hep klasik olmasin dimi ama!!Biraz edebi olsun yedgim ictigim seyler.Dogumgunum dedik kimse kutlamadi, yarim yamalak okuyonuz degil mi yazilanlari?:)Yukarda yazmistim,gozunuz hep yediklerimde kalmis:)

:124::124::124: İYİ Kİ DOĞDUN BALIMMMMMMM :124::124::124:

menüm:

[1] Armut 1 ADET 70
[2] Pide 100 GRAM 266
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[5] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[6] Sucuklu Yumurta 0.25 PORSİYON 85
[7] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105

Toplam : 907 kal.

120 dk yürüyüş

menüm:

[1] Armut 1 ADET 70
[2] Pide 100 GRAM 266
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[5] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[6] Sucuklu Yumurta 0.25 PORSİYON 85

[7] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105

Toplam : 907 kal.

120 dk yürüyüş
Aferin, tebrikler canim. Sen bu hafta 1 kg verirsin. Hadi bakalim

merhabalr dün uğrayamadım. pazara falan gittim 4 kilo barbunya aldım ayıkla ayıkla bitiremedim. oğlumda durmadı. başı 6 la başlayan kiloları bi görebilsem.alminanaz sana iyi bir haberim var cuma günü zayıflama merkezine gittim. kavitasyon cihazı diye bişey varmış. gülben ergende girmiş o cihazlara . bi araştır istersen bana 800 esenin işin biter dediler . düşünüyorum ben daha .arkadaşlar siz hiç duydunuzmu bunu.
menümse şöyle
sabah
1 yum.
1 dlm ekmek
1kk peynir
4 zeytin
öğle
1tabak barbunya
1dlm ekmek
akşam biber dolmas
yoğurt

Aferin, tebrikler canim. Sen bu hafta 1 kg verirsin. Hadi bakalim

sağol canım ama 1 gr bile veremem çünkü regliyim acayip şişim şu an :))

merhabalr dün uğrayamadım. pazara falan gittim 4 kilo barbunya aldım ayıkla ayıkla bitiremedim. oğlumda durmadı. başı 6 la başlayan kiloları bi görebilsem.alminanaz sana iyi bir haberim var cuma günü zayıflama merkezine gittim. kavitasyon cihazı diye bişey varmış. gülben ergende girmiş o cihazlara . bi araştır istersen bana 800 esenin işin biter dediler . düşünüyorum ben daha .arkadaşlar siz hiç duydunuzmu bunu.
menümse şöyle
sabah
1 yum.
1 dlm ekmek
1kk peynir
4 zeytin
öğle
1tabak barbunya
1dlm ekmek
akşam biber dolmas
yoğurt

ben denedim ama pek bişey değişmedi sankim :)))

mama sandalyesini aldık arkadaşlar bakalım kuullanabilecekmiyiz

güle güle kullan canım :71:

Back