• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam çıtır takımım!! bugn başladm kuru kuru ot domates ve biber yiyorm ama 63 bçk oldm çok şükür ödemimi attım sanrm. 60 ı görücm bu sefer yetti bea! spor yapamıyorm ama ya.. çok tembelm...:37:
Senden sonra haftaya ben baslamayi dusunuyorum, sen bizimle bol bol paylas, merak ettim nasil olacak?
bugün benim doğum günüm kızlarrr

eşim hala kutlamadı ne diyim hep böyleee alıştım artık
bakalım akşama neler olacak

ben çıkıyorum görüşürüz
Dogum gunun kutlu olsun kadiss, Allah daha nice seneler gostersin canim. Bu arada sogan suyu agizda koku birakmiyor, tadi kaliyor:(

bu hafta kilo vericem söz veriyorum ve kendimi şimdiden regli olmama rağmen hafif hissediyorum :124::124::124:
Ohh citirim ne guzel kiskandim inan, masallah sana azimli kiz:)

Deryacım çok geçmiş olsun, doktorlar sinüsleri tıkananlara deniz kenarında sabah yürüyüşü ve sonra da buruna deniz suyu çekmeyi öneriyorlar. Böyle bir fırsatın var mı bilmiyorum ama böyle
bir imkanın yoksa naneyi kaynatıp buharını soluyabilirsin canım. İnş tez zamanda iyileşirsin :)
Sagol Uruz, denize yakin oturuyorum ama hava o kadar soguk ki! Usuturum bu sefer de. Okaliptus yagi damlattim cok faydasini gordum. Daha iyiyim bugun.
Pko icin de yurumeye baslayacagim ama su hastaligimi bir yeneyim ins. Sogan suyu da iciyorum , bakalim, yaslaniyoruz:))

Pko artık genç kızların ve kadınların çoğunda var, salgın hastalık gibi yayılıyor. Hayatından hareket kesinlikle eksik olmayacak, istediğin kadar az ye, yediklerine dikkat et, hareketsiz bir yaşantın varsa bu sorun devam eder. Her şey senin elinde canım; önce Allah'ın izniyle, sonra da senin gayretinle :16:

[1] Cornetto Çilek-Kaymak 1 ADET 170.00
[2] Külah Dondurma 1 ADET 131.00
[3] kepekli makarna pişmiş 300 100 gr 34800.00

[4] kepekli makarna pişmiş 3 100 gr 348.00
[5] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168.00
[6] Pirinç Pilavı 0.25 PORSİYON 81.50
Toplam : 898.50kal.
walla kızlar fazlasıyla hesapladım..sadece 4-5 kasık kuru fasulye 3 kasık pilav aldım..haa bu arada yogurdu unuttum yaa birazda ondan almıstım cokmu acaba kalorisi aman hesaplamıcam simdi..biliyorum bugunun en kötü yanı 2 sefer dondurma yemem oldu

herkese günaydin..kadiscim takma kafana dogum günü cocugusun olacak okadar..ufukcum emzirmene ragmen en cok senin menülerini begeniyorum canim az kacamak yapiyorsun..bendemi dün az yememe ragmen azicik arti görünce 2 haftada 9 kilo diyetine basliyorum yapmak isteyen varsa buyursun hergün listeyi yazarim.kizlar unutmayin bu bvir doktor listesi.icinde protein karbonhidrat hepsinden var..benim cok hosu´ma gidiyo liste ..varmi benle bir baslayacak olan.gurbetciler izine az kaldi ona göree:)

canım liste nasıl
2 hafta 9 kilo çok fazla değil mi yaptın mı daha önce
merak ettim
doktor illa kilo vermen lazım diyo

Senden sonra haftaya ben baslamayi dusunuyorum, sen bizimle bol bol paylas, merak ettim nasil olacak?

Dogum gunun kutlu olsun kadiss, Allah daha nice seneler gostersin canim. Bu arada sogan suyu agizda koku birakmiyor, tadi kaliyor:(

QUOTE]

saol canım

Kizlar ben de abuk- subuk bir menu yazacagim, hastalima sayin
Sabah
Kahve
Ufacik cikolata
Oglen
Cay
2-3 tane biskuvi
Aksam
1 tabak sebzeli pilav
Yogurt 5 yk
Salata

1.gun
kahvalti sekersiz kahve.
Ogle 2 haslanmis yumurta ve ispanak.bunu degistirebilirsiniz kizlar.ben 1 yumurta yedim ve 2 dilim domates 1 kucuk kwpek ekmegi yedim.kalorisiz yiceklerle degistirilebilir.isoanagin yerinede 2 kucuj dilim avacado yedim.oda cok etkili zayiflamada.
Aksamsa listede 1 biftek var ama ben 1 tavuk gogsu yiyecem tavuk gunundede et yerim artik.yesil salata ve meyve var menude.kizlar doyurucu ama kalorisiz bir liste.9 kilo degilde 5 kilo versek bile kimden kötü?sizce?

ayyyy teşekkür ederim :)))) sizede bulaştırmak için burdayım :69:
insallah en kisa zamanda canim..
1.gun
kahvalti sekersiz kahve.
Ogle 2 haslanmis yumurta ve ispanak.bunu degistirebilirsiniz kizlar.ben 1 yumurta yedim ve 2 dilim domates 1 kucuk kwpek ekmegi yedim.kalorisiz yiceklerle degistirilebilir.isoanagin yerinede 2 kucuj dilim avacado yedim.oda cok etkili zayiflamada.
Aksamsa listede 1 biftek var ama ben 1 tavuk gogsu yiyecem tavuk gunundede et yerim artik.yesil salata ve meyve var menude.kizlar doyurucu ama kalorisiz bir liste.9 kilo degilde 5 kilo versek bile kimden kötü?sizce?
Avacoda ben de uzun zamandir yemiyordum,hatirlattigin iyi oldu, tok mu tutuyor?
günaydın bayanlar çok mutluyum bugun
dün doktor 3 tane yumurtan var dedi belki ikiz olabilir dedi
tabi ki belli olmaz ama yumurtam hiç olmuyordu ilaç içince oldu Rabbimin izniyle

Ayy canim insallah hayirli haberlerini aliriz,ablam dan aldim haberi ,simdi cok tatli bebisi var kucaginda,dua edelim..

saol canım güzel dileklerin için
ah erkekler öyleler özellikle benim kocamm
ama yine seviyorum napim 2002den beri 10 sene olmuş üniversiteden sınıf arkadaşıydık 2. sınıfta çıkmaya başladık
gözümü onda açtım
aşk işte

Ask ask,Allah muhabbetinizi bozmasin ,hepimizin ins,ben de 10 yillik evliyim:46:

Ask ask,Allah muhabbetinizi bozmasin ,hepimizin ins,ben de 10 yillik evliyim:46:

ewet canim hem tok tutuyor hemde lifli bi sebze.tipki armut altin cilek vs gibi yenilmesi gerekiyor.biliyosun lifli yiyecekler hem tok tutuyor hemde lif sayesinde yag yakimi iyi oluyorr

[1] Cornetto Çilek-Kaymak 1 ADET 170.00
[2] Külah Dondurma 1 ADET 131.00
[3] kepekli makarna pişmiş 300 100 gr 34800.00

[4] kepekli makarna pişmiş 3 100 gr 348.00
[5] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168.00
[6] Pirinç Pilavı 0.25 PORSİYON 81.50
Toplam : 898.50kal.
walla kızlar fazlasıyla hesapladım..sadece 4-5 kasık kuru fasulye 3 kasık pilav aldım..haa bu arada yogurdu unuttum yaa birazda ondan almıstım cokmu acaba kalorisi aman hesaplamıcam simdi..biliyorum bugunun en kötü yanı 2 sefer dondurma yemem oldu

Almina ne cornettosu yaa!!!! simdi gordum,canim istedi,ne cornetto su ya!!! kisaca dondurma desene sen kardesim ,canim istiyor,taa Turkiye ye gidene kadar bekle artikin:)))
:84:Bana cornetto bulunnn!!!

Almina ne cornettosu yaa!!!! simdi gordum,canim istedi,ne cornetto su ya!!! kisaca dondurma desene sen kardesim ,canim istiyor,taa Turkiye ye gidene kadar bekle artikin:)))
kizimm kalori hesapliyorum napimm cornette allah kornetto oda olmadi magnumm hemde bademli...:46:
Askolsun biz neyiz kardes???ben butun topiklere bedelim:63:

anlat bakalimm ozamann:32::33:

1.gun
kahvalti sekersiz kahve.

baya kalorisizmiş dayanabilirsen yap canım zaten bende bu aralar pek bişey yiyemiyorum ama yemem lazım yoksa günde 1000 kalorinin altında alırsam vücut buna alışır ve ne zaman fazla yersem direk kilo olarak geri döner :)))

saol canım benim

gel sana ısmarlıyayım :)

Kalori[1] Cacık 0.25 PORSİYON 32.75

[2]Mantar Sote 0.50 PORSİYON 49

[3] Tavuk Izgara 100 GRAm 132

[4] Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40

[5] Kiraz 30 gr 21.6

[6] Şeftali 1 ADET 60

[7]ekmecik kepekli ekmek1 100gr 199

[8] Domates 20 GRAM 3.5554

[9] Yumurta (haşlanmış)25 GRAM 39.5

[10] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78(benim ictigim aslinda cappucino listede bulamadim bilen varsa sölesin ltfn bence aynidir hemen hemen:)
Toplam :

655.4054 kal.

OHHHH BEEE ISTE BUKADAR BUGÜNÜ HARIKA BITIRDIM LISTE DISINA CIKTIGIM SADECE MANTAR SOTE VE CACIK OLDU AMA BUNUN YERINEDE YESIL SALATA VE MEYVE YEMIYORUM AKSAM::BUGUNU TAMAMLADIM ACAYIP TOKUM VE HIC KALORISIZ BASARDIM YUPPIII AKSAM INSALLAH AZIMI TUTARIM:51:

bende hemen paylaşayım o zaman birazdan dışarıda yemek yicem :))))

[1] Ayran 1 ADET 107
[2] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[3] Lahmacun 1 ADET 250
[4] Kiraz 500 gr 360
[5] CEVİZ 3 adet 81
[6] Bal 0.50 YEMEK KAŞIĞI 35
[7] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[8] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[9] yesil cay 1 adet 0

Toplam : 1160 kal.

1 saat pilates + 120 dk yürüyüş + 2 litre su

Back