geçer sıkma canınıoffffff morelim çok bozuk((( depresyondayım galiba
(((
balığı çok seviyoruz ailecekTebrik ederim az yemissin.., ama benim canim balikkk istiyor kadis!! İyi ki hamile degilim yoksa ben de mi 6 kilo kizartirdim herhalde:))
canın mı çekti tühhh
bende denemek istiyorum bunu ama korkuyorum çok kokuyor mu konuşurken falan işte kokmak iiiiiiHastayim hala.... Gecmedi , sinuslerim dolmus. Ilac almak icin azicik atistirma yaptimm o kadar. Bir de sogan suyu iciyorum ki dusman basina!!! Inan burnum hastaliktan koku almiyor guya ama ictikten sonra koku kalici kaldi burnumda, buram buram sogan kokuyor. Ictikten bir saat sonra belim cok fena agrimaya basladi. Ins regl olurum hayirlisi ile. Acaba bel agrisi ondanmidir ki???
Neyse sikayet etmiyeyim halimden daha kotude olabilirdim. Cok sukur.
Sizler ne yapiyorsunuz arkadaslar!?
gelebicin diye bir balık aynı et gibi kılçıksız harika bir balık 2 taneydi 5 kilo geldi düşününkadişciğim ne balıüğı kızarttın
dilekciğim niye moralin bozuk. aman takma kafanı bişeye salla gitsin.fderya sende.![]()
selam çıtır takımım!! bugn başladm kuru kuru ot domates ve biber yiyorm ama 63 bçk oldm çok şükür ödemimi attım sanrm. 60 ı görücm bu sefer yetti bea! spor yapamıyorm ama ya.. çok tembelm...![]()
kaç günde verdin kiloyu hemde sporsuzzz
bizede söleeeee