• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

burasi 12 derece bugün duyrulur hanimlar sicaklarin kiymetini bilin oturun gölgeye buz gibi limonata icin daha ne diyeyim

ilahi ufocan elbette vardir koskoca avustralyada cornetto ama arkadasim rejimden dolayi yemiyodur nasil algiladiysan artik :)))

Burasida oyle sogul almina,gerci kar yagmiyor ama...ustelik ben buranin yazini gormeden yine Turkiye nin kisina gidecegim,uzun bir sure kis istemem herhalde.

merhaba kızlar nasılsınız :)))
nedense kendimi çok yorgun hissediyorum hemde spor bile yapmadım..
bu akşam düğüne davetliyim bakalım beni beğenecek misiniz :)))

yarın erkek kardeşimin doğum günü var 18 yaşına girecek ve çok önemsiyor acaba ona ne alabilirim lütfen yardımcı olun aklım durdu valla :D

Burasida oyle sogul almina,gerci kar yagmiyor ama...ustelik ben buranin yazini gormeden yine Turkiye nin kisina gidecegim,uzun bir sure kis istemem herhalde.
üzüldüm adına
türkiye de nereye geliyosun

yarın erkek kardeşimin doğum günü var 18 yaşına girecek ve çok önemsiyor acaba ona ne alabilirim lütfen yardımcı olun aklım durdu valla :D

hediye almayı oldu olası beceremem
ama klasik olacak thşört al

ben genelde kıyafet alırım da malesef

aman cok zor hele gencler bisey begenmiyor..her sene bi merasim benim erkek kardesimde 20li yaslarda..bi sene nintendo almistim tam tamina 300 euro bu sene sinema ses sistemi aldim kendi evimde plazma bile yok beyfendinin odasinsa plazma var ses sistemi eksik kalmismis

aman gençken biz böylemiydik tamam hala genciz ama istekelrimiz farklıydı
şimdi ki çocuklara bakıyorum doymuyorlar hep dah afazlası
bunun için eğitmek lazım
teyzemin çocukları farklı ama öyle herşeyi istemezler paramız yeter mi derler
bu devirde düşünün
nasıl yaptın dedim benim ki daha 3.5 yaşında yok bunu giycem bunu alcam söz geçiremiyorum
dedi ki her istediğini alma parası önemli değil bir balon ister sen hemen alırsın bir top ister sen alırsın evde oysaki topu vardır
haklısın dedim kaç tane topu var kaç tane silahi arabası var belirsiz bir dünya ve kıymeti de yok hiç birinin
10 dk oynar tamam bir daha bakmaz yüzüne
ben karar verdim artık her istediğini almayacağım
alırsam da ödül koyacağım
çocuk yetiştirmek çok zor

üzüldüm adına
türkiye de nereye geliyosun

hediye almayı oldu olası beceremem
ama klasik olacak thşört al

ben genelde kıyafet alırım da malesef

benimde aklımda kıyafet var :))

aman cok zor hele gencler bisey begenmiyor..her sene bi merasim benim erkek kardesimde 20li yaslarda..bi sene nintendo almistim tam tamina 300 euro bu sene sinema ses sistemi aldim kendi evimde plazma bile yok beyfendinin odasinsa plazma var ses sistemi eksik kalmismis

offf sorma ama ben öyle pahalı bişey alamam ama almışkende değerli bişey olsun istiyorum heralde daha da hediye almam kocaman oldu :))))

aman gençken biz böylemiydik tamam hala genciz ama istekelrimiz farklıydı
şimdi ki çocuklara bakıyorum doymuyorlar hep dah afazlası
bunun için eğitmek lazım
teyzemin çocukları farklı ama öyle herşeyi istemezler paramız yeter mi derler
bu devirde düşünün
nasıl yaptın dedim benim ki daha 3.5 yaşında yok bunu giycem bunu alcam söz geçiremiyorum
dedi ki her istediğini alma parası önemli değil bir balon ister sen hemen alırsın bir top ister sen alırsın evde oysaki topu vardır
haklısın dedim kaç tane topu var kaç tane silahi arabası var belirsiz bir dünya ve kıymeti de yok hiç birinin
10 dk oynar tamam bir daha bakmaz yüzüne
ben karar verdim artık her istediğini almayacağım
alırsam da ödül koyacağım
çocuk yetiştirmek çok zor

benim esim cocuk akli basina gelsin haftada birgün evde aksam sirf ekmek domates yiyecez diyor.cocuk neden böyle dersede paramiz yok dicekmisiz.o yüzden bugun sadce ekmek varki onu bile bulamayanlar var dicekmisiz.banada cok mantikli geldi.hele avrupada cocuk yetistirmek hepsinden zor

kızlar dün arkadşn d. günü vardı herşey güme gitti tabi ama ben 63 kiloyum en azndn. tatilden önceki kiloma döndm. bugn hafif bi kahvaltı yptm karpz yedm birazdan da akşam yemeği yerm yazarm yine. kpss ye çalşmakla geçiriyorm günlerimi olbildiğince.. okl açldığında pek fırsatm kalmıck..sizide boşluyorm affedn beni.. aralarda gelip iki laf etmek bile moral oluyor bana. öpüyorm hepinizi.:69:

selam kizlar cuma geldi catti sabirsizlikla kilolarinizi bekliyorum ben :))

kızlar şu an şehir dışındayım. haber veremeden kayboldum çok üzgünüm. şartlar beni buna zorladı. sanırım listeden çıktım. geçmişi okumadım. ama özür diliyerek aranızdan ayrılıyorum. kusura bakmayın.

hayirdir canim ?????

bu arada ben gene ignelendim geldim vatana millete hayirliolsun iki kulagimda küpeler :))

faydasini gördünmü peki canim??

Yarınki kilo bildirimlerini heyecanla bekliyorum :)

Esther canım seni izinli göstericem, umarım kötü bir şey yoktur.

duruyorum duruyorum hep perşembeleri çok yiyorum offf :(((
az önce düğündeydik meyve suyu paçanga böreği ve soslu tavuk yedim.. evde olsaydım kesinlikle yemezdim ama açık havada bi başka oluyo canııım :))))))
bakalım yarın tartı bana ne dicek :D

kızlar dün arkadşn d. günü vardı herşey güme gitti tabi ama ben 63 kiloyum en azndn. tatilden önceki kiloma döndm. bugn hafif bi kahvaltı yptm karpz yedm birazdan da akşam yemeği yerm yazarm yine. kpss ye çalşmakla geçiriyorm günlerimi olbildiğince.. okl açldığında pek fırsatm kalmıck..sizide boşluyorm affedn beni.. aralarda gelip iki laf etmek bile moral oluyor bana. öpüyorm hepinizi.:69:

Tam da ben de sana mesaj atacaktim nasil gidiyor diye?pazartesi yani ramazanda once dusunuyordum ama...hala kararsizim

duruyorum duruyorum hep perşembeleri çok yiyorum offf :(((
az önce düğündeydik meyve suyu paçanga böreği ve soslu tavuk yedim.. evde olsaydım kesinlikle yemezdim ama açık havada bi başka oluyo canııım :))))))
bakalım yarın tartı bana ne dicek :D

Sakindigin goze cop batarmis,ahh su persembeler:50:

günaydın bayanlar
:(

benim esim cocuk akli basina gelsin haftada birgün evde aksam sirf ekmek domates yiyecez diyor.cocuk neden böyle dersede paramiz yok dicekmisiz.o yüzden bugun sadce ekmek varki onu bile bulamayanlar var dicekmisiz.banada cok mantikli geldi.hele avrupada cocuk yetistirmek hepsinden zor

bu fikri çok beğendim denemek lazım gerçekten yokluğu bilmeleri için

canım ne güzel vermişsin çok sevindim

malesef ben beklediğim gibi artıdayım 75.4 olmuşum 300 gr almışım

dün yaptığım lapa hiç bir işe yaramamış ona şaştım
metabolizmam tamamen durmuş anlaşılan
şaşkınım
ve de üzgün

dünkü menüm sabah 2-3 dilim karpuz 1 dilim peynir
öğlen bir kase pirinç lapası
akşam bir kase pirinç lapası
karpuz

yani en azından dünkü menü bana 500 gr verdirmeliydi
hayret ya