geçer sıkma canınıoffffff morelim çok bozuk((( depresyondayım galiba (((
balığı çok seviyoruz ailecekTebrik ederim az yemissin.., ama benim canim balikkk istiyor kadis!! İyi ki hamile degilim yoksa ben de mi 6 kilo kizartirdim herhalde:))
bende denemek istiyorum bunu ama korkuyorum çok kokuyor mu konuşurken falan işte kokmak iiiiiiHastayim hala.... Gecmedi , sinuslerim dolmus. Ilac almak icin azicik atistirma yaptimm o kadar. Bir de sogan suyu iciyorum ki dusman basina!!! Inan burnum hastaliktan koku almiyor guya ama ictikten sonra koku kalici kaldi burnumda, buram buram sogan kokuyor. Ictikten bir saat sonra belim cok fena agrimaya basladi. Ins regl olurum hayirlisi ile. Acaba bel agrisi ondanmidir ki???
Neyse sikayet etmiyeyim halimden daha kotude olabilirdim. Cok sukur.
Sizler ne yapiyorsunuz arkadaslar!?
gelebicin diye bir balık aynı et gibi kılçıksız harika bir balık 2 taneydi 5 kilo geldi düşününkadişciğim ne balıüğı kızarttın
dilekciğim niye moralin bozuk. aman takma kafanı bişeye salla gitsin.fderya sende.
selam çıtır takımım!! bugn başladm kuru kuru ot domates ve biber yiyorm ama 63 bçk oldm çok şükür ödemimi attım sanrm. 60 ı görücm bu sefer yetti bea! spor yapamıyorm ama ya.. çok tembelm...
selam çıtır takımım!! bugn başladm kuru kuru ot domates ve biber yiyorm ama 63 bçk oldm çok şükür ödemimi attım sanrm. 60 ı görücm bu sefer yetti bea! spor yapamıyorm ama ya.. çok tembelm...
geçer sıkma canını
bugün benim doğum günüm kızlarrr
eşim hala kutlamadı ne diyim hep böyleee alıştım artık
bakalım akşama neler olacak
ben çıkıyorum görüşürüz
ben çıkıyorum görüşürüz
aman bu erkekler böyle centilmenliknedir bilmiyorlar canım balığın ismi yöresel heralde bilemedim bi araştırayım bakayım bende su ürünleri mühendisiyim
Hastayim hala.... Gecmedi , sinuslerim dolmus. Ilac almak icin azicik atistirma yaptimm o kadar. Bir de sogan suyu iciyorum ki dusman basina!!! Inan burnum hastaliktan koku almiyor guya ama ictikten sonra koku kalici kaldi burnumda, buram buram sogan kokuyor. Ictikten bir saat sonra belim cok fena agrimaya basladi. Ins regl olurum hayirlisi ile. Acaba bel agrisi ondanmidir ki???
Neyse sikayet etmiyeyim halimden daha kotude olabilirdim. Cok sukur.
Sizler ne yapiyorsunuz arkadaslar!?
Canim bende pko var eger regl olmazsam bu daha da ilerleyecek ... Ayrica eskiden beri duzensiz, rahatsiz ediyor siskinlik ve kilo yapiyor. Ve ayrica regl bir kadin icin onemli cunku vucudun dilidir.
Gecmis olsun dileklerin icin sagol canim, gecer ins
peki ufukcum türkiye de çalışma şartları nasıl? yurt dışında daha iyi diye biliyorum da ben..
Günaydın bayanlar
bugün çokkk heyecanlıyım akşam doktor kontrolüm var yumurtalarıma bakacaklar
büyümüş mü diye
illa bebek olsun istemiyorum en azından yumurtalıklarım gelişiyomu ilaçla da olsa bunu merak ediyorum
ooo kilo almadan kolay ne var
hafta sonu haberlerde izledim bir kadın acayip kilolu para almak içind ehala yiyor şok oldum ya
almak kolayda vermekkk çok zor
ama senin fazla değil sanırım veririsin korkmaa
evet canım çok kilo verdim
ben beyin gücüyle zayıfladım diyorum insanlar inanmıyor
ama şimdi onu yapamıyorum
bne kadar ilginç değil mi
yani o zaman zayıflamak amacımdı olmazsa olnmazımda
ama şimdi farklı o zamanki ruh halim yok
yemesemde veremiyorum
yada vermediğimi sanıyorum
iyi bence en azından yemek yemişsin kalorili bişey yok korkma
bu gün ne yiyeceksin
sen yap sonrada ben yapacağım işe yararsa
7 ayda çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim canım
ne zaman kk başladın gruba girdin
beyaz ekmek de kaç dilim
pilavı kaçırdım diyosun ama ne kadar
2 tabaksa bu sorun elbet
ben çıkıyorum görüşürüz
ben çıkıyorum görüşürüz
3 günde sanrm.. hızlı alınan kilo hızlı gidiyo sanrm:) ilk gün hafif beslendm. cack içtim akşamında ızgara et ve salata sonraki gün aynı şeklde hafif geçti.. 6 da yemeyi kestm gece 2-3 gibi yatıyorm bide.. o yzden o saate kadar yemeynce o da etkisini gösterdi sanrm.. dün de patates yedim full ve 2 bçk kilo gitti çok şükür.geçer sıkma canını
balığı çok seviyoruz ailecek
canın mı çekti tühhh
bende denemek istiyorum bunu ama korkuyorum çok kokuyor mu konuşurken falan işte kokmak iiiiii
gelebicin diye bir balık aynı et gibi kılçıksız harika bir balık 2 taneydi 5 kilo geldi düşünün
kaç günde verdin kiloyu hemde sporsuzzz
bizede söleeeee
aferin arkadaşım sana harikasın
inşallah canım bnm içinde dua et olur mu :))
iyi ki doğdun o zaman canım gün senin günün
yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık ve çıtırlık getirsin inşallah
iyi ki doğdun o zaman canım gün senin günün
yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık ve çıtırlık getirsin inşallah
aman bu erkekler böyle centilmenliknedir bilmiyorlar canım balığın ismi yöresel heralde bilemedim bi araştırayım bakayım bende su ürünleri mühendisiyim
kadişciğim yayın balığı bu sizin yediğiniz güzel bir tatlısu balığı. doğum günün kutlu olsunve sana güzel bir bebek getirsin.
canım türkiyede malesef özel sektörde yerlerde. tabi dışarda özellikle norveç, isveç gibi ülkelerde burda doktor nasılsa orda da öyle. türkiyede kadiş gibi devletin mühendisi olursan iyi herşey.
ben ocakta basladim canim takima girmemde o arada idi
2 tabak yemedim pilavi canim yarim tabak diyim yani tabagin yarisinda tavuk yarisinda pilav vardi
dogum günün kutlu olsun canim nice senelerre
erkek milleti iste naparsin sykma canini
3 günde sanrm.. hızlı alınan kilo hızlı gidiyo sanrm:) ilk gün hafif beslendm. cack içtim akşamında ızgara et ve salata sonraki gün aynı şeklde hafif geçti.. 6 da yemeyi kestm gece 2-3 gibi yatıyorm bide.. o yzden o saate kadar yemeynce o da etkisini gösterdi sanrm.. dün de patates yedim full ve 2 bçk kilo gitti çok şükür.
bugündeakşama kadar yağsz sebzeler yedim ama akşam makarna yedm bir tabak 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynirle. bakalm yarn da eksk kalkacakmıym:))
teşekkür edermm
vay vay vaygünaydınnnnnn bugün bende kendimi çok iyi hissediyorum :)) inşallah kilom değişmezse bu cuma süprüsüm var kızlar :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?