Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

offffff morelim çok bozuk ((( depresyondayım galiba (((
geçer sıkma canını
Tebrik ederim az yemissin.., ama benim canim balikkk istiyor kadis!! İyi ki hamile degilim yoksa ben de mi 6 kilo kizartirdim herhalde:))
balığı çok seviyoruz ailecek
canın mı çekti tühhh

bende denemek istiyorum bunu ama korkuyorum çok kokuyor mu konuşurken falan işte kokmak iiiiii

kadişciğim ne balıüğı kızarttın

dilekciğim niye moralin bozuk. aman takma kafanı bişeye salla gitsin.fderya sende.
gelebicin diye bir balık aynı et gibi kılçıksız harika bir balık 2 taneydi 5 kilo geldi düşünün

selam çıtır takımım!! bugn başladm kuru kuru ot domates ve biber yiyorm ama 63 bçk oldm çok şükür ödemimi attım sanrm. 60 ı görücm bu sefer yetti bea! spor yapamıyorm ama ya.. çok tembelm...

kaç günde verdin kiloyu hemde sporsuzzz
bizede söleeeee

bugün benim doğum günüm kızlarrr

eşim hala kutlamadı ne diyim hep böyleee alıştım artık
bakalım akşama neler olacak

ben çıkıyorum görüşürüz

selam çıtır takımım!! bugn başladm kuru kuru ot domates ve biber yiyorm ama 63 bçk oldm çok şükür ödemimi attım sanrm. 60 ı görücm bu sefer yetti bea! spor yapamıyorm ama ya.. çok tembelm...

aferin arkadaşım sana harikasın

geçer sıkma canını

inşallah canım bnm içinde dua et olur mu :))

ben çıkıyorum görüşürüz

iyi ki doğdun o zaman canım gün senin günün
yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık ve çıtırlık getirsin inşallah

ben çıkıyorum görüşürüz

aman bu erkekler böyle centilmenliknedir bilmiyorlar canım balığın ismi yöresel heralde bilemedim bi araştırayım bakayım bende su ürünleri mühendisiyim

kadişciğim yayın balığı bu sizin yediğiniz güzel bir tatlısu balığı. doğum günün kutlu olsun ve sana güzel bir bebek getirsin.

Deryacım çok geçmiş olsun, doktorlar sinüsleri tıkananlara deniz kenarında sabah yürüyüşü ve sonra da buruna deniz suyu çekmeyi öneriyorlar. Böyle bir fırsatın var mı bilmiyorum ama böyle bir imkanın yoksa naneyi kaynatıp buharını soluyabilirsin canım. İnş tez zamanda iyileşirsin :)

Pko artık genç kızların ve kadınların çoğunda var, salgın hastalık gibi yayılıyor. Hayatından hareket kesinlikle eksik olmayacak, istediğin kadar az ye, yediklerine dikkat et, hareketsiz bir yaşantın varsa bu sorun devam eder. Her şey senin elinde canım; önce Allah'ın izniyle, sonra da senin gayretinle

peki ufukcum türkiye de çalışma şartları nasıl? yurt dışında daha iyi diye biliyorum da ben..

canım türkiyede malesef özel sektörde yerlerde. tabi dışarda özellikle norveç, isveç gibi ülkelerde burda doktor nasılsa orda da öyle. türkiyede kadiş gibi devletin mühendisi olursan iyi herşey.

ben ocakta basladim canim takima girmemde o arada idi
2 tabak yemedim pilavi canim yarim tabak diyim yani tabagin yarisinda tavuk yarisinda pilav vardi

ben çıkıyorum görüşürüz

dogum günün kutlu olsun canim nice senelerre
erkek milleti iste naparsin sykma canini

ben çıkıyorum görüşürüz

Kadisim doğum günün kutlu olsun canım, nice sağlıklı ve güzel günlere

Moralini hemen bozma, belki de eşin unutmuş numarası yaparak sana güzel bir sürpriz hazırlıyordur :)

kendimi inanılmaz tok hissediyorum ya :))))

menüm:

[1] Hurma 1 ADET 15
[2] Puding (muzlu) 0.50 PORSİYON 81.5
[3] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[4] Ekmek 3 DİLİM 195
[5] un kurabiyesi 1 adet 65
[6] Sucuk 10 GRAM 45
[7] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[8] yesil cay 1 adet 0

Toplam : 602.5 kal.

1 saat pilates + 2 litre su

[1] Cornetto Çilek-Kaymak 1 ADET 170.00
[2] Külah Dondurma 1 ADET 131.00
[3] kepekli makarna pişmiş 300 100 gr 34800.00

[4] kepekli makarna pişmiş 3 100 gr 348.00
[5] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168.00
[6] Pirinç Pilavı 0.25 PORSİYON 81.50
Toplam : 898.50kal.
walla kızlar fazlasıyla hesapladım..sadece 4-5 kasık kuru fasulye 3 kasık pilav aldım..haa bu arada yogurdu unuttum yaa birazda ondan almıstım cokmu acaba kalorisi aman hesaplamıcam simdi..biliyorum bugunun en kötü yanı 2 sefer dondurma yemem oldu

3 günde sanrm.. hızlı alınan kilo hızlı gidiyo sanrm:) ilk gün hafif beslendm. cack içtim akşamında ızgara et ve salata sonraki gün aynı şeklde hafif geçti.. 6 da yemeyi kestm gece 2-3 gibi yatıyorm bide.. o yzden o saate kadar yemeynce o da etkisini gösterdi sanrm.. dün de patates yedim full ve 2 bçk kilo gitti çok şükür.

bugündeakşama kadar yağsz sebzeler yedim ama akşam makarna yedm bir tabak 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynirle. bakalm yarn da eksk kalkacakmıym:))

teşekkür edermm

günaydın bayanlar çok mutluyum bugun
dün doktor 3 tane yumurtan var dedi belki ikiz olabilir dedi
tabi ki belli olmaz ama yumurtam hiç olmuyordu ilaç içince oldu Rabbimin izniyle

iyi ki doğdun o zaman canım gün senin günün
yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık ve çıtırlık getirsin inşallah

saol canım güzel dileklerin için

aman bu erkekler böyle centilmenliknedir bilmiyorlar canım balığın ismi yöresel heralde bilemedim bi araştırayım bakayım bende su ürünleri mühendisiyim

:) evet canım sen bilirsin bizim burda öyle diyolar ama adını araştırmadım

kadişciğim yayın balığı bu sizin yediğiniz güzel bir tatlısu balığı. doğum günün kutlu olsun ve sana güzel bir bebek getirsin.

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için

canım türkiyede malesef özel sektörde yerlerde. tabi dışarda özellikle norveç, isveç gibi ülkelerde burda doktor nasılsa orda da öyle. türkiyede kadiş gibi devletin mühendisi olursan iyi herşey.

çok şükür ben işimden memnunum tam olarak devlette değilim özelleştirilmiş burada ama tüm türkiye nerdeyse her köyde hizmet veriyor
ben devlete atandım mayıs ayında ama gitmedim
bakdım adamlar iş miş yapmıyorlar oturup duruyorlar benim işimde daha aktifim çalışıp maaşımı hak ediyorum en azından

yani bura sayesinde kilo verdin ne güzel

saol canım güzel dileklerin için
ah erkekler öyleler özellikle benim kocamm
ama yine seviyorum napim 2002den beri 10 sene olmuş üniversiteden sınıf arkadaşıydık 2. sınıfta çıkmaya başladık
gözümü onda açtım
aşk işte

doktordan sonr ayemege gittik ardından pastam geldi şok oldum evde süpriz beklerken yemekte geldi
eşim hediye alma özürlü zaten ben kendim seçerim malesef alıştım artık
yemekten sonra çarşıya çıkacaktık geç oldu kaldı

dünkü menüm sabah 1 dilim ekmek peynir domates
öğlen 2 tane kuru pasta
akşam işin dozu kaçtı malesef
yazayım mı
adana kebeb 2 dilim ekmek ve 1 dilim pasta
1 soda sonrasında

doğum günüm azıcık olcak demi ama şişkinlikten yatamadım

süpersin
bugün nasıl sonuç

günaydınnnnnn bugün bende kendimi çok iyi hissediyorum :)) inşallah kilom değişmezse bu cuma süprüsüm var kızlar :))))))))))

herkese günaydin..kadiscim takma kafana dogum günü cocugusun olacak okadar..ufukcum emzirmene ragmen en cok senin menülerini begeniyorum canim az kacamak yapiyorsun..bendemi dün az yememe ragmen azicik arti görünce 2 haftada 9 kilo diyetine basliyorum yapmak isteyen varsa buyursun hergün listeyi yazarim.kizlar unutmayin bu bvir doktor listesi.icinde protein karbonhidrat hepsinden var..benim cok hosu´ma gidiyo liste ..varmi benle bir baslayacak olan.gurbetciler izine az kaldi ona göree:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…