Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendini tanıtan arkadaşlara teşekkürler dilekciğim senin bu kdar tanıtma kısmı heralde. yeni arkadaşlarada hoşgeldiniz der zayıflamanızda başarılar dilerim. reyhan pilavı kaçırmışsın bence. suna sende çok yemişsin
bugün akupunkturda kar etmedi canım sana
![]()
kendini tanıtan arkadaşlara teşekkürler dilekciğim senin bu kdar tanıtma kısmı heralde. yeni arkadaşlarada hoşgeldiniz der zayıflamanızda başarılar dilerim. reyhan pilavı kaçırmışsın bence. suna sende çok yemişsin
bugün akupunkturda kar etmedi canım sana
![]()
yarn menümde sebze var bol bol yağsız salata yicem. bide fırında kırmızı biberleri kızatıp sirke tuzla yemek istiyo cnm.. ufak tefek kaçamaklarla güzl biçmde tamamlarm inş..
Günaydın bayanlar
bugün çokkk heyecanlıyım akşam doktor kontrolüm var yumurtalarıma bakacaklar
büyümüş mü diye
illa bebek olsun istemiyorum en azından yumurtalıklarım gelişiyomu ilaçla da olsa bunu merak ediyorum
ooo kilo almadan kolay ne var
hafta sonu haberlerde izledim bir kadın acayip kilolu para almak içind ehala yiyor şok oldum ya
almak kolayda vermekkk çok zor
ama senin fazla değil sanırım veririsin korkmaa
evet canım çok kilo verdim
ben beyin gücüyle zayıfladım diyorum insanlar inanmıyor
ama şimdi onu yapamıyorum
bne kadar ilginç değil mi
yani o zaman zayıflamak amacımdı olmazsa olnmazımda
ama şimdi farklı o zamanki ruh halim yok
yemesemde veremiyorum
yada vermediğimi sanıyorum
iyi bence en azından yemek yemişsin kalorili bişey yok korkma
bu gün ne yiyeceksin
sen yap sonrada ben yapacağım işe yararsa
7 ayda çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim canım
ne zaman kk başladın gruba girdin
beyaz ekmek de kaç dilim
pilavı kaçırdım diyosun ama ne kadar
2 tabaksa bu sorun elbet
offffff morelim çok bozuk((( depresyondayım galiba
(((
Tebrik ederim az yemissin.., ama benim canim balikkk istiyor kadis!! İyi ki hamile degilim yoksa ben de mi 6 kilo kizartirdim herhalde:))dünkü menüm
sabah 1 tane küçük puaca ve cay
öğlen 1 dilim ekmek 3 tane kuşbaşı et
arada küçük dondurma
akşam 1 parça balık 1 dilim ekmek
çayla bir tane kuru pasta
meyve ve bir soda
dün akşam misafirim vardı yemekte 6 kilo balık kızarttım düşünün artık saçlarımdan ter akıyordu
ayaklarım hala agrıyor
kız suna kremalı şeyleri yiyonya
Dedektifim benim masallah, affetmiyorsun yakaliyorsun hemen de. :)
Hastayim hala.... Gecmedi , sinuslerim dolmus. Ilac almak icin azicik atistirma yaptimm o kadar. Bir de sogan suyu iciyorum ki dusman basina!!! Inan burnum hastaliktan koku almiyor guya ama ictikten sonra koku kalici kaldi burnumda, buram buram sogan kokuyor. Ictikten bir saat sonra belim cok fena agrimaya basladi. Ins regl olurum hayirlisi ile. Acaba bel agrisi ondanmidir ki???
Neyse sikayet etmiyeyim halimden daha kotude olabilirdim. Cok sukur.
Sizler ne yapiyorsunuz arkadaslar!?
bugünkü menüm arkadaşlar
sabah 4 kaşık menemen 2 ceviz 1 bardak çay
zeytin kadar peynir
1 dilim ekmek
ara
muzlu puding
öğle 4 kaşık pilav yoğurt
ara kavun
akşam 1 tabak kısır
kısırı çok seviyorum![]()
Kisiri ben de cok severim ama su siralar yapmiyorum. Kisiri ye cunku az yemek sartyla tabi canim sut yapar. Eger cok canim cekerse yagini az koyuyorum. Guzel olmus menun.
çok geçmiş olsun. burnuna papatyayı kaynamış suya at ve içine çek nefesin açılır.inşallah regl olursunda rahatlarsın da niye kafaya regl nolmayı bu kadar. ben 3-4 ay omazdım hiçte kafaya takmazdım.
Canim bende pko var eger regl olmazsam bu daha da ilerleyecek ... Ayrica eskiden beri duzensiz, rahatsiz ediyor siskinlik ve kilo yapiyor. Ve ayrica regl bir kadin icin onemli cunku vucudun dilidir.
Gecmis olsun dileklerin icin sagol canim, gecer ins
Hayirdir canim?? Regl filan mi olacaksin?
kadişciğim ne balıüğı kızarttın
dilekciğim niye moralin bozuk. aman takma kafanı bişeye salla gitsin.fderya sende.![]()