• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

5 gunde 5 kilo diyetini bir defalik yapmayi dusunuyorum.
Elif ve shezofren hosgeldiniz aramiza arkadaslar:))

hoşbuldk sende hoşgeldn:))) sende 5 günde 5 kilo diyetindemisn bugn?? ben aldm elime patatesleri yiyorum zorla.... umarm sonucunda bi 3 kilo fln verdirirde.. değer şu günlerimize:37:

Son düzenleme:
Elif tekrar hoşgeldin canım ama biraz yaramazlık yapmışsın :9:

Kadis benim de oglum 3.5 yasinda..Hamilelik icin biraz erken diyorduk zaten,Rabbim hayirlisni versin.Arkadaslarin cogu muhendis,sen de oyle.evinin yakin olmasi da ari bir guzellik.

hemde nasıl rahat oluyorum evim yakın olduğu için hamilelikte bebekte daha iyi olur
seneye tayinim çıkacak hayırlısıyla artık şehre geçeyim diyorum
bakalım nasıl olacak
şehre geçmeden 2. bebek te olsun istiyorum 7 aydır bekliyorum yarın doktor gideceğim bakalım ne diyecek

Herkese selamlar arkadaşlar :)

Çok şükür kabızlık sorunum kalmadı ama bu defa da varis olma riski taşıdığım için koşturuyorum, çok korkuyorum varis olmaktan, başlangıç belirtileri olabilecek genişlemeler var bir bacağımda. Sıcaklar da tuz biber oluyor bu duruma. Gelip neler yazdığınıza baktım şöyle bir :)

canım zaten varisin belirtilerinden dir kabızlık bende de var her ikisinde kabızlık sorununu çok şükğr çözdüm
ama varis biraz daha zor
akşamları yatarken ayaklarımın altına 2 yasyık alıyorum
ve akşam eve gelince ayaklarımı hava dikip öyle oturuyorum

kabızlığıda hamile iken çözdüm doktorumun tavsiyesi ile

her sabah koca bir bardak su içtim ve tuvalete gittim oturdum gelse de gelmesede

sonra düzene girdi şükür tavsiye ederim

canım zaten varisin belirtilerinden dir kabızlık bende de var her ikisinde kabızlık sorununu çok şükğr çözdüm
ama varis biraz daha zor
akşamları yatarken ayaklarımın altına 2 yasyık alıyorum
ve akşam eve gelince ayaklarımı hava dikip öyle oturuyorum

kabızlığıda hamile iken çözdüm doktorumun tavsiyesi ile

her sabah koca bir bardak su içtim ve tuvalete gittim oturdum gelse de gelmesede

sonra düzene girdi şükür tavsiye ederim

Kadisim zaten hastalıktan korkarım, korktuğum şeyler başıma mı geliyordur nedir :31:

Kabızlık halloluyor da dediğin gibi varisin geri dönüşü olmuyor, mümkün olduğunca oluşumunu engellemek, oluşmuşsa da daha da ilerlememesini sağlamak gerekiyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun valla :)

Bugün fazla bir şey yemedim, sabahtan beri domates-peynir-çorba şeklinde ara ara atıştırıyorum, biraz da kuru üzüm yedim o kadar. İstek geldi, mecburen pasta yaptım, ondan da biraz yerim. Bu sıcaklarda canım hiçbir şey yemek istemiyor aslında, insan nefes bile alamıyor ki yemek yesin, bu yazı hayırlısıyla atlatsaydık.:61:

:78::78::78: yaptm ya... 5 günde nasıl 2 kilo alınır die test yapmaktı amacm aslnda:17::17: işin sırrını çözdm. hergün bir waffle!:77::77:

Elifçim insan sevdiği bir şeyi yerken gözü hiçbir şey görmüyor, miktar filan dinlemiyor :9:

Neyse ki kaçamak tadında kalmış, öyle çok kilo almadan dönmüşsün :)

meraba kizlar..bugun kahvaltida kahvemi ictim (cappucino)kalorili biliyorum ama süt bende bagirsaklari calistiriyo:17:kücük ekmek arasi sandvic peynirli marullu..öglen krema soslu hindi gögsü yedim bi tabak ekmeksiz yaninda biraz patates..aksama yine ayni yemekten catalin ucuyla bikactane aldim ve yaninda bikac yaprak marul salatasi yedim bukadarr..nasil??

dilekciğim devamını getirmedin.
kaptanım sen de tanıtırmısın kendini nereye taşındın.
ya aslında herkes kendini bi kısaca tanıtsa diyorum geçmişten gelenleri tanımıyorum.
menü
sabah
1 tahinli poğaça
1domates
1 yumurta
öğle
1 adet karnıyarık 2 kaşık pi,lav salata

ara meyveli yoğurt

akşam karpuz peynir

canim ben reyhan avusturyada yasiyorum
29 yasinda iki cocuk annesiyim
oglum eylulde 4 yasina girecek
kizimda 16 aylik
10 yillik evliyim :nazar:
boyum 1.65 ocakta 100 kilo ile marotona basladim
iste böyle canim :16:

Kizlar iki gundur heyecandan yerimde duramiyorum, bugun Dr a gittim kan tahlili sonuclari icin .... Sonuc Negatif cikti. Hayirlisi olsun dedik esimle.Evettt nerde kalmistik???:))son gaz devam degil mi zayiflamaya? Bu arada ilk is sogan kurunu denemek olacak ins.
Cok birsey yiyemiyorum cunku disim arizali.. Benim kasa bozuk , beynim de bloke olmus anlasilan:)

hayirlisi olsun canim bebis gelene kadar en azindan biraz daha kilo verirsin :16:

selam kizlar bakiyorumda herkes diyete son gaz devam ediyor ne kadar güzel
simdi ben size bir soru soracam belki cok sacma ama simdi
ben mesela ekmegimi almayi unutmusum beyaz ekmek yemek zorunda kaldim
ve aksamda tavuk yapmistim ve yaninda pilav vardi pilavida fena kacirdim
ama kalori hesapimi gecmedim simdi bugünki beslenmem kilo yaparmi yoksa kalorimi gecmedigim icin aynimi cikarim
biliyorum cok sacma oldu ama merak ettim iste:9:

Herkese selamlar arkadaşlar :)

Çok şükür kabızlık sorunum kalmadı ama bu defa da varis olma riski taşıdığım için koşturuyorum, çok korkuyorum varis olmaktan, başlangıç belirtileri olabilecek genişlemeler var bir bacağımda. Sıcaklar da tuz biber oluyor bu duruma. Gelip neler yazdığınıza baktım şöyle bir :)

uruzcum canım bol bol oku üfle kendine bi türlü kurtulamadın hastalıktan :( sakınan göze çöp batarmış heralde snnkide o hesap :)))

Kadisim zaten hastalıktan korkarım, korktuğum şeyler başıma mı geliyordur nedir :31:

Kabızlık halloluyor da dediğin gibi varisin geri dönüşü olmuyor, mümkün olduğunca oluşumunu engellemek, oluşmuşsa da daha da ilerlememesini sağlamak gerekiyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun valla :)

Bugün fazla bir şey yemedim, sabahtan beri domates-peynir-çorba şeklinde ara ara atıştırıyorum, biraz da kuru üzüm yedim o kadar. İstek geldi, mecburen pasta yaptım, ondan da biraz yerim. Bu sıcaklarda canım hiçbir şey yemek istemiyor aslında, insan nefes bile alamıyor ki yemek yesin, bu yazı hayırlısıyla atlatsaydık.:61:

aynen ya ben soğuk havayı daha çok seviyorum :))))

:78::78::78: yaptm ya... 5 günde nasıl 2 kilo alınır die test yapmaktı amacm aslnda:17::17: işin sırrını çözdm. hergün bir waffle!:77::77:

alemsin elifim ya :)))))))))

bugünkü menümü yazayım hemen:

patates patates patates ( arada 2 tane de galeta götürdüm) ve 2 bçk litre su.

patatesin tok tutması lazım ama sürekli yemekte sıkar insanı :))) yarın ne var menünde?

ama kalori hesapimi gecmedim simdi bugünki beslenmem kilo yaparmi yoksa kalorimi gecmedigim icin aynimi cikarim

pek anlamadım canım ama bi günden bişey olmaz yarın akşam daha az yersin dengelemiş olursun :))))

bugün misafilerim vardı sabahtan öğlene kadar temizlik yaptım sonra akşam yemeğimi yaptım ve bu arada pek bişey yiyemedim :))

menüm:

sabah
ufak bi parça yağsız karışık tost
yeşil çay

öğlen
2 çatal tavuk mantar sote
2 çatal pilav
2 kaşık muzlu puding

akşam
3-4 çatal salata
1 dilim baklava

2 saat dip köşe temizlik + 2 litre su :)))

uruzcum canım bol bol oku üfle kendine bi türlü kurtulamadın hastalıktan :( sakınan göze çöp batarmış heralde snnkide o hesap :)))

patatesin tok tutması lazım ama sürekli yemekte sıkar insanı :))) yarın ne var menünde?

pek anlamadım canım ama bi günden bişey olmaz yarın akşam daha az yersin dengelemiş olursun :))))

sagol canim cevapin icin bugün cok yedim cooooook :)))

kendini tanıtan arkadaşlara teşekkürler dilekciğim senin bu kdar tanıtma kısmı heralde. yeni arkadaşlarada hoşgeldiniz der zayıflamanızda başarılar dilerim. reyhan pilavı kaçırmışsın bence:50:. suna sende çok yemişsin:50: bugün akupunkturda kar etmedi canım sana:1::1::1:

yarn menümde sebze var bol bol yağsız salata yicem. bide fırında kırmızı biberleri kızatıp sirke tuzla yemek istiyo cnm.. ufak tefek kaçamaklarla güzl biçmde tamamlarm inş..

Günaydın bayanlar
bugün çokkk heyecanlıyım akşam doktor kontrolüm var yumurtalarıma bakacaklar
büyümüş mü diye
illa bebek olsun istemiyorum en azından yumurtalıklarım gelişiyomu ilaçla da olsa bunu merak ediyorum

ooo kilo almadan kolay ne var
hafta sonu haberlerde izledim bir kadın acayip kilolu para almak içind ehala yiyor şok oldum ya
almak kolayda vermekkk çok zor
ama senin fazla değil sanırım veririsin korkmaa

kadiscim senin basari öykünü okudum nekadar hizli kilo alip vermissin yaa nasil becerdin onu anladimki isine geldimi cok hirslisin sen:)

evet canım çok kilo verdim
ben beyin gücüyle zayıfladım diyorum insanlar inanmıyor
ama şimdi onu yapamıyorum
bne kadar ilginç değil mi

yani o zaman zayıflamak amacımdı olmazsa olnmazımda
ama şimdi farklı o zamanki ruh halim yok
yemesemde veremiyorum
yada vermediğimi sanıyorum

meraba kizlar..bugun kahvaltida kahvemi ictim (cappucino)kalorili biliyorum ama süt bende bagirsaklari calistiriyo:17:kücük ekmek arasi sandvic peynirli marullu..öglen krema soslu hindi gögsü yedim bi tabak ekmeksiz yaninda biraz patates..aksama yine ayni yemekten catalin ucuyla bikactane aldim ve yaninda bikac yaprak marul salatasi yedim bukadarr..nasil??

iyi bence en azından yemek yemişsin kalorili bişey yok korkma

bugünkü menümü yazayım hemen:

patates patates patates ( arada 2 tane de galeta götürdüm) ve 2 bçk litre su.

bu gün ne yiyeceksin
sen yap sonrada ben yapacağım işe yararsa

canim ben reyhan avusturyada yasiyorum
29 yasinda iki cocuk annesiyim
oglum eylulde 4 yasina girecek
kizimda 16 aylik
10 yillik evliyim :nazar:
boyum 1.65 ocakta 100 kilo ile marotona basladim
iste böyle canim :16:

hayirlisi olsun canim bebis gelene kadar en azindan biraz daha kilo verirsin :16:

7 ayda çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim canım
ne zaman kk başladın gruba girdin

beyaz ekmek de kaç dilim
pilavı kaçırdım diyosun ama ne kadar
2 tabaksa bu sorun elbet

Son düzenleme:
Back