ne yani ben sadece 1 kilo vererek bu hafta birincimi olmusum
Benim kilo ayni kaptan
dünkü menümü yazayım sabah bir lokma peynir zorla
öğlen bir kase kremalı mantar çorbası 3 kaşık pirinç pilavı bir kase salata ve biraz ızgara tavuk otelde toplantım vardı mecburen yedim arkadaşlarla sohbet falan anlamadım valla bir baktım uçmuşum ekmek yok yani Allah tan
akşam sadece karpuz yedim
spor yapamadım koşturmaca malum
bu hafta misafirim var ama güzel olan şu ki benim canım yemek yemek istemiyor hafta sonu pikniğe gideriz ekmeksiz yerim ızgaramı dengelerim sanırım
Allah hepinizden razi olsun kizimin sagligi iyi cok sükür dahada uslandi diyebilirim artik herseyi agzina almiyor yada alamiyor demeliyim
ne yani ben sadece 1 kilo vererek bu hafta birincimi olmusum
Kizlar hepinize gunaydin,uruz tesekkurler canim eline saglik.
Dun yolculuk vardi,iki de cocuk....Tatil+is gibi oldu ,6 gun surecek. Dun kilo bildirimimi yemek masasindan yaptimmasada kiler bana baktilar olsun kilo bildiremiyecegim diye telas ettim.ama basarmisim.menumu de yazayim:
sabah
klasik olan 1kk peynir zeytin falan..2 kepek kizarmis
oglen
1 dilim ekmek
bir parca et ve salata
aksam
yolculuk sonrasi mideme kramp girdi ,aksam yemek saat
gec olacagi icin cocuklarin piskevitinden azicik asirdimkahve ictim
aksam
1,5 porsiyon balik
salata
2 kasik makarna
ekmek yok
Bu arada hic asansor kullanmamaya ozen gosteriyorum.iyi degil mi?
menüm :
sabah : yarım dilim ekmek reçel peynir
öğlen : patates salatası , yarım çikolata , icetea şeftali , 1 acı biber ve 1 kase yoğurt
akşam : patates salatası , lahana salatası ve icetea light.
aralarda kuru kayısı yedim , 5.7 km yürüdüm ve 30 dkka civarı tenis oynadım :/ kilo veremiyorum ama diyeti bırakmamam da lzm annem büyüdğün için metoblizman güçlenmiştr diyetin başında bu yüzden kilo veremiyorsundur ddi.inş öledir yakında kilo vereceğim inş
Deryacım iyi ne kelime, listendekiler bana göre az bileAfiyet olsun :)
Listendekileri okurken nasıl canım çekti sorma, gecenin bu saatinde yiyecek adına ne söylesen canım çeker
Ah canim inan uzuldum simdi,yakinimda olsan sana hemen ayni menuyu hazirlardim ellerimle,ama Turkiye de herseyin tadi bir baska ben de orada ki yemekleri ozledim hem de nasil
Sen hic bir sey yeme lutfen suclusu ben olurum simdi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?