Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ay yavrum benim.. Sen anlattıkça ben yaşadım sanki olayı Güzel kuzum benim, nasılda canı yanmıstır.Zavallaı yavrucak.. Nasıl şimdi iyi mi bari? Dişleri 6 sene hiç çıkmayacak mı şimdi? Aman buralarda dolaşıcaz derken çocuklardan olmayalım Allah korusun.. Hiçbirşey onlardan önemli değil...

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar yavrumun gulunce cikan o disleri iste bu resim karesinde kaldi bu resimi olaydan bikacsaat once cekmistim olacagi vsrmis ve oldu durumu iyi cok sukur hic aglamiyor acisini hemen unuttu.ama eskiden elma havuc ne olursa isirip yiyebiliyodu artik yiyemeyecekAllah hepimizin yavrusunu korusun.

sağol canım benim

offf yarısına kadar zor okudum (( Allah beterinden saklasın inşallah bu arada çok geçmiş olsun..

bugün akşam ikeaya gittik ve ben ipin ucunu kaçırım tamda yarın cumaydı pffff (

bu gazla ykm den ebru şallının pilates topunu aldım 65 cm olandan bi de küçük top tabiki lastikle birlikte yarın sabah kalkabilirsem yapıcam saat 6da

Ayşecim gözümden kaçmış, Ceylin mi rahatsızlandı? :26: Umarım ciddi bir sorun yoktur canım

Listeye yeni alınan arkadaşlar (kadiş, lostçokbozdu ve gulam) bildirim yaparken başlangıç kilolarını, şu anki kilolarını ve hedeflerini yazarlarsa sevinirim :)

Bu arada yeni gelen arkadaşlara ben hoşgeldin dememiştim, bu vesileyle hoşgeldiniz diyorum

günaydın bayanlar

kadisim hoşgeldin aramıza

akrepcim nasılsın
kilonu korumuşsun sende tebrik ederim canım
ben yine şiştim maleseffffff

of sabah sabah ağlattın beni canım ya
geçmiş olsun Allah daha kötüsünden saklasın

ateşi düştü değil mi hava değişimi de yormuştur yavrunu listedeyim :) teşekkür ederim

teşekkür ederim canım

ben 75.9 la burda başladım şu an 75.2 yim hedefim 68

oyyy çok fena oldum okurken gözlerim doldu..tatlım sadaka ver hemen..
çok çok geçmişler olsun..Allahım bebişini uzun ömür sağlık versin..görünür görünmez kazalardan korusun inş..

ayşecim senin bebişe de çok geçmiş olsun..Allahım hayırlı şifalar versin tez zamanda inş.

selam kizlar bildirimimi yapayim
gecen hafta 79.1
bu hafta 78.1
giden kilo 1
hedef 55
bu arada regl dönemimdeyim siskinim hedefim daha farkliydi bu hafta ama saglik olsun hepinizi öpüyorum hayirli cumalar

Allah hepinizden razi olsun kizimin sagligi iyi cok sükür dahada uslandi diyebilirim artik herseyi agzina almiyor yada alamiyor demeliyim

Liste ile ilgili açıklamalar:

Ayşecim mesajlarda ekstradan bir bildirim görmediğim için kilonu sabit geçtim, umarım hata yapmamışımdır :)

Gulma canım başlangıç kilonu 107 olarak yazmışsın ama bu diyet yapmaya başladığın kilo sanırım. Ben takıma katıldığın zamanki kilonu sormuştum :) Önceki sayfaları şöyle bir taradım, kilon önceki haftalarda 92,9 olarak görünüyor o yüzden başlangıç kilon olarak 92,9 yazdım, yanlış olmadığını ümit ediyorum

Fderya kilo bildirimi yapamayacağını ve daha sonra da giriş yapamayacağını söylemiş zaten, o yüzden kendisini sabit geçiyorum.

Kendi kilomu da yarışmadan izne ayrıldığım dönemdeki kilom olarak sabit geçtim, zaten çok fazla fark yok. Aradan da 11 hafta geçmiş, bu kadar az bir fark varken verilen kiloyu 11'e bölmek anlamsız olacaktı :)

Kaptanım iletmem gereken bütün notlar bunlar, arz ederim

Bu haftaki listemiz de bu şekilde, son bir kez gözden geçirip paylaşım alanına eklicem. Bu hafta sıralamaları hazırlama sırası bizim takımdaymış, öğleden sonra gelip takım sıralamaları listesini de hazırlarım :)

8.TAKIM 214.ETAP
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00% )
AySeCeYLin ( 60,8 / 60,8 / 0,0 / 0,00%)
esther (82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00% )
fderya ( 79,6 / 79,6 / 0,00 / 0,00%)
ufocan ( 75,5 / 74,9 / 0,6 / 0,79% )
alminanaz ( 79,1 / 78,1 / 1,0 / 1,26%)
kadiş ( 75,9 / 75,2 / 0,7 / 0,92% ) yeni üye hedef: 68
lostçokbozdu ( 56,0 / 55,8 / 0,2 / 0,36% ) yeni üye hedef: 47
papatya89 (
59,5 / 59,5 / 0,00 / 0,00 % )209. etapta ayrılmıştı, geri döndü
gulam ( 92,9 / 93,9 / -1,0 / -1,08% ) yeni üye hedef: 75
uruz ( 76,2 / 76,2 / 0,00 / 0,00 %) 203. etapta ayrılmıştı, geri döndü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…