Var ama Turkiye gibi degil,arkadas olmak isterim tabi ama kusura bakma gormemisim canim,hemen kabul edeyim.avustralyada pazar yok demi. memnunmusun orada yaşamaktan. bide ben sana arkadaş teklifi ettim niye kabul etmiyon
Biraz da hafta sonu diye yedim hafta ici tuketmemeye calisiyorumçok güzel beslenmişsin. çekirdek de nazar boncuğu olsun artık
bugünkü menüm :
sabah :
1 yumurta
biraz sucuk , 2 bardak çay
öğlen :
1 maden suyu
1 tabak kiraz
1 kase puding
biraz karpuz ve peynir
1bardak yeşil çay
akşam :
bi tabak sarma , yoğurt ve türk kahvesi :)
6 km yürüdüm :) akşam da bi nescafe içeceğim nerdeyse 1 hafta içmiyorum ben normalde her gün içerdim :)
nasıl sizce iyi mi ? sarma daha az yiyebilirdim ama yerken farkına varamadım :/
Ohh kaptan seni de mezun edecegiz desene zaten 170 cm boyunla 60 kilo ideal degil mi?Bayagi iyi gorunuyorsundur canim sen ya!!ben geldim
şeymacım evet mezun oldun canım.
bugün öğlen
çok az menemen
1 bardak şekersiz çay
akşam
tavuk,kabak salatası,cacık
çayın yanında pasta yiyeceğim ödülüm olsun.dünden bugüne 500 gr daha vermişim 60,3 olmuşum
hareketten canım pek oturmaya fırsatım yok bu aralar.yeme düzenin öğünlerim aksada protein alımına dikkat ediyorum.kahvaltı dışında ekmek yemiyorum hiç.tabiki abla diyebilirsin nede olsa senden 11 yaş büyüğüm 26 yaşındayım.
menüne gelince protein hep eksik,bir öğününde mutlaka et,tavuk balık vs.olsun onlarda yoksa 2 tane yumurta ye canım bir öğününde.haşlanmış,omlet,menemen vs. çeşitli şeklillerde yapabilirsin canım.kg vermeye en çok yardımcı olan grup protein grubu.sporun çok iyi canım inş. hiç bir zaman bırakmazsın
selam kizlar yine hafta sonu ve buralar bombos
bu ara bende 7 gün sonra 29 olacam ay yaslaniyorummmmmmmmmmm
o zaman öğlenleri fln et olmadğı günlerde menemen veya kendime tavuk falan yapayım. tavuğu kızartsam yağlı olcak , sadece haşlanmş da yiyemem. salatasını falan mı yapayım ?
ben fıında yapıyorum.1 kaşık yoğurt,çok az salça,tuz köri sarımsak katıp tavuğu karıştırıyorum veriyorum fırına harika oluyo hiç yağ koymuyorum.
fideryacım evet şuan ideal kg dayım ama bir 5 kg daha zayıflamak istiyorum.
Ohh kaptan seni de mezun edecegiz desene zaten 170 cm boyunla 60 kilo ideal degil mi?Bayagi iyi gorunuyorsundur canim sen ya!!
Araniz da en yasliniz ben miyim yoksam??33 yasindayimyaslaniyorum tabii,iki cocuk anasi olduk.Var mi benden buyuk olannnn???
tünaysdın kızlar bizde keyifler yerinde benim cadı kızım 10 aylık haline bakmaz basına bugun 10.30da uyandı ewet ewet 10.30a kadar bizde uyumusuz cok sasırdım bide sevindim öpe öpe kızımı özlemisim bu saate kadar uyumayı[
sunacığım benim oğlanda bugün aksine gece 3ten öğlen 3e kadar uyumadı. elinden ne kadar eziyet geldiyse yaptı.
bugün ne yediğimi yada yemediğimi bilmiyorum kızlar menümü veremeyeceğim . kilo verdiğim kesin ama.
dilekcim gel tabi tatlım artık
kızla haftasonu diye pek uğrayan olmamış.yarın yolcuyum nasıl gececek 15 saat bakalım
kızla haftasonu diye pek uğrayan olmamış.yarın yolcuyum nasıl gececek 15 saat bakalım
ilk defa otobüsle gideceğim bakalım dilekcim tek otobüs var inş. rahat gidip geliriz ceylinden yana endişeliyim hastalığı yeni atlattı sayılır agzı yara çok huysuz bişey yiyemiyor bakalım nasıl gececek Allah yardımcım olsun.1 ay önce bende üst üste 2 şehire gidip geldimde mahvoldum ya..
otobüs konforluysa sıkma canını bi şekilde bitiyor yol :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?