Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

avustralyada pazar yok demi. memnunmusun orada yaşamaktan. bide ben sana arkadaş teklifi ettim niye kabul etmiyon
Var ama Turkiye gibi degil,arkadas olmak isterim tabi ama kusura bakma gormemisim canim,hemen kabul edeyim.
çok güzel beslenmişsin. çekirdek de nazar boncuğu olsun artık
Biraz da hafta sonu diye yedim hafta ici tuketmemeye calisiyorum

Yurumen cok guzel,darisi bana bu aralar bir usengeclik geldi uzerime

Ohh kaptan seni de mezun edecegiz desene zaten 170 cm boyunla 60 kilo ideal degil mi?Bayagi iyi gorunuyorsundur canim sen ya!!

Araniz da en yasliniz ben miyim yoksam??33 yasindayim yaslaniyorum tabii,iki cocuk anasi olduk.Var mi benden buyuk olannnn???

o zaman öğlenleri fln et olmadğı günlerde menemen veya kendime tavuk falan yapayım. tavuğu kızartsam yağlı olcak , sadece haşlanmş da yiyemem. salatasını falan mı yapayım ?

ben fıında yapıyorum.1 kaşık yoğurt,çok az salça,tuz köri sarımsak katıp tavuğu karıştırıyorum veriyorum fırına harika oluyo hiç yağ koymuyorum.

fideryacım evet şuan ideal kg dayım ama bir 5 kg daha zayıflamak istiyorum.

selammmmmm mutlu pazarlar :)
takımımız derece yapmış HARİKASINIZ !!!
BENDE ARTIK TAKIMA GİRMEK İSTİYORUM :))) Kilom sabit 59.5 inşallah ay sonuna kadar iyi bir kilo veririm çünkü kuzenimin sözü olacak
spor yaparak kilo verdiğim için tekrar kilo almadım buna şükrediyorum
ama tek sıkıntım iş yerinde öğlen dışardan sipariş veriyoruz ne yesem acaba ?

canım bende 33 yaşındayım üzülme. kadın 30'undan sonra güzelleşirmiş.

dilekcim gel tabi tatlım artık
kızla haftasonu diye pek uğrayan olmamış.yarın yolcuyum nasıl gececek 15 saat bakalım

iyi yolculuklar :)
bugünkü menümü yazym

sabah
gözleme gibi bi şey katmer de deniliyo sanırım. lahmacun büyüklüğünde onun dörtte birini yedim
peynir
2-3 bardak çay
öğlen :
bi türk kahvesi
yarım simit
peynir domates
2 bardak çay
1 kayısı biraz kiraz
çok az sütlü tatlı :/
akşam
düne göre daha az sarma bol yoğurt.

1.5 litre su içmişimdir. 6 km de yürüdüm
:

[1] Ekmek 3 DİLİM 195
[2] Çay 2 ADET 10
[3] Gözleme 1 ADET 378
[4] Şeker (küp) 6 ADET 117
[5] Domates 0.25 ADET 3.5
[6] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[7] Sucuklu Yumurta 0.10 PORSİYON 34
[8] Sundae (Çilek) 1 ADET 244
[9] Şeftali 2 ADET 120
[10] Hurma 3 ADET 45

Toplam : 1171.5 kal.

1 saat yürüyüş..

1 ay önce bende üst üste 2 şehire gidip geldimde mahvoldum ya..
otobüs konforluysa sıkma canını bi şekilde bitiyor yol :))))
ilk defa otobüsle gideceğim bakalım dilekcim tek otobüs var inş. rahat gidip geliriz ceylinden yana endişeliyim hastalığı yeni atlattı sayılır agzı yara çok huysuz bişey yiyemiyor bakalım nasıl gececek Allah yardımcım olsun.

dilekcim gel tabi tatlım artık
kızla haftasonu diye pek uğrayan olmamış.yarın yolcuyum nasıl gececek 15 saat bakalım

iyi yolculuklar canim insallah sorunsuz atlatirsin bayada uzun gercekten
gerci ben aliskinim yolsuluga gecen sene kizim 4 aylikti izine geldigimizde ve arabayla gelmistik
benim cocukarda aliskin cok sükür
burda anneme gitmeye kalksam zaten 6 saat cekiyo
offf offff

dilekcim geri dönmene coooooooook sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…