Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slmmm kızlarr
ben fırsat bulamıyorum yazmaya ev kalabalık bilgisayarı çocuklara kaptırıyoruz hep malesef..
diyet derseniz dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor istediğim gibi arada hep kaçamak oluyor..
yürüyüş ve deniz var allahtan da o yüzden içim biraz rahat,kaç gündür tartılamıyorum tartının pili bitmiş bir türlü alamadık gitti,2 olmuşuz süperrr..kilo veren herkesi tebrik ederim benim faydam olamadığı için üzgünüm..
ayşecim yazmıştım ama görmedin sanırım canım beni bir süre listeden geri dönmek üzere alsan canım çünkü gerçekten bu aralar kilo vermem durdu ve dikkatte edemiyorum eskisi gibi..
Bu arada Ceyline çok geçmiş olsun umarım yolculuk sorunsuz geçer klimalara dikkat edin canım szi kapatsanız bile önden ve arkadan vuruyor bazen biz o şekilde Teoyu hasta etmiştik 2 sene önce...
Şeymacım tekrar tebrik ederim canım azmin sonu...darısı hepimizin başına!
fırsat buldukça yazmaya çalışırım kızlar bu arada en yaşlınız benim sanırım 34

hımm geçmiş olsun canım sen içini rahat tut inşallah hayırlısıyla gidersin :))

ayyy teşekkür ederim yine bi azim geldi hadi bakalım maceraya devam :)))))))
senin menülerini sporunu beğenmeyi özledim be

selam kızlar ben 2 hafta 9 kilo diyetine başlom bugun. alminanaz yapıyodu bunu. bıraktı mı acaba naptı bilen var mı

oooo iyiymiş ama ben veremem heralde :)))) canım sen kaç kiloydun beni maruz gör olur mu uzun zamandır yoktum :))

çok güzel bravo

ben de diyete başladım
sabah
1 fincan 3ü bir arada içtim. aslında sekersız olması lazımmıs ama evde baska yoktu. yarına 2si bi arada alıp az seker atıcam cunku sekersız ıcemem aslla

öğlen
2 haşlanmış yumurta (höffff)
domates salatalık
yarım puaça

teşekkürler canım senin rejimde baya katı kurallı gidiyor

Derya deniz de kumsalda yurumek bol kilo verdiriyormus,ozellikle kumsalda yuruenler var bu yuzden.Bence iyi degerlendir:)
selam kızlar ben 2 hafta 9 kilo diyetine başlom bugun. alminanaz yapıyodu bunu. bıraktı mı acaba naptı bilen var mı
Aslinda ben demi baslasam bilmiyorum ki??bu hafta sehir disina bikiyorum menu ayarlamak zor, sonraki haftaya ins.
Cok guzel gidiyorsun ufuk ya!!!Ben hafta sonumu begenmedim o yuzden kemeri skcagim biraz. spor yapabiliyor musun ?

teşekkürler canım senin rejimde baya katı kurallı gidiyor

ay sorma ya . yumurtadan tiksinicem sanırım. kokuyo
Tiksinirsen kotu olur ,birazcik ara ver istersen.Bu sefer hic yiyemezsen daha da kokacak burnuna,ben de de ara ara oluyor.Bir ara noodle (hazir makarna)yemistim ust uste diyet yaparken simdi hic yiyemiyorum hatta kokusu bile deli ediyor
SELAM KIZLAR NASILSINIZ BUGÜN BAKIM???
benim bugün canim sykiliyor ya
Hayirdir batuhan ne oldu arkadasim,kim o canini sykan?

ayyy ben de bi keresinde 2 gunluk detoks yaptım ayran çorbasıyla. bi daha asla yapmıcam dedim. 2 gun gunde 2 saatte bir tuzsuz nohutlu mohutlu ayran corbası. nasıl tiksindim anlatamam. ama 2,5 kilo verdim ve kalıcı bir şekildeydi geri almadım.

kendi kendime yaratiyorum canim ben sykintimi
öyle nedense bugün sifir morelim sanirim gördügüm rüyadan etkilendim birazcik gerci ne gördügümüde pek hatirlamiyorum ama sabah kalktigimdan beri böyleyim yapilacak okadar is var ama yapacak insan yok:))

Benimde sukur bir cizelgem oldu,oglusumla yaziyoruz simdi.

haydi hayirli olsun canim

sezeryanım çok yeni olduğundan aerobik yapamıyorum. kocaman göbeğim var
5 aylık hamile gibi:84:

ufukcum hele dur daha yeni sayilir sezeryandan nefret ediyorum zatennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…