ilk defa otobüsle gideceğim bakalım dilekcim tek otobüs var inş. rahat gidip geliriz ceylinden yana endişeliyim hastalığı yeni atlattı sayılır agzı yara çok huysuz bişey yiyemiyor bakalım nasıl gececek Allah yardımcım olsun.
iyi yolculuklar canim insallah sorunsuz atlatirsin bayada uzun gercekten
gerci ben aliskinim yolsuluga gecen sene kizim 4 aylikti izine geldigimizde ve arabayla gelmistik
benim cocukarda aliskin cok sükür
burda anneme gitmeye kalksam zaten 6 saat cekiyo
offf offff
dilekcim geri dönmene coooooooook sevindim
selam kızlar ben 2 hafta 9 kilo diyetine başlom bugun. alminanaz yapıyodu bunu. bıraktı mı acaba naptı bilen var mı
mezunları tebrik ederim. ayşeciğim nerden nereye gidiyorsun iyi yolculuklar menüm
sabah
1kk peynir
1 domates
1biber
1 dilim ekmek
4 kaşık menemen
öğle
1 tabak ysğsız peynirli makarna
akşam
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
herkese sevgiler
çok güzel bravo
ben de diyete başladım
sabah
1 fincan 3ü bir arada içtim. aslında sekersız olması lazımmıs ama evde baska yoktu. yarına 2si bi arada alıp az seker atıcam cunku sekersız ıcemem aslla
öğlen
2 haşlanmış yumurta (höffff)
domates salatalık
yarım puaça
Derya deniz de kumsalda yurumek bol kilo verdiriyormus,ozellikle kumsalda yuruenler var bu yuzden.Bence iyi degerlendir:)Slmmm kızlarr
ben fırsat bulamıyorum yazmaya ev kalabalık bilgisayarı çocuklara kaptırıyoruz hep malesef..
diyet derseniz dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor istediğim gibi arada hep kaçamak oluyor..
yürüyüş ve deniz var allahtan da o yüzden içim biraz rahat,kaç gündür tartılamıyorum tartının pili bitmiş bir türlü alamadık gitti,2 olmuşuz süperrr..kilo veren herkesi tebrik ederim benim faydam olamadığı için üzgünüm..
ayşecim yazmıştım ama görmedin sanırım canım beni bir süre listeden geri dönmek üzere alsan canım çünkü gerçekten bu aralar kilo vermem durdu ve dikkatte edemiyorum eskisi gibi..
Bu arada Ceyline çok geçmiş olsun umarım yolculuk sorunsuz geçer klimalara dikkat edin canım szi kapatsanız bile önden ve arkadan vuruyor bazen biz o şekilde Teoyu hasta etmiştik 2 sene önce...
Şeymacım tekrar tebrik ederim canım azmin sonu...darısı hepimizin başına!
fırsat buldukça yazmaya çalışırım kızlar bu arada en yaşlınız benim sanırım 34
Aslinda ben demi baslasam bilmiyorum ki??bu hafta sehir disina bikiyorum menu ayarlamak zor, sonraki haftaya ins.selam kızlar ben 2 hafta 9 kilo diyetine başlom bugun. alminanaz yapıyodu bunu. bıraktı mı acaba naptı bilen var mı
Cok guzel gidiyorsun ufuk ya!!!Ben hafta sonumu begenmedim o yuzden kemeri skcagim biraz.mezunları tebrik ederim. ayşeciğim nerden nereye gidiyorsun iyi yolculuklar menüm
sabah
1kk peynir
1 domates
1biber
1 dilim ekmek
4 kaşık menemen
öğle
1 tabak ysğsız peynirli makarna
akşam
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
herkese sevgiler
teşekkürler canım senin rejimde baya katı kurallı gidiyor
teşekkürler canım senin rejimde baya katı kurallı gidiyor
Tiksinirsen kotu olur ,birazcik ara ver istersen.Bu sefer hic yiyemezsen daha da kokacak burnuna,ben de de ara ara oluyor.Bir ara noodle (hazir makarna)yemistim ust uste diyet yaparken simdi hic yiyemiyorum hatta kokusu bile deli ediyoray sorma ya . yumurtadan tiksinicem sanırım. kokuyo
Hayirdir batuhan ne oldu arkadasim,kim o canini sykan?SELAM KIZLAR NASILSINIZ BUGÜN BAKIM???
benim bugün canim sykiliyor ya
Tiksinirsen kotu olur ,birazcik ara ver istersen.Bu sefer hic yiyemezsen daha da kokacak burnuna,ben de de ara ara oluyor.Bir ara noodle (hazir makarna)yemistim ust uste diyet yaparken simdi hic yiyemiyorum hatta kokusu bile deli ediyor
Hayirdir batuhan ne oldu arkadasim,kim o canini sykan?
Benimde sukur bir cizelgem oldu,oglusumla yaziyoruz simdi.
Tiksinirsen kotu olur ,birazcik ara ver istersen.Bu sefer hic yiyemezsen daha da kokacak burnuna,ben de de ara ara oluyor.Bir ara noodle (hazir makarna)yemistim ust uste diyet yaparken simdi hic yiyemiyorum hatta kokusu bile deli ediyor
Hayirdir batuhan ne oldu arkadasim,kim o canini sykan?
Benimde sukur bir cizelgem oldu,oglusumla yaziyoruz simdi.
sezeryanım çok yeni olduğundan aerobik yapamıyorum. kocaman göbeğim var
5 aylık hamile gibi:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?