Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bunu yenmem lazımcanım sende farkındasın zaten yanlış bişey yaptığının en hafif geçiştirlmesi gereken öğün akşam yemekleridir. alışkanlığını bir an önce değiştirmeye çalış bence. bende eskiden sabah öğlen değil ama akşama çok yüklenirdim. zaten bu kilolarıda o huyumuza borçluyuz. ama artık doğru yolu buldumbu arada süt gerçekten çok tok tutuyo beni bide ben içine bal koyuyorum daha iyi oluyo ama bugün koymadım poğaçayla içtiğim için. sade süt içtiğim zamanlar içine bal ekliyorum buda aklında bulunsun.
![]()
Listen fena degil canim ama aci biberin bir de istah acma ozelligi var ozellikle yemeklerde![]()
bugünkü menüm :
sabah : bir bardak süt , 2 tane tuzlu kurabiye ,2 bardak çay
öğreln : 1türk kahvesi , 1 bardak yeşil çay , biraz kiraz
akşam : 2 bardak sade gazoz , bir avuç çerez
spor sadece 45 dk tenis oynayabildim onun dışında evde duramadım hiç :S
canım baya sıkı gidiyorsun sen bu gidişle iğne ipliğe dönersin![]()
ufocan,fiderya kızlar menüleriniz güzel beğendim.
kadiş seninki de abur cuburu bol bir menü olmuş bugün telafi edersin artık.
kızım ateşlendi bugün giremedim o yüzden kızlar sizde boş bırakmayın takımı yarın 10.30 bildirim işi bitmiş olsun,tekrr uyarıyorum.öptüm hepinizi
Canim moralim bozuktu , su guzel dileklerin icin tesekkur ederim, ins dedigin gibi olur. Ya batuhanin dedigi gibi bu benim onceki yediklerime gore en az 3/1 i kadar. 3 aydir nerdeyse regl olmuyorumbugun yine 2 bardak adacayi ictim. Kiyafetlerim bol geliyor hatta bazi arkadaslar zayiflamissin diyor bile ama tarti inat etti.. İnan grami gramina ayni bakalim yarin belki 100 gr vermis olabilirim ins . Herhalde reglden olsa gerek ayrica dogum kontrol ilacini yeni biraktim onunda etkisi olur mu bilmem!!!
İlknur senin avatarda ki ip atlayan bayani gore gore ben bugun ip atladim:)))) ise yaradi avatar:)
kızım ateşlendi bugün giremedim o yüzden kızlar sizde boş bırakmayın takımı yarın 10.30 bildirim işi bitmiş olsun,tekrr uyarıyorum.öptüm hepinizi
ben hafta içi kahvaltı etmeyi sevmiyorum tek başıma acaba haftasonları en azından bir sabah güzel bir kahvaltıyla ödüllendirsemmi kendimi. ne dersiniz 1 günden bişey olmaz dimiiiii. lütfen bişey olmaz yi yavrım yi diyin öpim sizi tek tek![]()
![]()
![]()
Batuhan nasilsin?burasi da cok soguk ,malum biz simdi kisi yasiyoruz.sana sicak havalarda keten giymeyi oneririm tabi istedigin tarzi bulman kolaysa.Ben Turkiye ye gidince alis-veris yapiyorum,burda pek yok.
kızlar konuyla çok alakasız olacak ama hani mesaj yazarken 1 den fazla alıntı yapıp aynı mesaj içinde hepsine cevap veriyosunuz ya o nasıl oluyo. ben hep ayrı ayrı yapmak durumunda kalıyorum gereksiz yer kaplıyo burda. tek mesaj içinde nasıl çoklu yanıt veriliyo bana bi söleyebilirmisiniz![]()
günaydin yarinin birinci citir kurabiyelerii:))bildirim son 1 gün kala bol iradeli gün sizinle olsun.aksam bisey yemeyinde yarin yarimsar kilo daha eksik cikalim.bana bakin cisinizi falan yapin haaa tartilmadan önceee
![]()
selamlar bende biraz önce öğlen yemeğimi yedim domates salatalık ve beyaz peynir ve de su tabiki akşamda 1 tabak semizotu ve 1 kase yoğurt yicem. benden bu kadar şimdilik artık gece gelirim heralde. herkese mutlu diyetlerrrrr bol kalorisiz günlerrrr![]()
![]()
![]()
selam kıslar. ben yarın sabahtan bildiremeyebilirim sabah 7 de kalkıp yollara duşuyorum. oğlene kadar seminer eve gelışım 4ü filan buluyor. pestilim çıkıyor. evde akşama kadar uyuyorum. sonra yarı sarhoş yemek hazırlıyıyorum. oğlanı doyur, kocayı besle, bulaşık çamaşır saat 10u buluyor. sonra tekrar zıbarıp yatıyorum. valla 2 gundur yazmıyorum. çokm ayıp ettim biliyorum ama beni takımdan atarsan kaptancıım yerim yerim şişko olurum. hoş zaten şişkoyum ama obez olurum.
her neyse uzun lafın kısası bu haftaki raporuma göre 82,5 kg olduğumu utançla bildiririm.![]()
menüm :
sabah : 3 kayısı 1 bardak su
öğlen : 1 brdak yeşil çay , yarım gofret , bi de yeşil çaylı ice tea
akşam : 3 kaşık et yemeği , 2 kaşık pilav , 1 kase yoğurt ve ayran
5 km yürüdm , 1-1.5 ltre su içtim. yatmadan önce süt içebilrim ya da meyve