Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte en büyük derdim çok az su içiyorum. nasıl çok su içmeliyim bilmiyorum.
canım bende su içmeyi hiç sevmeyenlerdenim. hatta sadece diyet dönemlerimde su içiyodum diyebilirim. ben şöyle kandırıyorum kendimi. büyük sürahilere veya şişelere koymuyorum suyu. küçük yarım litrelik bi şişem var zaten nerdeyse bi dikişte içiyorum onu. 6 kere içtiğimde o günkü su olayımı bitirmiş oluyorum. inan onu saymak bile zevkli oluyo bazen. 3 oldu şimdi 4 yaşasın 2 tane kaldı gibi. aslında en güzeli suyu severek içmek ama napalım olmayınca olmuyo işte
dilekciğim ve diğer takım arkadaşlarım adım ufuk ama ben tabiki bir bayanım herkese merabalar
:92:
hafta sonu düğünde güzel iltifatlar aldım herkez nasıl kilo verdiğimi sordu çok hoşuma gittiifoto koydum
![]()
inşallah canım benim bakalım peşimden ilk kim gelecek![]()
takımımaq hoş geldim diyim öncelikle. kızlar çok azimliyim gerçekten. sabahları 1 saat yürüyorum duşumu aldıktan sonrada bir kaç hareket yapıyorum daha sonrada 1 bardak ballı süt içiyorum bazende peynir domates falan yiyorum ama ben haftaiçi kahvaltı etmeyi pek sevmediğim için genelde ballı süt tercihim oluyo. öğlende kavun karpuz veya başka meyvalarla geçiştiriyorum akşamlarıda salata yada sade sossuz makarna yada çorba yani duruma göre değişiyo. bu arada sabah yaptığım hareketleri öğlen ve akşamda yapmaya çalışıyorum. mesela evde bişeye ihtiyaç varsa yakın yerdeki markete değilde uzak olana gidiyorum yürümek için. tabi bazende müziği açıp dans ediyorum bol bol. hem eğlenceli hemde spor işte. benden şimdilik bu kadar
öncelikle hoş geldin diyorum inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım ve evet aynen öyle iltifatlar o kadar aç kalmanın başkaları yerken senin yememenin mükafatı oluyor canım bak bu takıma dikkat et gerçi bu ara iraz dağıldık ama toparlanır kısa zamanda ben bu takım olmasa bu kadar veremezdim inan zaman zaman motivemi kaybettiğim anlar oldu sağolsun takım arkadaşlarım beni topladı heinize çok teşekkür edrim![]()
Meraba arkadaslar gunlerdir netim yoktu son care esimin telden girdim simdi ayyy butungecmisi okudun gozlerim sisti yarin aranizdayim erkenden kizlada evdeyiz yarin vaktim bol olacak isler nasil yogun bu hafta.diyetfena gitmiyor.cumayi beklemekte yarar var.bu arada beni faceden eklemek isteyen arkadaslarolursa sevinirim daha cok kaynasiriz.encok kaptanimi mersk ediyorum.altina kk nikini yazarsaniz sevinirim.artik menumu yarindan itibaren yazmaya dewam edicem herkese ii geceler.amannn telle yazmak cok zor.haaaa bu arada face icin adim Suna tuncer erbekin
Slm kızlar
hepiniz iyisinizdir umarım,ben malum bir yandan tatil bir yandan diyet..olmuyor amaaaa malesef!
Ayşecim ben yerimde sayıp duruyorum gelen de yok giden de..istersen listeden bir süre beni çıkar canım çünkü bir katkım olmuyor zaten hergün sizleri okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum..
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,umarım hepimiz nuvanda arkadaşımız gibi mezun oluruz..birileri mezun olunca vallahi kendim olmuş gibi seviniyorum ama sıra bana da gelmeli yaaa..sözde bu yaz başı mezundum ama nerdeeee..hayaller yaz sonuna taşındı sanırım havalar da kötü denize falan giremiyorum ama gündür yürüyüş yapıyorum..
bu da bugünkü menüm (karbonhidrat deposu ama yazıyım yine de)
sabah peynirli omlet,domates,salatalık,biber, tatlı kaşığı çokokrem bir dilim ekmek
ara 5-6 adet erik
öğlen burada hayır için lokma yapıyorlar (hamur kızartması)minicik yedim valla çok güzel koktu dayanamadım
akşam fırında makarna,yoğurt
şimdi form çayımı içiyorum
gördüğünüz gibi yine saçma bir menü oldu ama inanın nelere hayır diyorum bir bilseniz bunlar diyemediklerim..
takımımaq hoş geldim diyim öncelikle. kızlar çok azimliyim gerçekten. sabahları 1 saat yürüyorum duşumu aldıktan sonrada bir kaç hareket yapıyorum daha sonrada 1 bardak ballı süt içiyorum bazende peynir domates falan yiyorum ama ben haftaiçi kahvaltı etmeyi pek sevmediğim için genelde ballı süt tercihim oluyo. öğlende kavun karpuz veya başka meyvalarla geçiştiriyorum akşamlarıda salata yada sade sossuz makarna yada çorba yani duruma göre değişiyo. bu arada sabah yaptığım hareketleri öğlen ve akşamda yapmaya çalışıyorum. mesela evde bişeye ihtiyaç varsa yakın yerdeki markete değilde uzak olana gidiyorum yürümek için. tabi bazende müziği açıp dans ediyorum bol bol. hem eğlenceli hemde spor işte. benden şimdilik bu kadar
arkadaşlar kandılınız mubarek olsun banada dua edın ..
rabbım dualarımız kabul etsın inş..