Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ohhh masalah canim iyi tatiller sana

allah kabul etsin canim seninde kandilin mübarek olsun

cok gecmis olsun canim insallah düzelir cabucak

allah kabul etsin canim seninde kandilin mübarek olsun

arkadaşlar kandılınız mubarek olsun banada dua edın ..
rabbım dualarımız kabul etsın inş..

canim benim neyin var bilmiyorum ama gececek insallah allahim dermansiz dert vermesin
ölümden baska herseye care var bugünü dualarinla degerlendir bak göreceksin hersey yoluna girecek
kandilin mübarek olsun canim

Allah'ım bana gerçekten güç veriyor buna şükürler olsun.. normalde aç kalamayan ben dün akşam 9 dan beri hiç birşey yemediğim halde acıkmadım
sizler nasılsınız ayşecim Allah şifa versin bugün bol bol dua :et 34: bizleride unutmayın sağlık huzur peşimizi bırakmasın inşallah bir de en kısa zamanda çıtır oluruz inşallah

öğlene kadar aç kalıyodu. düzgün beslenmiyodu. sen böyle devam et

bir daha yazarsan sevinirim. ama benim4 AYLIK YARAMAZ BİR OĞLUM VAR herzaman menüleri yazamayabilirim bide emziriyorum. şimdide uykudan uyandı. hiç rahat vermiyor ama zayıfladığıma emin olabilirsin
HOŞGELDİN tekrar canım takımın kaptanı benim
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor ..şimdilik bu kadar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…