canım ben izine ayrıldım :78: arada uğrayıp okuyorum sizleritakıma yeni yeni isimler katılmış..hepsine birden hoşgeldiniz diyorum ben bugünlerde baya yoğunum bu pazar yolculuk var memlekete gidiyorum tüm evi kaldır temizlik yap alışverişti valiz hazırlamaydı derken baya yoruldum ..sizleride çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir...ben anca ağustos gibi dönerim biraz geç oluyo ama napiim senede bir gidince memlekete mecburen kalıyorum 1 -1.5 ay ..orada net bulursam yine yazarım size hepinizi koccaman öpüyorum
heyytttt ben geldim
kızlar patlayana kadar yiyorum ama yinede hiç kilo almadım :))) ama gündüz hiç oturmuyorum
yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun canlarım
bu yüzden oruç tutucam eşlik etmek isteyen var mı
dilekcim afiyet olsun
Allah kabul etsin canım.midemden rahatsızım ben 3-4 gündür çok fenayım ilaçta fayda etmiyo taşınma telaşı falan strese sokmuşum kendimi sanırım.
bugün 1 saat callan ve plates yaptım
[
Bugun oruc tuttum,aksama da lahana sarmasi yaptim az yagli,oncesinden bol su icerim salatada hazirliyorum,cok aciktim ama,,,
HERKESIN MIRAC KANDILINI KUTLARIM. Bugun buradaki arkadaslarla bir araya gelip geceyi degerlendirecegiz ins,hepiniz icin dua edecegim.Ozel dua isteyen varsa ona da ederim.Bir arastirmada okumustum duanin insan uzerinde cok etksi varmis,ben de her cuma birinci olmamiz icin edecegim.ismen tek tek aklima gelenlere ederim ayrica.Biz dunyanin bir ucunda oldugumuz icin sizden daha once kutlayacagiz.
arkadaşlar kandılınız mubarek olsun banada dua edın ..
rabbım dualarımız kabul etsın inş..
selam kazilar kandiliniz mübarek olsun allahim tüm dualariniz kabul etsin
dualarinizda bizede yer verirseniz cok sevinirim
saglik mutluluk huzur diliyorum hepiniz icin
bu arada bu sabah tartıldım 56,5 çıktm diyete bu kilodan başlıyorum :)
selam kazilar kandiliniz mübarek olsun allahim tüm dualariniz kabul etsin
dualarinizda bizede yer verirseniz cok sevinirim
saglik mutluluk huzur diliyorum hepiniz icin
senin yazdıklarını görünce, ben bu kiloda olsam başka ne isterim ki? dedim kendime ve cevabın gelmesi uzun sürmedi tabiki 55 kilo olmak isterdim :)))))))))
kaç kiloyu hedefledin canım?
öğlene kadar aç kalıyodu. düzgün beslenmiyodu. sen böyle devam etteşekkür ederim :) haftada 3 gün tenis ve her gün yürüyüş yapıyorumboyumu da uzatmaya çalıştığım için süt ve yoğurt yiyorum bol bol :) zaten bütün bir kış boyunca her sabah yumurta ve süt içtim sırf boyum uzasın diye ama genler :S kardeşiniz nasıl besleniyodu , aynı şeyleri ben de yapıyo olmayayım da?
öğlene kadar aç kalıyodu. düzgün beslenmiyodu. sen böyle devam et
boyun kaç cm canım?
157 falan malesef yaa :/
e çokta kısa değilsin ya o zaman normal 47 kiloya düşmen :)))
HOŞGELDİN tekrar canım takımın kaptanı benimbir daha yazarsan sevinirim. ama benim4 AYLIK YARAMAZ BİR OĞLUM VAR herzaman menüleri yazamayabilirim bide emziriyorum. şimdide uykudan uyandı. hiç rahat vermiyor ama zayıfladığıma emin olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?