Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki yediklerimi yazayım sabah
1 yumurta
1 domatyes
1 salatalık
5 zeytin 2 dilim ekmek
öğlen 1 tabak kısır
arada 100 gr dondurma
akşam 1 tabak kısır yemeyi düşünüyorum geçen hafata cuma günki kilom 76,5
bu cuma 75 olucam
takımımaq hoş geldim diyim öncelikle. kızlar çok azimliyim gerçekten. sabahları 1 saat yürüyorum duşumu aldıktan sonrada bir kaç hareket yapıyorum daha sonrada 1 bardak ballı süt içiyorum bazende peynir domates falan yiyorum ama ben haftaiçi kahvaltı etmeyi pek sevmediğim için genelde ballı süt tercihim oluyo. öğlende kavun karpuz veya başka meyvalarla geçiştiriyorum akşamlarıda salata yada sade sossuz makarna yada çorba yani duruma göre değişiyo. bu arada sabah yaptığım hareketleri öğlen ve akşamda yapmaya çalışıyorum. mesela evde bişeye ihtiyaç varsa yakın yerdeki markete değilde uzak olana gidiyorum yürümek için. tabi bazende müziği açıp dans ediyorum bol bol. hem eğlenceli hemde spor işte. benden şimdilik bu kadar
hafta sonu düğünde güzel iltifatlar aldım herkez nasıl kilo verdiğimi sordu çok hoşuma gittiifoto koydum
![]()
çok iyisin gerçekten yaannem söleyip duruyo 1 saat dans edersen yürümekten daha fazla kalori harcarsın diye bence dansa devam et hep
![]()
aynen öle canım. hemde keyif alıyosun. ben aslında dans edemem ama abuk subuk hoplayıp zıplıyorum işte napiimmmmm
şiddetle tavsiye ederim
ne güzel yaa bende ilk kilo verdiğimde aslırdım bol bol iltifat. neyse yakındır bizim içinde o zamanlar işallah. bu arada iltifatlar dahada bir gaz veriyor kilo vermek içi dimi arkadaşım
öncelikle hoş geldin diyorum inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım ve evet aynen öyle iltifatlar o kadar aç kalmanın başkaları yerken senin yememenin mükafatı oluyor canım bak bu takıma dikkat et gerçi bu ara iraz dağıldık ama toparlanır kısa zamanda ben bu takım olmasa bu kadar veremezdim inan zaman zaman motivemi kaybettiğim anlar oldu sağolsun takım arkadaşlarım beni topladı heinize çok teşekkür edrim![]()
mezun ediyoruz sen demek şeymacım darısı hepimizin başına
ilknurcum tekrar bura da tanıtır mısın kendini canım
öncelikle hoş geldin diyorum inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım ve evet aynen öyle iltifatlar o kadar aç kalmanın başkaları yerken senin yememenin mükafatı oluyor canım bak bu takıma dikkat et gerçi bu ara iraz dağıldık ama toparlanır kısa zamanda ben bu takım olmasa bu kadar veremezdim inan zaman zaman motivemi kaybettiğim anlar oldu sağolsun takım arkadaşlarım beni topladı heinize çok teşekkür edrim![]()
HOŞGELDİN tekrar canım takımın kaptanı benim
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
ilknurcum kurallarımız bunlar canım
menün çok güzel canım sana özel olarak güzel diyorum aslında kısır çok kalorili ama sen emziriyorsun ve bulgur çok güzel süt yapar iyi bir seçim olmuş.menülerin böyle olursa her hafta çok güzel kg veririsin canım.bol su içiyorsun değil mi 3 lt ye yakın içmeye çalış diyetten önce sütün için canım