Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

heyytttt ben geldim :D
kızlar patlayana kadar yiyorum ama yinede hiç kilo almadım :))) ama gündüz hiç oturmuyorum :p
yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun canlarım :71::71::71:
bu yüzden oruç tutucam eşlik etmek isteyen var mı :9:

dilekcim afiyet olsun:1:

Allah kabul etsin canım.midemden rahatsızım ben 3-4 gündür çok fenayım ilaçta fayda etmiyo taşınma telaşı falan strese sokmuşum kendimi sanırım.

bugün 1 saat callan ve plates yaptım

dilekcim afiyet olsun:1:

Allah kabul etsin canım.midemden rahatsızım ben 3-4 gündür çok fenayım ilaçta fayda etmiyo taşınma telaşı falan strese sokmuşum kendimi sanırım.

bugün 1 saat callan ve plates yaptım

sağol canım da ciddi misin ya çok geçmiş olsun o halde bir de spor mu yaptın !!!
aman canım dikkat et kendine.. :nazar:

Son düzenleme:
sağol canım da ciddi misin ya çok geçmiş olsun o halde bir de spor mu yaptın !!!
aman canım dikkat et kendine.. :nazar:

ilaç içince iyi olmuştum biraz o arada yaptım canım.ilaçla geziyorum,nasıl gececek bilmiyorum gece uykumdan uyandırdı ağrısı :((

kıyafetlerinin far tmesi süper bişey canım.menüne gelince konserve mısır ve çekirdek olmamış,bari 2 sini aynı gün yemeseydin canım

Ben misir konservesini yerken dusuk kalori diye yedim,hatta burda bir arkadasda tavsiye etti...Acaba yanlis mi biliyorum?
300 gr konserve mısır 200 kalori bunun yanıda karbonhidrat değeri yüksek ve kan şekerini de birden yükselten yiyecekler arasında canım.

[
Bugun oruc tuttum,aksama da lahana sarmasi yaptim az yagli,oncesinden bol su icerim salatada hazirliyorum,cok aciktim ama,,,
HERKESIN MIRAC KANDILINI KUTLARIM. Bugun buradaki arkadaslarla bir araya gelip geceyi degerlendirecegiz ins,hepiniz icin dua edecegim.Ozel dua isteyen varsa ona da ederim.Bir arastirmada okumustum duanin insan uzerinde cok etksi varmis,ben de her cuma birinci olmamiz icin edecegim.ismen tek tek aklima gelenlere ederim ayrica.Biz dunyanin bir ucunda oldugumuz icin sizden daha once kutlayacagiz.

300 gr konserve mısır 200 kalori bunun yanıda karbonhidrat değeri yüksek ve kan şekerini de birden yükselten yiyecekler arasında canım.

Ama benim aldigim konserve kutusunda 68 kalori diyor.Acaba buradaki misir farkli olabilir mi bilmiyorum,arastirmak lazim.Misir icin arkadasim direk posasi kaliyor yiyebilirsin demisti.

[SU an elimde konserve kutusu yaziyorum aynen;340 gr kalori her 100gr 64 kalori diyor. ben cok seviyorum cunku.Ozellikle salatada bayiliyorum.

her 100 gr mı 64 kl ise 340 gr 200 kl yakın oluyo canım.sen bilirsin bende çok seviyorum ama yemiyorum,kan şekerini yükseltim açlık ve tatlı isteği uyandırıyor çünkü.
geçen eşime yaptım tereyağlı mikro dalgada o yedi ben baktım

kandilimiz mübarek,dualarımız kabul olsun inş. kızlar...

Selam sevgili takımım :)

Birkaç gündür moralim çok bozuk, hiçbir şey yapasım gelmiyor, foruma da giresim gelmiyor çünkü diyetten ve kilo vermekten bahsetmek dahi istemiyorum
:31:

Ne zamandır yediklerime dikkat ediyorum, dur durak bilmeden spor da yapıyorum ama kilo veremiyorum, çok üzgünüm, karalar bağlamış durumdayım.

Bir süre giremezsem kusura bakmayın lütfen, artık her sabah uyandığımda zayıf halimin hayalini görmekten bıktım, bugün de ne giyicem telaşından da sıkıldım, biraz her şeyi boşlicam, bunaldım çünkü
:59:
merhaba uruzcuğum bence vücudun direnme yani duraklamaya girmiş sen devam et bir hafta sonra tekrar vermeye başlarsın. hormponlarına baktır bi belki tiroid falan vardır. pes etme!

* Azim ve sebat, insanların en büyük yardımcısıdır ( Hz Ali ra)
* En büyük kötülük, zorluklara karşı koyamamak zafiyetinde gelir (Goethe)
* Dünyada insana yardım eden şey, tesadüf değil, azim ve sebattır ( Samuel Smiles)
* Güçlü olan, yenilmeyen yalnız azimdir ( Yahya Kemal Beyatlı)

teşekkür ederim :) zaten boyum uzasın diyee bol kalsiyum alıyorum meyveye de dikkat etmeye çalışıyorum :) ama bunun yanında abur cubur çok yiyordum şimdi onları kestim faydasını görürüm inş :)

hoşgeldin:71::71::71::65::66: seni bir uyarayım önce benim en küçük kız kardeşim büyüme çağında diyet yaptığından boyu kısa kaldı zaten şimdi çok hızlı yakar senin vücudun herşeyi. abur cuburdan uzak kal yeter bence
ve bol spor yap.

[
Bugun oruc tuttum,aksama da lahana sarmasi yaptim az yagli,oncesinden bol su icerim salatada hazirliyorum,cok aciktim ama,,,
HERKESIN MIRAC KANDILINI KUTLARIM. Bugun buradaki arkadaslarla bir araya gelip geceyi degerlendirecegiz ins,hepiniz icin dua edecegim.Ozel dua isteyen varsa ona da ederim.Bir arastirmada okumustum duanin insan uzerinde cok etksi varmis,ben de her cuma birinci olmamiz icin edecegim.ismen tek tek aklima gelenlere ederim ayrica.Biz dunyanin bir ucunda oldugumuz icin sizden daha once kutlayacagiz.

Allah kabul etsin. duaların için teşekkür ederim canım Allahım hepinizin gönlünün muradını versin. tüm takımın miraç kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun .hepiniz güzelce zayıflayın inşallah. amin

ufocan hoşgeldin canım senin kg boyun kaçtı.hedef kg kaç.bir kaç sayfa geride takım kurallarını yazmıştım okudun mu canım senin içinde geçerli hepsi...

onlar okumadım canım benim geçen hafta cuma 76.5 kiloydum. bugün 75.5 oldum hedefim 60 kısa vadede 65kilo cuma günü 75 olmak . boyum 168

merhaba ben yeni geldim herkese başarılarrrr :D :D :D

hoşgeldin cnmm

[

cnm benın once senınde kandılın mubarek olsun dualara herzaman muhtacız..
amabu aralar daha da cok ıhtıyacım varr ..banada duanda yer ayır kardesımm..

merhaba uruzcuğum bence vücudun direnme yani duraklamaya girmiş sen devam et bir hafta sonra tekrar vermeye başlarsın. hormponlarına baktır bi belki tiroid falan vardır. pes etme!

* Azim ve sebat, insanların en büyük yardımcısıdır ( Hz Ali ra)
* En büyük kötülük, zorluklara karşı koyamamak zafiyetinde gelir (Goethe)
* Dünyada insana yardım eden şey, tesadüf değil, azim ve sebattır ( Samuel Smiles)
* Güçlü olan, yenilmeyen yalnız azimdir ( Yahya Kemal Beyatlı)

ufocan hoşgeldın
güçlü olmakkk çok zor bana göre ama güçlü olacagımm olmalıyım çünküü kendim için...

en buyuk kötölüğü,her şeye yenılerek kendıme yapıyorumm :14::14:

hoşgeldin:71::71::71::65::66: seni bir uyarayım önce benim en küçük kız kardeşim büyüme çağında diyet yaptığından boyu kısa kaldı zaten şimdi çok hızlı yakar senin vücudun herşeyi. abur cuburdan uzak kal yeter bence
ve bol spor yap.

teşekkür ederim :) haftada 3 gün tenis ve her gün yürüyüş yapıyorum :D boyumu da uzatmaya çalıştığım için süt ve yoğurt yiyorum bol bol :) zaten bütün bir kış boyunca her sabah yumurta ve süt içtim sırf boyum uzasın diye ama genler :S kardeşiniz nasıl besleniyodu , aynı şeyleri ben de yapıyo olmayayım da?

Back