canım senin tek yapman gereken ekmeği kahvaltı dışında yememeye çalışmak ve abur cuburu kesmek.öğün yanında salata ve yoğurt tüket meyveni de eksik etme canım.
heyytttt ben geldim
kızlar patlayana kadar yiyorum ama yinede hiç kilo almadım :))) ama gündüz hiç oturmuyorum
yarın kandil şimdiden kandiliniz mübarek olsun canlarım
bu yüzden oruç tutucam eşlik etmek isteyen var mı
dilekcim afiyet olsun
Allah kabul etsin canım.midemden rahatsızım ben 3-4 gündür çok fenayım ilaçta fayda etmiyo taşınma telaşı falan strese sokmuşum kendimi sanırım.
bugün 1 saat callan ve plates yaptım
kıyafetlerinin far tmesi süper bişey canım.menüne gelince konserve mısır ve çekirdek olmamış,bari 2 sini aynı gün yemeseydin canım
Ben misir konservesini yerken dusuk kalori diye yedim,hatta burda bir arkadasda tavsiye etti...Acaba yanlis mi biliyorum?
sağol canım da ciddi misin ya çok geçmiş olsun o halde bir de spor mu yaptın !!!
aman canım dikkat et kendine..
300 gr konserve mısır 200 kalori bunun yanıda karbonhidrat değeri yüksek ve kan şekerini de birden yükselten yiyecekler arasında canım.kıyafetlerinin far tmesi süper bişey canım.menüne gelince konserve mısır ve çekirdek olmamış,bari 2 sini aynı gün yemeseydin canım
Ben misir konservesini yerken dusuk kalori diye yedim,hatta burda bir arkadasda tavsiye etti...Acaba yanlis mi biliyorum?
300 gr konserve mısır 200 kalori bunun yanıda karbonhidrat değeri yüksek ve kan şekerini de birden yükselten yiyecekler arasında canım.
[SU an elimde konserve kutusu yaziyorum aynen;340 gr kalori her 100gr 64 kalori diyor. ben cok seviyorum cunku.Ozellikle salatada bayiliyorum.
merhaba uruzcuğum bence vücudun direnme yani duraklamaya girmiş sen devam et bir hafta sonra tekrar vermeye başlarsın. hormponlarına baktır bi belki tiroid falan vardır. pes etme!Selam sevgili takımım :)
Birkaç gündür moralim çok bozuk, hiçbir şey yapasım gelmiyor, foruma da giresim gelmiyor çünkü diyetten ve kilo vermekten bahsetmek dahi istemiyorum
Ne zamandır yediklerime dikkat ediyorum, dur durak bilmeden spor da yapıyorum ama kilo veremiyorum, çok üzgünüm, karalar bağlamış durumdayım.
Bir süre giremezsem kusura bakmayın lütfen, artık her sabah uyandığımda zayıf halimin hayalini görmekten bıktım, bugün de ne giyicem telaşından da sıkıldım, biraz her şeyi boşlicam, bunaldım çünkü
teşekkür ederim :) zaten boyum uzasın diyee bol kalsiyum alıyorum meyveye de dikkat etmeye çalışıyorum :) ama bunun yanında abur cubur çok yiyordum şimdi onları kestim faydasını görürüm inş :)
[
Bugun oruc tuttum,aksama da lahana sarmasi yaptim az yagli,oncesinden bol su icerim salatada hazirliyorum,cok aciktim ama,,,
HERKESIN MIRAC KANDILINI KUTLARIM. Bugun buradaki arkadaslarla bir araya gelip geceyi degerlendirecegiz ins,hepiniz icin dua edecegim.Ozel dua isteyen varsa ona da ederim.Bir arastirmada okumustum duanin insan uzerinde cok etksi varmis,ben de her cuma birinci olmamiz icin edecegim.ismen tek tek aklima gelenlere ederim ayrica.Biz dunyanin bir ucunda oldugumuz icin sizden daha once kutlayacagiz.
ufocan hoşgeldin canım senin kg boyun kaçtı.hedef kg kaç.bir kaç sayfa geride takım kurallarını yazmıştım okudun mu canım senin içinde geçerli hepsi...
merhaba ben yeni geldim herkese başarılarrrr
[
Bugun oruc tuttum,aksama da lahana sarmasi yaptim az yagli,oncesinden bol su icerim salatada hazirliyorum,cok aciktim ama,,,
HERKESIN MIRAC KANDILINI KUTLARIM. Bugun buradaki arkadaslarla bir araya gelip geceyi degerlendirecegiz ins,hepiniz icin dua edecegim.Ozel dua isteyen varsa ona da ederim.Bir arastirmada okumustum duanin insan uzerinde cok etksi varmis,ben de her cuma birinci olmamiz icin edecegim.ismen tek tek aklima gelenlere ederim ayrica.Biz dunyanin bir ucunda oldugumuz icin sizden daha once kutlayacagiz.
merhaba uruzcuğum bence vücudun direnme yani duraklamaya girmiş sen devam et bir hafta sonra tekrar vermeye başlarsın. hormponlarına baktır bi belki tiroid falan vardır. pes etme!
* Azim ve sebat, insanların en büyük yardımcısıdır ( Hz Ali ra)
* En büyük kötülük, zorluklara karşı koyamamak zafiyetinde gelir (Goethe)
* Dünyada insana yardım eden şey, tesadüf değil, azim ve sebattır ( Samuel Smiles)
* Güçlü olan, yenilmeyen yalnız azimdir ( Yahya Kemal Beyatlı)
arkadaşlar kandılınız mubarek olsun banada dua edın ..
rabbım dualarımız kabul etsın inş..
hoşgeldinseni bir uyarayım önce benim en küçük kız kardeşim büyüme çağında diyet yaptığından boyu kısa kaldı zaten şimdi çok hızlı yakar senin vücudun herşeyi. abur cuburdan uzak kal yeter bence
ve bol spor yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?