nekadar cok spor yapmisin öyle masallah valla
ayrica hosgeldin canim insallah düzenli paylasimda bulunursun kalici olursun aramizda
teşekkür ederm cnm çok hırslıyım vermem gereken 10 kilo var inş devam ettirebilirimzaten daha önceki senelerde de hep kilo vermeye çalıştım bi süre çok veriyorum ama sonra geri alıyorum bu sefer kalıcı olsun istiyorum
insallh canim kac kilosun??
evet cuma günleri bildirim günümüz canım.özelden değil buraya yazıyorsun kg nu.hedef kg kaç canım onu da bildir.peki cnm şimdi ben bugün girdim ama cuma günü yine kilomu yazacağım değil mi ? dünden itibaren verdiğim kiloları yani ?? bi de ne kdr kilo vereceğimi yine buraya mı yazacağım yoksa özel mesaj olarak mıı ?
47 mi olmak istiyorsun yani cok az degilmi ya
evet cuma günleri bildirim günümüz canım.özelden değil buraya yazıyorsun kg nu.hedef kg kaç canım onu da bildir.
menün güzel canım ama patatesi mümkün olduğunca az tüketirsen daha kolay kg verirsin.sporun harika tebrik ederim
evet ama hem boyum kısa hem de yaşım küçük olduğu için normal olur die düşünyorumbir de kiloları verdikten sonra 47de kalamam mutlaka kilo alırım :/
teşekkür ederim canım :) patatesi normalde çok yerdim azaltabildiğim kadar azalttım ama bundan sonra daha çok dikkat edeceğim :)
kendinden bahset biraz canım boyun kaç.öğrenci misin yaşın kaç vs.
patatesi bende çok seviyorum ama yemiyorum malesef içimde gitmiyor değil yapacak bişey yok hemen tartıda fark ediyo yediğim zaman
deryalarimiz
yasemin
eda
gülsen
seyma
sena nerelerdesiniz kizlar
kıyafetlerinin far tmesi süper bişey canım.menüne gelince konserve mısır ve çekirdek olmamış,bari 2 sini aynı gün yemeseydin canım
seni mezun ediyoruz desene canım.çok sevindim senin adına
hayırlı uğurlu olsun yeni evin ve hayatın canım inş. eşinde gelir kısa zamanda yanınıza..
ben müsadenle höst diyorum canım.aman dikkat ipin ucunu kaçırma canım.
reyhancım artık yeni üyeler çağırıyorum yoksa kimseyi beklemiyorum artık çünkü takıma girmek isteyenlere kg vermek isteyenlere haksızlık oluyor.
bu arada hafta 1 gün kaçamağı kaldırıyorum yaz tatil sezonu geldi, görüyorum herkeste bol bol kaçamak yapıyor.ceza kalktı diyo cozutmalayım ama lütfen takıma karşı sorumluluklarımızı unutmayalım olur mu kızlar..
15 yaşındayım lise 2 ye geçtim. boyum 1.57. yaşın küçük diyebilirsiniz ama sağlığıma dikkat ediyorum ve daha
önce çok kez kilo verdim. 12 yaşımdayken 1 ay gibi bi sürede 6 kilo vermiştm. 13-14 yaşlarımda okul varken spor yapmadan 1 ayda 5 kilo civarı vermiştim. Tek istediğim bundan sonra ki yaşamıma zayıf biri olarak devam etmek
şu an tatilde olduğum için istediğim zaman bilgisayara girebiliyorumfaydası olur mu bilmiyorum ama evde hep boş boş durmuyorum temizlik yemek bulaşık yapıyorum evde ama tabiki parasıyla anlaşarak annemler bana fazladan para ödüyolar ben diyete gerçekten girdğim zaman fazla hırslanırım ve sürekli diyetten konuşmak isterim. bu yüzden galiba insanları rahatsız ediyorum arkadaşlarımı ve ailemi her gün böyle bi yere yazmak ve yarışma gibi bi şeyin olması beni motive etti bu akşam yazabilceğim bu kadar , umarım hakkımda verdiğim bilgiler yeterlidir aklıma şimdilik bunlar geldi
canım ben izine ayrıldım :78: arada uğrayıp okuyorum sizleritakıma yeni yeni isimler katılmış..hepsine birden hoşgeldiniz diyorum ben bugünlerde baya yoğunum bu pazar yolculuk var memlekete gidiyorum tüm evi kaldır temizlik yap alışverişti valiz hazırlamaydı derken baya yoruldum ..sizleride çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir...ben anca ağustos gibi dönerim biraz geç oluyo ama napiim senede bir gidince memlekete mecburen kalıyorum 1 -1.5 ay ..orada net bulursam yine yazarım size hepinizi koccaman öpüyorum
canım yaşın daha çok küçük ama seni tebrik ederim kg vermeye karar verdiğin için.şuan daha yetişme çağındasın yediklerine çok dikkat etmen gerekli protein alaman şart çok sağlıklı beslenmelisin sen sadece ekmeği azaltsan ve abur cuburu çıkarsan hayatından zaten kg veririsin başak bişey yapmana gerek yok canım tamam mı.
meyveni falan eksik etme aç kalmak öğün atlamak yok.sağlığın olumsuz etkilensin istemem senin menülerine özellikle bakacağım canım.
kıslar ben karar verdim 2 haftada 9 kg diyetini yapıcam cumadan sonra. önce bi cezamı alayım, kendimden tiskineyim sonra tam gaz...
aksi takdirde kilo veremicem elleeem
teşekkür ederim :) zaten boyum uzasın diyee bol kalsiyum alıyorum meyveye de dikkat etmeye çalışıyorum :) ama bunun yanında abur cubur çok yiyordum şimdi onları kestim faydasını görürüm inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?