Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nekadar cok spor yapmisin öyle masallah valla
ayrica hosgeldin canim insallah düzenli paylasimda bulunursun kalici olursun aramizda

teşekkür ederm cnm çok hırslıyım vermem gereken 10 kilo var inş devam ettirebilirim zaten daha önceki senelerde de hep kilo vermeye çalıştım bi süre çok veriyorum ama sonra geri alıyorum bu sefer kalıcı olsun istiyorum

insallh canim kac kilosun??

evet cuma günleri bildirim günümüz canım.özelden değil buraya yazıyorsun kg nu.hedef kg kaç canım onu da bildir.

menün güzel canım ama patatesi mümkün olduğunca az tüketirsen daha kolay kg verirsin.sporun harika tebrik ederim

teşekkür ederim canım :) patatesi normalde çok yerdim azaltabildiğim kadar azalttım ama bundan sonra daha çok dikkat edeceğim :)

evet ama hem boyum kısa hem de yaşım küçük olduğu için normal olur die düşünyorum bir de kiloları verdikten sonra 47de kalamam mutlaka kilo alırım :/

teşekkür ederim canım :) patatesi normalde çok yerdim azaltabildiğim kadar azalttım ama bundan sonra daha çok dikkat edeceğim :)

kendinden bahset biraz canım boyun kaç.öğrenci misin yaşın kaç vs.

patatesi bende çok seviyorum ama yemiyorum malesef içimde gitmiyor değil yapacak bişey yok hemen tartıda fark ediyo yediğim zaman

kendinden bahset biraz canım boyun kaç.öğrenci misin yaşın kaç vs.

patatesi bende çok seviyorum ama yemiyorum malesef içimde gitmiyor değil yapacak bişey yok hemen tartıda fark ediyo yediğim zaman

15 yaşındayım lise 2 ye geçtim. boyum 1.57. yaşın küçük diyebilirsiniz ama sağlığıma dikkat ediyorum ve daha
önce çok kez kilo verdim. 12 yaşımdayken 1 ay gibi bi sürede 6 kilo vermiştm. 13-14 yaşlarımda okul varken spor yapmadan 1 ayda 5 kilo civarı vermiştim. Tek istediğim bundan sonra ki yaşamıma zayıf biri olarak devam etmek

şu an tatilde olduğum için istediğim zaman bilgisayara girebiliyorum faydası olur mu bilmiyorum ama evde hep boş boş durmuyorum temizlik yemek bulaşık yapıyorum evde ama tabiki parasıyla anlaşarak annemler bana fazladan para ödüyolar ben diyete gerçekten girdğim zaman fazla hırslanırım ve sürekli diyetten konuşmak isterim. bu yüzden galiba insanları rahatsız ediyorum arkadaşlarımı ve ailemi her gün böyle bi yere yazmak ve yarışma gibi bi şeyin olması beni motive etti bu akşam yazabilceğim bu kadar , umarım hakkımda verdiğim bilgiler yeterlidir aklıma şimdilik bunlar geldi

deryalarimiz
yasemin
eda
gülsen
seyma
sena nerelerdesiniz kizlar

canım ben izine ayrıldım :78: arada uğrayıp okuyorum sizleri takıma yeni yeni isimler katılmış..hepsine birden hoşgeldiniz diyorum ben bugünlerde baya yoğunum bu pazar yolculuk var memlekete gidiyorum tüm evi kaldır temizlik yap alışverişti valiz hazırlamaydı derken baya yoruldum ..sizleride çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir...ben anca ağustos gibi dönerim biraz geç oluyo ama napiim senede bir gidince memlekete mecburen kalıyorum 1 -1.5 ay ..orada net bulursam yine yazarım size hepinizi koccaman öpüyorum

kaptanım i love you

canım yaşın daha çok küçük ama seni tebrik ederim kg vermeye karar verdiğin için.şuan daha yetişme çağındasın yediklerine çok dikkat etmen gerekli protein alaman şart çok sağlıklı beslenmelisin sen sadece ekmeği azaltsan ve abur cuburu çıkarsan hayatından zaten kg veririsin başak bişey yapmana gerek yok canım tamam mı.
meyveni falan eksik etme aç kalmak öğün atlamak yok.sağlığın olumsuz etkilensin istemem senin menülerine özellikle bakacağım canım.

gülşencim seni listeden çıkarmamıştım çabuk gelirsin diye baya uzun gidiyorsun hadi bakalım iyi tatiller canım.inş. net olurda görüşürüz yine

teşekkür ederim :) zaten boyum uzasın diyee bol kalsiyum alıyorum meyveye de dikkat etmeye çalışıyorum :) ama bunun yanında abur cubur çok yiyordum şimdi onları kestim faydasını görürüm inş :)

kıslar ben karar verdim 2 haftada 9 kg diyetini yapıcam cumadan sonra. önce bi cezamı alayım , kendimden tiskineyim sonra tam gaz...
aksi takdirde kilo veremicem elleeem

yok canım kendinden tüksinmek ne demek.
illaki ceza istiyorsun maden diğer tüm takımlara ceza durumunda ben pis boğazın tekiyim yazıyorsun canım.

teşekkür ederim :) zaten boyum uzasın diyee bol kalsiyum alıyorum meyveye de dikkat etmeye çalışıyorum :) ama bunun yanında abur cubur çok yiyordum şimdi onları kestim faydasını görürüm inş :)

canım senin tek yapman gereken ekmeği kahvaltı dışında yememeye çalışmak ve abur cuburu kesmek.öğün yanında salata ve yoğurt tüket meyveni de eksik etme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…