Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

2.gün
kahvaltı:kahve
ögle:biftek yesil salata meyve
Aksam:1 ekmek pastırma
3.gün
ögle:2 yumurta salata domates 1 ekmek
aksamastırma ekmek(sucuk ekmekte olabilir onunda k.h degeri düsük)
4.gün
ögle:1 yumurta ekmek peynir
aksam:meyve,beyaz peynir(mesela karpuz peynir)
5.gün
ögle:balık ekmek
aksam:karpuz peynir
6.gün
ögle:2 yumurta ekmek havuc veya domates(ben bol yesillikli yiyorum zaten 1 yumurta yiyebiliyorum.kisinin kendine göre ayarlanabilir kesinlikle bu liste olacak diye bisey yok)
aksam tavuk ızgara
7.gün
kahvaltı:cay
ögle:et meyve
aksammİLEDİGİNİ YEEEEE!!!!
iste liste kızlAR varmı benimle yapmak isteyen yarın baslıyorumm
UNUTMAYIN İZİNCİLER İKİ HAFTADA 9 KİLOOOO

valla aslinda denemekte fayda var ya yarin bendemi baslasam ne :))

alminacım ilk gün güzel ama 2 .gün pastırma,sucuk ekmek,yumurtanın yanında ekmek yemek direk yağa dönüşür kan şekeri yükselterek çabuk acıkmaya ve tatlı isteğine yol açar.yanında ekmek yiyerek 2 haftada 9 kg mümkün değil verilmez ben hiç ekmek yemediğim kaçamak yapmadığım ve kan şekerini yükselmemeyi baz alarak beslendiğim halde 2 haftada 9 kg vermedim.bu menüyü yanındaki ekmekleri çıkararak uygularsanız 9 kg olmasa da mutlaka kg verirsiniz

haklısın canım aksam ekmek yiyerek hayatta kilo verilmez ben de yemem zaten onun yerine meyve yerim yada yogurt ama pastırmayı ekmeksiz yersen bisey olmaz.benim yedigim bi sabah 100 gr kücük ekmek .bunu dedimya istege göre degistirebilirsiniz.heralde doktor cok ac bırakmamak maksatlı ekmek vermis.dedimya birebir orjinal liste elimde akupunktur doktorundan

aslında diyet listeleri kişiye özel oluyo boyuna kgsuna ve yapılan tahlillere göre.arkadaşın kg su fazlamıydı canım

2 haftada 9 kilo verdireceğini sanmıyorum ama denemekte fayda var. yalnız kahvaltı kısmı çok yetersiz. aslında benim gibi erken saatte kahvaltı yapmayı sevmeyen biri için hoş olur ya sen dene bakalım işe yararsa ben de yapıcam

Slmmmm
kızlar yaz olunca bu diyet işi kolaylaşması gerekirken zorlanıyor...
bir de tatildeysennn( valla yapmaya çalışıyorum ama bir yemiyorum iki yemiyorum üçüncü de dayanamıyorum...
çok saçma sapan menülerim oluyor yazamıyorum..
mesela bugün
sabah peynir,domates,salatalık,biber,1tatlı kaşığı çokokrem ve 1 dilim kepek ekmek
ara 2-3 erik ve 2 kayısı
öğlen 15-20tane patates kızartması,ayran
akşam üzeri2 yulaflı büsküvi,1 dilim yağsız peynirli börek (çok tuhaf oldu)
ara yine 2 kayısı,erik
neskafe,form çayı
45dakika sahilde yürüdüm
yarın umarım düzgün birşeyler yerim ve spor yapabilirim..

Uruzcum Ayşeye katılıyorum bir müddet ara ver ama bu süre + olarak geri dönüyor (yani bende hep öyle oldu) burada olursan en azından hesap verme zorunluluğundan kendini çok salamıyorsun..umarım bir an önce eski azimli,motiveli halinle dönersin canım!

Alminanaz bu diyet bana da ters geldi kahvaltı olmaması ve sebze eksikliğinden dolayı..ben bu gibi diyetlerden kaçınmanı öneririm 2 haftada 9 kilo zaten çok fazla normali haftada 1 kilo civarı vermek fazlası vücuda zarar acele etme gitmeleri için derim..çünkü bu diyeti bıraktığın anda verdiğin kilo aynen geri döner..tabi yine de sen bilirsin canım.

Son düzenleme:

Menun icin zaten yorum yazmissin derya,ama ben senin su kilo cizelgeni gorunce motive oluyorum inan,6 li rakamlari gormussun sen yaaa bundan sonra bebek isi senin icin insallah.Yarin duzeltirsin menunu olur biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…