Bu liste bana uygun ben sabah kahve icerim ogleye dogru kahvalti ederim anca vaktim oluyor aksam zorlanirim iste doyarmiyim bilmiyorum ama ikindi ya yulafli yogurt yadameyve yiyecem ve ben tarcin iciyorum ikindi acligimi bastiriyor.
fiderya cıss bişeyler mi yedin yoksa canım.
ben plates yapmaya gidiyorum 1 saat sonra gelirim
Slmmmm
kızlar yaz olunca bu diyet işi kolaylaşması gerekirken zorlanıyor...
bir de tatildeysennn( valla yapmaya çalışıyorum ama bir yemiyorum iki yemiyorum üçüncü de dayanamıyorum...
çok saçma sapan menülerim oluyor yazamıyorum..
mesela bugün
sabah peynir,domates,salatalık,biber,1tatlı kaşığı çokokremve 1 dilim kepek ekmek
ara 2-3 erik ve 2 kayısı
öğlen 15-20tane patates kızartması,ayran
akşam üzeri2 yulaflı büsküvi,1 dilim yağsız peynirli börek (çok tuhaf oldu)
ara yine 2 kayısı,erik
neskafe,form çayı
45dakika sahilde yürüdüm
yarın umarım düzgün birşeyler yerim ve spor yapabilirim..
günaydınn nasılsınız bakalımm ben dönüyorum artıkkk
selamlaaarrr nasılsınızgeçmişi okuyamadım hafta sonu düğünümüz vardı çoook oynadıım kına gecesinde çokta yoruldum düğün desen yürümekten anam ağladı tabi diyet miyet hak getire bu arada bu hafta benim son haftammıydıııı:26::26:dikkat edemedim yediklerime ama bu sabah tartıda 53.8 gördüm çoook şaşırdım diyeti düşünmeyince daha işe yarıyor valla eee benden bu kadar inş cumaya kadar fazla değişiklik olmaz hepiniz iyisiniz dir inşallah görüşürüz yine öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
Ben de simdi yurume bandina cikiyorum ins.Ayni zamanlarda spor yapmakta guzelmis,iyi oldu soyledigin,biraz tembellik vardi uzerimde...Menuye gelince fena sayilmaz aama bugun elcisem uzerime bol geldi cok sevindim
MENUM
Sabah
1 cay kasigi il e yapilmis menemen diyet yani
1 dilim lihgt ekmek
cay
3 zeytin
ARA
1 konserve misir
1\2 yagsiz tuzsuz tonbalik
1 sb limonata
Oglen
1 diyet atistirmalik
yarim fincan kahve
Aksam
yarim tabak pirasa
2 yk pilav
1 lihgt ekmek
tursu
Ya kaptan sinema izledik evde yarim kucucuk kase cekirdek citlattim zaten bayatmis..ahin mi tuttu ne???:))
MEYVELERI saymiyorum mandalina falan ama 5-6 badem demeyi unutmusum.
Benden bu kadar yarin orucluyum kismetse...Bir daha cisss olursa ceza verin bana arkadaslar surda Aralik ayina ne kaldi
günaydın takımım
günaydın gulma tekrardan hoşgeldin o zman
Bekliyoruz....sana da gunaydin
tatilde hersey dahada zorlasiyor malesef canim insallah yine toparlanirsin yakinda canim sykma canini
hosgeldin canim özlettin kendini
slm kızlar az evvel netim baglandı.cok yogunum cok.tel baglattım net baglattım mobilya alıyorum eksik esyaları laptop aldım saglık ocagında bi hemşireme bi bana dehset para harcadım.evdede 2 cocuk annem babam saolsun bakıyor ama eve geldiğimde cok özlemiş oluyorlar tabi bende onları..bu hafta bi düzene girerim diye umut ediyorum.
selam kızlar.
ya o semıner senın bu toplantı benım koşturuyorum. vallla dengem altüst oldu. yeme içme duzenım saçma sapan bir hal aldı. grup şuurunu yitirdim. biri bana höst desin
kıyafetlerinin far tmesi süper bişey canım.menüne gelince konserve mısır ve çekirdek olmamış,bari 2 sini aynı gün yemeseydin canımBen de simdi yurume bandina cikiyorum ins.Ayni zamanlarda spor yapmakta guzelmis,iyi oldu soyledigin,biraz tembellik vardi uzerimde...Menuye gelince fena sayilmaz aama bugun elcisem uzerime bol geldi cok sevindim
MENUM
Sabah
1 cay kasigi il e yapilmis menemen diyet yani
1 dilim lihgt ekmek
cay
3 zeytin
ARA
1 konserve misir
1\2 yagsiz tuzsuz tonbalik
1 sb limonata
Oglen
1 diyet atistirmalik
yarim fincan kahve
Aksam
yarim tabak pirasa
2 yk pilav
1 lihgt ekmek
tursu
Ya kaptan sinema izledik evde yarim kucucuk kase cekirdek citlattim zaten bayatmis..ahin mi tuttu ne???:))
MEYVELERI saymiyorum mandalina falan ama 5-6 badem demeyi unutmusum.
Benden bu kadar yarin orucluyum kismetse...Bir daha cisss olursa ceza verin bana arkadaslar surda Aralik ayina ne kaldi
seni mezun ediyoruz desene canım.çok sevindim senin adınaselamlaaarrr nasılsınızgeçmişi okuyamadım hafta sonu düğünümüz vardı çoook oynadıım kına gecesinde çokta yoruldum düğün desen yürümekten anam ağladı tabi diyet miyet hak getire bu arada bu hafta benim son haftammıydıııı:26::26:dikkat edemedim yediklerime ama bu sabah tartıda 53.8 gördüm çoook şaşırdım diyeti düşünmeyince daha işe yarıyor valla eee benden bu kadar inş cumaya kadar fazla değişiklik olmaz hepiniz iyisiniz dir inşallah görüşürüz yine öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
hayırlı uğurlu olsun yeni evin ve hayatın canım inş. eşinde gelir kısa zamanda yanınıza..slm kızlar az evvel netim baglandı.cok yogunum cok.tel baglattım net baglattım mobilya alıyorum eksik esyaları laptop aldım saglık ocagında bi hemşireme bi bana dehset para harcadım.evdede 2 cocuk annem babam saolsun bakıyor ama eve geldiğimde cok özlemiş oluyorlar tabi bende onları..bu hafta bi düzene girerim diye umut ediyorum.
selam kızlar.
ya o semıner senın bu toplantı benım koşturuyorum. vallla dengem altüst oldu. yeme içme duzenım saçma sapan bir hal aldı. grup şuurunu yitirdim. biri bana höst desin
HOŞGELDİN tamanm ben çağırdım CANIM.takımın kaptanı benimmerhaba ben yeni geldim herkese başarılarrrr
bu arada bugün yaptklarımı ve yediklermi yazaym
sabah kahvaltıda süt içtm ve 80 dakika tenis oynadım
eve gelince 1 şeftali bi tabak erik yedim 1 bardak yaşil çay içtm.
akşam üstü 5 km yürüdüm. yemekten önce 1 bardak yeşil çay daha içtm.
akşam yemeğinde 4 tane yağsız köfte , az yağlı patates ve 1 kase yarım yağlı yoğurt yedim.
ve tabiki bir türk kahvesii :) bi de gün içersnde 1-2 ltte su içtm ve 1-2 bardak normal çay
bugün yaptklarım bunlar inş soru hareket etmşmdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?