Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

fiderya cıss bişeyler mi yedin yoksa canım.
ben plates yapmaya gidiyorum 1 saat sonra gelirim

Ben de simdi yurume bandina cikiyorum ins.Ayni zamanlarda spor yapmakta guzelmis,iyi oldu soyledigin,biraz tembellik vardi uzerimde...Menuye gelince fena sayilmaz aama bugun elcisem uzerime bol geldi cok sevindim
MENUM
Sabah
1 cay kasigi il e yapilmis menemen diyet yani
1 dilim lihgt ekmek
cay
3 zeytin
ARA
1 konserve misir
1\2 yagsiz tuzsuz tonbalik
1 sb limonata
Oglen
1 diyet atistirmalik
yarim fincan kahve

Aksam

yarim tabak pirasa
2 yk pilav
1 lihgt ekmek
tursu
Ya kaptan sinema izledik evde yarim kucucuk kase cekirdek citlattim zaten bayatmis..ahin mi tuttu ne???:))
MEYVELERI saymiyorum mandalina falan ama 5-6 badem demeyi unutmusum.

Benden bu kadar yarin orucluyum kismetse...Bir daha cisss olursa ceza verin bana arkadaslar surda Aralik ayina ne kaldi

tatilde hersey dahada zorlasiyor malesef canim insallah yine toparlanirsin yakinda canim sykma canini

günaydınn nasılsınız bakalımm ben dönüyorum artıkkk

hosgeldin canim özlettin kendini

selamlaaarrr nasılsınız geçmişi okuyamadım hafta sonu düğünümüz vardı çoook oynadıım kına gecesinde çokta yoruldum düğün desen yürümekten anam ağladı tabi diyet miyet hak getire bu arada bu hafta benim son haftammıydıııı:26::26:dikkat edemedim yediklerime ama bu sabah tartıda 53.8 gördüm çoook şaşırdım diyeti düşünmeyince daha işe yarıyor valla eee benden bu kadar inş cumaya kadar fazla değişiklik olmaz hepiniz iyisiniz dir inşallah görüşürüz yine öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm

evet canim senin son haftandi ama cumaya daha cok bence 53 olabilirsin cumaya kadar
ayrica hafta sonunun güzel gecmesine sevindim

slm kızlar az evvel netim baglandı.cok yogunum cok.tel baglattım net baglattım mobilya alıyorum eksik esyaları laptop aldım saglık ocagında bi hemşireme bi bana dehset para harcadım.evdede 2 cocuk annem babam saolsun bakıyor ama eve geldiğimde cok özlemiş oluyorlar tabi bende onları..bu hafta bi düzene girerim diye umut ediyorum.

bravo iradeli arkadaşım.

turşuyu diyetisyen bana yasaklamıştı. bilmem ne kadar turşu yersem tartıda 1 kilo fazla çıkacağımı söylemişti.

girer canim insallah daha dur bakim ama az kaldi oranin düzenine cabucak alisirsin esinin vizesi felan noldu canim ??

selam kızlar.
ya o semıner senın bu toplantı benım koşturuyorum. vallla dengem altüst oldu. yeme içme duzenım saçma sapan bir hal aldı. grup şuurunu yitirdim. biri bana höst desin

ben evdeyimde kosusturmam hic bitmiyor valla ne desen haklisin senin isin dahada zor

kıyafetlerinin far tmesi süper bişey canım.menüne gelince konserve mısır ve çekirdek olmamış,bari 2 sini aynı gün yemeseydin canım

seni mezun ediyoruz desene canım.çok sevindim senin adına

hayırlı uğurlu olsun yeni evin ve hayatın canım inş. eşinde gelir kısa zamanda yanınıza..

selam kızlar.
ya o semıner senın bu toplantı benım koşturuyorum. vallla dengem altüst oldu. yeme içme duzenım saçma sapan bir hal aldı. grup şuurunu yitirdim. biri bana höst desin

ben müsadenle höst diyorum canım.aman dikkat ipin ucunu kaçırma canım.

reyhancım artık yeni üyeler çağırıyorum yoksa kimseyi beklemiyorum artık çünkü takıma girmek isteyenlere kg vermek isteyenlere haksızlık oluyor.

bu arada hafta 1 gün kaçamağı kaldırıyorum yaz tatil sezonu geldi, görüyorum herkeste bol bol kaçamak yapıyor.ceza kalktı diyo cozutmalayım ama lütfen takıma karşı sorumluluklarımızı unutmayalım olur mu kızlar..

merhaba ben yeni geldim herkese başarılarrrr
HOŞGELDİN tamanm ben çağırdım CANIM.takımın kaptanı benim
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor ..şimdilik bu kadar canım...

bu arada bugün yaptklarımı ve yediklermi yazaym
sabah kahvaltıda süt içtm ve 80 dakika tenis oynadım
eve gelince 1 şeftali bi tabak erik yedim 1 bardak yaşil çay içtm.
akşam üstü 5 km yürüdüm. yemekten önce 1 bardak yeşil çay daha içtm.
akşam yemeğinde 4 tane yağsız köfte , az yağlı patates ve 1 kase yarım yağlı yoğurt yedim.
ve tabiki bir türk kahvesii :) bi de gün içersnde 1-2 ltte su içtm ve 1-2 bardak normal çay

bugün yaptklarım bunlar inş soru hareket etmşmdr

nekadar cok spor yapmisin öyle masallah valla
ayrica hosgeldin canim insallah düzenli paylasimda bulunursun kalici olursun aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…