• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün ben neyedim
sabah bir parça ekmek peynir ve zeytin hepsi çok azdı
öğleyin üç dört kaşık sütlaç
akşam yarım tabak makarna domates peynir bir iki çatal taze fasulye biraz tereyağı sürdüm ekmeğe
arkadaşlar bu akşam yemeği ne alaka diyebilirsiniz ama canım bişey çekmiyor daha fazlada vermek istemediğim için saçmalıyorum yani çok vermek istemiyorum yavaş yavaş gitsin diye ne varsa koyuyorum sofraya kafamçokkarıştı

ece ne yedi
sabah çerek simit liht üçgen peynir pınarın bir fincan neskafe
öğleyin çeyrek okul tostu yanında ayran okuldan çıkamamışlar yazılıları vardı öğledensonraki ilk derslerinde
akşam yarımkase karnıbahar yemeği çok az taze fasulye iki çatal makarna yarım kasede yoğurt a.s

kızlar bu gün eşimin babaannesi vefat etti yaşlıydı izmite cenazeye gittik yeni geldik cenazeyı öyle görünce hayatın ne kadar boş oldugunu düşündüm ama bir şekilde ömrümüzü dolduruyoruz dünya telaşı işte

başınız saolsun :teselli:
evet boş ama bız bı şeklıde dolduruyoruz ışte
eften püften şeylerle:delphin:

özlem 4 ünde senin listeni alıp başlıycam o zaman tabi taşınma işi çıkmazsa

Hadi hayırlısı canım a.s.
özlem şu marankkinin ürünlerinden almışmıydın sen
Almadım canım beraber yaptığımız arkadaşlardanda kullanan yoktu:1rolleyes:

husel beraber yapalım bunu :içelim:
kaydirigubbakcemile5 hadi bakalım gazanız mübarek ola:içelim:

Kadınlar budİstİr ve ÖkÜze taparlar ÜnlÜ bİr sÖzmÜs ve ben buna İnanıyorum gercekten ben budİst mİsİm:)))
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:uhm::uhm::uhm:

kızlar bu gün eşimin babaannesi vefat etti yaşlıydı izmite cenazeye gittik yeni geldik cenazeyı öyle görünce hayatın ne kadar boş oldugunu düşündüm ama bir şekilde ömrümüzü dolduruyoruz dünya telaşı işte

Allah rahmet eylesin canım.

günaydınlar olsun herkese......

günaydın günaydına.s.

KALK BAKİM AKREPLER YORULMAZ BİR KENDİNE GEL BİR SİLKELEN :1hug:a.s.
SLM BU ARADA ARKADAŞLAR a.s.
sağol şeker yaa
kalktım zaten mecburen..
tatlı yaptım..çıktım alışveriş yaptım..poğaça ve kurabiye yaptım..
ufff bi sürü de iş yaptım tabi.
doğru diyosun akrepler yorulmaz ama 10 gündür atletizme hazırlanan sporcu gibiyim buna şükür
luboşum geçmiş olsun canım
allah daha sıkıntı göstermesin dilerim
bende darmadağınığım bu ara kızlar
şu ev işi aklımı toplamamı önlüyor konsantre olamıyorum bir türlü hiç birşeye

şeker sizin ev işi sonuçlanmamışmıydı vaz geçmiştiniz sanırım benmi yanlış hatırlıyorum

sabah: kepekli tost ekmeği + beyaz peynir
ara:neskayfe
öğle: mercimek çorba+5-6 tane minik parça et ve salata.
ara: neskayfe ve birazdan 1 portakal
şeker yaaaa
nescafe den hiç ara olurmu ne zamandır söylicem
çok içiyosun şu mereti sonra selülitle başedemezsin şeker yaa boşu boşuna kötü enerji yüklüyosun vücuduna
sağolun kızlar :)

akrepcim valla öle göze geliyoz yeminle bu ne yaa felaket rüzgarı hep bu takıma esiyor aramızda cenabetmi var lemmm:)PP:))))

valla kızlar bisi oluyo lili in olayları akrepin esinin kazası asumanın olayı tinkinin olayı benim bitmek bilmeyennnn hastalıklar ve hastalarım duru nun olayları ne bu yaaa korktum valla hepimize bisi oluyo valla :(((

:roflol::roflol: kız koparttın beni sabah sabah sen çok yaşa emi:roflol:
cenabet haa:roflol::roflol:
anam kaşıyın biyerlerinizi:roflol::roflol:

bana gelince gece gece atesim tavan yaptı eksi soğuk limonlu su içtim 4 bağrdak midem allak pullak bağdemcikler aynı siskinnn:( ali beyden bi su istedim kızlar bin laf duydum :(( öle gücüme gitti kiii aha yazıyom burayada bundan sonra bende öle yapacam o hasta olunca ben kus olup çırpınıyom o bana 1 bağrdk suyu çok gördü ... çok gücüme gitti hala aklıma geliyoda yutkunamıyom allahdan annem var yanımda da o bakıyo .. be bukadar yoğun olmamıstım hasta böle kırgın olmamıstım ama aliiiiiiiii sen görecen elbet düsecen pençemeeee canını acıtmassam adım ayten deil:((
koşturursun canım yine koşturursun ama onlar bir bardak suyu çok görür merak etme..
benimkinin botlarına kadar ben giydirdim nasıl baktım görenler şaşırıyordu ama o bana aynı bakmaz bakamaz..genetik özellik sanırım bizim kadar becerikli olamıyorlar o yüzden beklenti içinde olma şeker
benim dışımda nazara geliyosunuz herhalde kafamçokkarıştı
beni takmayın ama ben iyiyim kızlar a.s
sizlere haber vermemin sebebide merak etmemeniz içindi
olurda bir aksilik çıkar giremem sesim çıkmz ondan duyurdum sizlere a.s
bu halada geçerli
tekrardan hastaneye yattı çarşaba ameliyat olacakmış kayın peder allah yardımcısı olsun diyorum
elimden gelenide yapıyorum ama hepsi bu mazi çok kötü anılarla dolu
bu son bir hafta onun için üzülürüm belki bunu başarırım diye çok yıprattım kendimi ama olmuyor
içimden üzülmek gelmiyor hiç bir güzel anısı yokmuş bende hep acıttığı anılar varmış hafızamda
insan olduğu için sadece üzülüyorum hepsi bu a.s:
ablam benim seni çok iyi anlıyorum..gönlümüz kırılınca tamir olmuyor işte..ben de günlerdir aynı düşüncelerle misafir ettim eşimin akrabalarını..azıcık bile sevgi yok içimde çünkü kör ettiler..sadece allah rızası için işte.....
lili abla ınankı dıkkat edıyorum
özellıkle eskı yememe qöre oooo çok fazla ama
bılmıyorum bnm tıpım kılo alamaya çok musaıt çabuk aldığı kadar çabuk da verebılse keşke
bu hafta regl haftam onun ıçınde dıkkat edıyorum
bu haftalarda normalde bn hiç yoktan 1 kılo alırım normal de:çok üzgünüm:
ama azmettım almnıyacağım vereceğım aksıne:lepi:
hadi bakalım inşallah
Selma sizin için araştırdım kozmik temizlik sayfası varya oradan aslında hepinize bakmanızı tavsiye ederim geçmişinede bakmak kaydıyla çok faydalı paylaşımlar var 2. temizlik nisanda -04 Nisan – 11 Nisan-arası ayrıntılı bilgileri marankinin sitesinden alabilirsiniza.s. benim tavsiyelerime gelince bol su içmek çok önemli, ara öğünlerde badem, fındık, ceviz, incir, kuru kaysı, hurma türü yiyeceklerden çok olmamak şartıyla atıştırmak a.s.a.s. yinede yapmaya başladığınız zaman aklıma gelen her bilgiyi sizle paylaşırım Şeniz

ben de bir bakim şuna yaa yapsammı acep ama şu lavman işine tırsıyorum..
özlem bi tanemi alıyoruz lavmanı

husel beraber yapalım bunu :içelim:
işte biri daha çıktı..sizlerden cesaretle bende yapim şu işi
Kadınlar budİstİr ve ÖkÜze taparlar ÜnlÜ bİr sÖzmÜs ve ben buna İnanıyorum gercekten ben budİst mİsİm:)))
:roflol:büyük söz:roflol: evet biz budistiz:roflol:
başınız sağolsun canım.
günaydınlar olsun herkese......

günaydınlar olsun şeker

günaydın şekerler
dün akşam misafirlerle otururken bi baktım bizim bilgisayara format çekiyorlar..eşimi iş arkadaşı gemişti ailesiiyle.. seslenmedim tabi milletin önünde ama sinirlerim tepeme fırladı tabii..
onlar gidince patladım bizimkine neden çektin dedim noldu ki eee yavaşmış onun içinmiş
gayet güzeldi oysa çalışması sonradan hak verdi oda tabi iş işten geçti boş kalınca duramadılar sinirler
ööle duruyor laptop şimdi bisürü proğram yüklenecek yeniden..ve benim kk dosyalarımın hepsi gitti
aklıma geldikçe delleniyorum yaa..kendime alim diyorum bi laptop onada maydanoz olacak biliyorum sinir edecek beni..böyle deyince de bunu sana aldım ya diyor tabi benden başka herkes kullanıyor o ayrı heleki eve gelen sayın akrabalarının elinden hiç düşmedi sormak izin almak da yok direk açıp kullanıyorlardı yaa yüzsüzlüğün bu kadarına pesssss

Back