ben de bir bakim şuna yaa yapsammı acep ama şu lavman işine tırsıyorum..
özlem bi tanemi alıyoruz lavmanı
kız almaktan vazgeçtik kiraya devam dedim ama yeni bir kiralık:))
özlem ben okudum okudum çıkamadım işin içinden sen bana işin özünü iice bi anlat canım
uygulaman başarılı olduğu için özellikle senden rica ediyorum
ablam atlattım çok şükür de bende var bi tuhaflık normal hayata alışmaya çalışıyorum şimdi de :))
uff husel taşınma zor bee zaten kiracıysan çıkma kal evinde uğraşıcan şimdi soğuklarda kızı da hasta edicen boşver canım yaa
evet özlem bende rica ediyorum anlatırmısın şunu..ne alıcaz ne yapıcaz bende yapim
Arkadaşlar ben 1 tane aldım lavman setinden 1750 lilik yeterli geldi (ufak bir tüyo benimkinin yanlarından yırtlmaya başladı bende koli bandı ile iki tarafından yapıştırıp kullanmaya devam ettim ).
Almanız gerekenler lavman seti, kırmızı pancar (ben gün hesabı yaptım günde 1 tane büyükse yarım yarım 2 gün olarak düşündüm benim aldıklarım yapraklı idi yapraklarını haşladım sularını içtim yapraklara limon suyu ve az zeytinyağı döküp yedim), yeşil elma, havuç, isteğe bağlı mevsim sebzesi (ben brokoli, lahana ve ıspanağı tercih etmiştim), mevsim meyvesi muz hariç, özellikle sıkma portakal çok alın 3 tanesi 1 büyük bardak su çıkarıyor açlığı hemen bastırıyora.s ve olmazsa olmazı kuru incir, kuru kaysı(gün kurusu olacak), hurma, ceviz, badem, fındık (kavrulmamış olacak) .
akşam size evdeki bilgisayara kopyaladığım bilgileri özelden atarım iyice incelersiniz.
Aklıma gelen diğer noktalar, kesinlikle hayvansal gıda alınmayacak, çay ,kahve, asitli içecekler yasak bitki çayları içebilirsiniz bol su tüketilecek, sebzeler mümkünse çiğ tüketilecek mümkün değilse çok az haşlanacak suyu içilecek sebzesi yenecek tuz çok çok az olmak kaydıyla kullanılabilir ( ben sadece salataya oda çok az atmıştım) a.s