• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet ablam yaa..
bende dün başladım düzenli yemeye.. evde hasta ve misafirle mümkün değil düzen tutturamıyosun birde stres acaip karıştırıyor mide düzenini

benim stresli durumlarda midem tıkanıyor akrep yiyemiyorum geçen haftaki 900 gramda oydu zaten verilen
sorun annem telefon ediyor herhün cak cak ta cak cak yedi bitirdi ömrümü törpüledi
öldün bittin süzüldün sinirden geberecen ye iç ayakta durmalısın ufffffff kafamçokkarıştı
bende beni korkuttukça biraz iştahım açılsın diye saçma saçma yöntemlere başvuruyorum işte yemekle tereyağ yemek gibi :1no2:
yoksa kadın mezar kazıcımı bile ayarlamış benneyaptımki

ben de bir bakim şuna yaa yapsammı acep ama şu lavman işine tırsıyorum..
özlem bi tanemi alıyoruz lavmanı

kız almaktan vazgeçtik kiraya devam dedim ama yeni bir kiralık:))

özlem ben okudum okudum çıkamadım işin içinden sen bana işin özünü iice bi anlat canım

uygulaman başarılı olduğu için özellikle senden rica ediyorum

ablam atlattım çok şükür de bende var bi tuhaflık normal hayata alışmaya çalışıyorum şimdi de :))
uff husel taşınma zor bee zaten kiracıysan çıkma kal evinde uğraşıcan şimdi soğuklarda kızı da hasta edicen boşver canım yaa

evet özlem bende rica ediyorum anlatırmısın şunu..ne alıcaz ne yapıcaz bende yapim

Arkadaşlar ben 1 tane aldım lavman setinden 1750 lilik yeterli geldi (ufak bir tüyo benimkinin yanlarından yırtlmaya başladı bende koli bandı ile iki tarafından yapıştırıp kullanmaya devam ettim ).

Almanız gerekenler lavman seti, kırmızı pancar (ben gün hesabı yaptım günde 1 tane büyükse yarım yarım 2 gün olarak düşündüm benim aldıklarım yapraklı idi yapraklarını haşladım sularını içtim yapraklara limon suyu ve az zeytinyağı döküp yedim), yeşil elma, havuç, isteğe bağlı mevsim sebzesi (ben brokoli, lahana ve ıspanağı tercih etmiştim), mevsim meyvesi muz hariç, özellikle sıkma portakal çok alın 3 tanesi 1 büyük bardak su çıkarıyor açlığı hemen bastırıyora.s ve olmazsa olmazı kuru incir, kuru kaysı(gün kurusu olacak), hurma, ceviz, badem, fındık (kavrulmamış olacak) .

akşam size evdeki bilgisayara kopyaladığım bilgileri özelden atarım iyice incelersiniz.
Aklıma gelen diğer noktalar, kesinlikle hayvansal gıda alınmayacak, çay ,kahve, asitli içecekler yasak bitki çayları içebilirsiniz bol su tüketilecek, sebzeler mümkünse çiğ tüketilecek mümkün değilse çok az haşlanacak suyu içilecek sebzesi yenecek tuz çok çok az olmak kaydıyla kullanılabilir ( ben sadece salataya oda çok az atmıştım) a.s

kızlar birşey soracam şu üc güne kadar ne yersem bir kg veririm bana birşeyler söyleyin ne olur sadece lahana yesem yada lahanadan kapuska yapsam onu yesem lahana corbası gibi icinede bir fincan bulgur koysam nasıl olur sizce

harika olurrr:lepi:zaten en hızlı kiloyu lahana verdirir
koca bir tencere pişir içersine bolca domates doğra soğan koy
yerken limon sık birde isot a.s
tuvalette bile idrarının köpük köpük olduğunu göreceksin
lahana vücudun şişkinliği alır ve yağ yakar a.s
hemen bugün başla :lepi:

kaç kişi olduk lemmm kafamçokkarıştı
umarım başarırız
zor bir işleme benziyo
en tırstığım yeride lağmanı kafamçokkarıştı

akrep umarım bakalım cumaya ne yapıcaz aslında ben iyiydim de bu hasta olaylarında dağıttım
öğün belli değil sinir stres :1no2:
akşam yatmadan yarım paket çikolata yedim sırf mutlu olmak için :1no2:

husel almaktan vazgeçtiğini biliyorum kuzuda kiralik ev konusunu sordum zaten nasıl gidiyor diye kafana göre bi yer buldunmu :sm_confused:

kızlar sakın lavmandan korkmayın düşündüğünüz gibi zor bir şey değila.s

özlem bu cosmik besin destek ürünü nedir peki
birde 8 tane lavmanmı alıyoruz

1 tane yeterli canım medikalcilerden alacaksınız eczanelerde yok.

günaydın arkadaşlar kozmik temizligi bende yapmak istiyom ama banim katı meyva vede sebze sıkacagım yok nasıl olacak

ben mutfak robotunu kullandım:1rolleyes:

bu hafta aşkım geliyor ama oğlukum :asigim:
annesinin tüm stresini alır kuzum :asigim:
dertleşiriz konuşuruz akıllar verir yol gösterirrr
arkam sağlam olacak toparlanırım hemenn cecik a.s

gözün aydın canım :sm_cool:

yaw hadi özleeem lawman adedini yazıver bii bak heyecanlandım dıkhandım kııız

1 tane alacaksın canım

kız sende dök içini rahatlarsın hemde wc ye dökcen acaip saklar kimseciklere söylemezkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:

kızlar lavman setini şimdiden alın sonra kalmıyor yada pahalı alırsınız ben bugünlerde alıcam

çok haklı bizim karaborsacılar hemen devreye giriyor, ben lavman setini 5 tl ye
kırmızı pancarı da 5 tl ye aldım ama daha sonraları kırmızı pancar 7,5-8 e kadar çıktıkötükedihüso normal fiyatı 1-1,5 liraymışkötükedihüso
neden kız karaborsayamı düşecek bu lawman yoksa bunun damı sezon sonu indirimleri yazlığı kışlığı mı var :))))))))))))
yazlığı kışlığı yok memlekette karaborsacı fırsatçı çok canım ne yazık ki:oklava::oklava:

Lavman suyunu hazırlamak için 2lt suyu tencereye koyup ağzı kapalı olarak kaynattım yatmadan önce sabah 5 gibi kalktığımda zaten vücut ısısında oluyor suyun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 2 yemek kaşığı limon suyu koyup lavmanın suyunu hazır ediyorsunuz kızlar ben son 2 gün sarmısak sıkıp suyunu süzgeçten geçirerek koymuştum size tavsiyem sarmısak suyuda ilave etmeniz ne olduysa ondan sonra oldu sarmısak suyu parazitleri düşürüyormuş.

Back