• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar hepinize günaydın ve iyi pazarlar dilerim
kardeşimn düğününe 20 gün kaldı ama maalesef bn halen kıyafet bulabilmiş değilim
sanki bn dağ oldum hiç birşey olmuyor
moralim felaket bozuk ve en son 25 şubatta regl oldum
şişliğim ağrıları var ama kendisi yok
nese sizleri çok özledim dertlerimle sıkmayım bir karar aldım onu uygulayacağım büyük ihtimal kardeşimn düğününde sonra
çok araştırdım malatyada bir dr varmış ismi cüneyt kayaalp mide bypassı yapıyormuş
ve karar verdim
YAP-TI-RA-CAM
olmuyor çünkü

kardeşimn düğününe 20 gün kaldı ama maalesef bn halen kıyafet bulabilmiş değilim
nese sizleri çok özledim dertlerimle sıkmayım bir karar aldım onu uygulayacağım büyük ihtimal kardeşimn düğününde sonra
çok araştırdım malatyada bir dr varmış ismi cüneyt kayaalp mide bypassı yapıyormuş
ve karar verdim
YAP-TI-RA-CAM
olmuyor çünkü
azracım az kalmış inş. bulursun zevkin uygun bir kıyafet internetten de araştır bir cnm
mide bypası nasıl bişey tehlikeli olmasın azracım ii araştır

Selam canım, biraz geç bir selamlaşma oldu ama ancak gelebildim :1:
28 nisana aşağı yukarı 4 hafta var diyelim, şimdiki kilonu da göz önüne alırsan ulaşılamayacak bir hedef değil, neden olmasın ki :)
Ama spor eksik etmeden diyet yaparsan daha etkili olur, kilo vermekle kalmaz sıkılaşırsın da :66:
Kapalı havaları ben de sevmiyorum, hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden :47:

Brokoliyi nasıl yaptın, haşlayıp üzerine yoğurt mu döküyorsun?
Ben her yaptığımda çöpe gidiyor da :31:
elimden geleni yapıcam artık ,inşallah olur ...artık çevremdeki herkes zayıflamışsın sen demeye başladı.:66: :62: nasıl mutlu oluyorum duydukça anlatamam..
brokoliyi haşlıyorum ,ama ço çabuk pişiyo başında bekliyorum ,azıcıkta diri bırakıyorum bütün vitamini ölmesin diye :) üzerine sarmısaklı yoğurt döküp yiyorum..ben öyle herşeyi yiyemem ama bu hoşuma gidiyo ne hikmetse :44: bide yoğurdumu evde yaptığım için çok lezzetli oluyo :34:
Ayşecim bugünkü listen güzel olmuş, dünkü cozutmadan eser kalmamış, üstüne spor da yapmışsın :8:
Lipton'un binbir çeşit çayı var, bitki çaylarıyla aram iyi değil ama aroması-kokusu güzel olunca içebiliyor insan.
Diyet ve spor tamam da yeteri kadar su ve çay içmeyince yine ödem topluyor insanın vücudu.
Canım senin su ve bitki çaylarıyla genelde aran nasıl? Benim hiç iyi değil mesela :)

Kendinize yeni bir ev bulabilmeniz çok harika olmuş, özellikle de senin için canım ...
Anlattığın kadarıyla bayağı izbe-köhne bir yer, daha ferah bir eve geçince sen de rahatlarsın eminim :16:
1 yıl için de ev taşınır mı deme sakın, bazen zaman çok ağır işliyor, 1 yıla kaç sene sığdırıyorsun :)
İnşallah sen ve sevimli çekirdek ailen için en güzeli olur canım :16:
[/QUOT/]

canım bitki çaylarıyla benim de aram hiç değil ıhlamur ve normal çay dışında içemem pek.ilk defa uzun süre kızımı emzirken bitki çayı içtim rezene ve anason annem hayret ediyordu:1: hastayken nane limon bile içiremezdi bana çünkü
şimdi yeşil çy içebiliyorum ılıtıp dikiyorum tepeme şekersiz ama bu liptonun çayı çok hoş kesinlikle acımsılık yok kokusu çok hoş form plus kiraz saplısı içinde çok güzel bitkiler biberiye falan bak bunu dene
cnm
bulunduğumuz yer doğu sonuçta ama daha kötü yerler de vardır haksızlık etmek istemem en azından korkmadan markete çıkabiliyoruz vs.ama bura erkeklerin hakim olduğu bir yer her taraf erkek işleri güçleri de yok havalar da ısındı hepsi dışarıda market önleri kahvehane hepsi otuyor ortalık yerde yol boyu böyle bu sebeple evden çıkamıyorsun markete gitsen yolun karşılıklı iki yönün de de böylr oturuyorlar yürümek imkansız bir bayan için.zorunlu olmadıkça çıkamıyorsun.eve çıkacağız inş. 1 sene bile için olsa tüm günüm bazen tüm haftam ev de geçiyo benim evim düzenli olsun kızım rahatca oynasın istiyorum inş.
canım inşallh istediğin gibi bir eve kavuşursun ...gerçektende insanın psikolojisinietkiler evin hali ...
öyle küçük yerlrde oturmak zor insan her hareketine dikkat etmek durumunda kalıyo..büyük şehirler daha avantajlı bu konuda :) bende yazları annemlere gidince bu konuda sıkıntı yaşıyorum ..giydiklerime filan daha dikkat etmemi istiyo babacımm :77:
ve karar verdim
YAP-TI-RA-CAM
olmuyor çünkü
canım yaa kıyafet bulamamak çok zor ..beğendiğini değil üzerine olanı almak zorunda kalmak çok sıkıcı :( bende geçen yaz erkek kardeşimin düğününde yaşadım bu sıkıntıyı..bütün güzel kıyafetler 42 bedene kadar 44 beden elbise bulucam diye göbeğim çatladı yanii :53:
ameliyat konusuna gelince çok çok iyi düşünmen lazım..sonuçta çok riskli bir durum bence ..:50:

Havanın sağı solu belli olmuyor ki !
Bir bakıyorsun yağmur yağıyor, sıkı sıkı güyünüyorsun yakıcı güneş beliriyor.
İnsan ister istemez hasta oluyor, bir de kendine dikkat etmediysen al başına belayı ...
Eğer 1 günde geçmezse hiç arayı uzatmadan, nasılsa üstesinden gelirim diyerek ihmal etme, bu mevsimde öyle bir grip var ki 1 ay süründürüyor, dikkat et canım :16:

Neler yediğini yazmışsın ama fazlaca miktar ve kalori hesabı göremedim ben :)
Dökül bakalım ne kadar yedin :1:

annem akşam yazdıklarımı görünce yerlere yattı gülmekten sırf yemek başka bi halt yok diye:60::60::60::60:

sabah 3 dilim ekmek 1 yumurtayla taze soğan kavurması

öğlen 1 tabak civarı bulgur ve 3 kaşık yoğurt

akşam 2 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt ve 1 porsiyon arapsaçı kavurması

selam kızlar artık belli bir diyet uygulamaya çalışmicam:52: kendimi kısıp ama hergün kalorimi takip ederek zayıflamayı düşünüyorum böylece etrafa da saldırmam daha düzenli yemiş olurum :9:
bu arada yarın misafirlerim var akşam 7 de çaya gelecekler yanına;
*poğaça(sade)
*milföylü börek(peynirli)
*mozaik kek(kakaolu)
*yoğurtlu makarna
*ekler pasta
sizce nasıl yeterli olur mu?

bugünkü menüm:

[1] Açma 1 ADET 250
[2] Peynirli Poğaça 0.50 ADET 110
[3] yesil cay 1 adet 0
[4] Ayran (Büyük Bardak 295gr) 1 adet 118
[5] Et Şiş 2 ADET 225
[6] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[7] Lavaş 1 ADET 100
[8] DİMES YARIM YAĞLI SÜT 1 PORSİYON 87
[9] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70

Toplam : 1251 kal.

selam kızlar artık belli bir diyet uygulamaya çalışmicam:52: kendimi kısıp ama hergün kalorimi takip ederek zayıflamayı düşünüyorum böylece etrafa da saldırmam daha düzenli yemiş olurum :9:
*poğaça(sade)
*mozaik kek(kakaolu)
*yoğurtlu makarna
*ekler pasta

bugünkü menüm:

[1] Açma 1 ADET 250
[3] yesil cay 1 adet 0
[5] Et Şiş 2 ADET 225
[7] Lavaş 1 ADET 100

misafirler için hazırladığın menün yeterli gibi geldi bana .ama bence kendin içinde hafif bişey hazırlaki hamur işlerinden fazla kaçırmayasın :34:

*poğaça(sade)
*mozaik kek(kakaolu)
*yoğurtlu makarna
*ekler pasta

bugünkü menüm:

[1] Açma 1 ADET 250
[3] yesil cay 1 adet 0
[5] Et Şiş 2 ADET 225
[7] Lavaş 1 ADET 100

bence fazla bile cnm akşam yemek yenip gelindiği için çok fazla yenmiyor daha çok tatlı şeyler yeniyo çayın yanın da.bence sade poğaçayı yapmasan da olur:34:

bence fazla bile cnm akşam yemek yenip gelindiği için çok fazla yenmiyor daha çok tatlı şeyler yeniyo çayın yanın da.bence sade poğaçayı yapmasan da olur:34:

gülşencim kendimi yoğurtlu makarnaya vermeyi düşünüyorum :23:
canım şöyle bir durum var işten direk çıkıpta gelen olacak o yüzden hem yemek hem çay zor olur bnm için malum çocuk da bakıyorum evde :1: ama yeter dimi?

ben bugün
sabah 2 karışık tost k.ekmeğinden
öğlen
form plus çay
akşam üstü
200 gr fırında tavuk ( 1kaşık keççap 1 kaşık yogurt sarımsak ve biraz köri ,tuzu karıştırdım hepsini süper oldu 0 yagsız)
150 gr yogurt,! bardak ayran
akşam
form plus
2 bardak ayran 30 gr kaju
toplam 1321 kl

slm kızlar korka korka tartıya çıktım bugün.. ne kadar kötü beslendiğim malum az yesemde öz yüyorum:1: ama tartıya çıktım ve 62.1 çıktım bu sabah öyle sevndmki. sonra gttim kendime bir pantolon aldım hemmdeeee 38 beden! evet dar.. ama içine girip düğmesini kapatabildim en önemliside otururken nefes alabildim ve hala yaşıyorum. :9::9::9:

yediklerimi yazmayı unuttum.. bugün 12 de normal bir kahvaltı ettim. kepek ekmelli bol peynirli domatesli ve zeytinli. arada birşeyler yeme fırsatm olmadı zaten kahvaltı öğle yemeği saatlerinde olduğundan.. akşam da 5 gibi antrikot yanına biraz pilav ve bol nar ekşili bir salata yedim.

birazdan da bir meyve yerim.

Son düzenleme:
ve karar verdim
YAP-TI-RA-CAM
olmuyor çünkü
azra kaç kiloydun.. tam araştırmadan girme bu işe.. allh korusun.. bypass lafı çok itici geliyor...
*poğaça(sade)
*mozaik kek(kakaolu)
*yoğurtlu makarna
*ekler pasta

bugünkü menüm:

[1] Açma 1 ADET 250
[3] yesil cay 1 adet 0
[5] Et Şiş 2 ADET 225
[7] Lavaş 1 ADET 100

ziyafet var desene:66::66::66:

Slmmm cozutanlar takımı:9: ben de bu aralar cozutuk bir halde olduğum için yazılanlardan yüz buldum yazmak için..
ama bu hafta toparlananlar takımı oluruz umarım cozut cozut nereye kadar..Xetrax senin de daha önce bana dediğin gibi düğün bitti ben saldım ve diyetmiş,kiloymuş hiç sallamaz hale geldim bir türlü eski azimli,istikrarlı halime dönemedim..tam zamanı aslında bu günlerde verdik verdik havalar bir ısınacak ,tişört zamanı başlıyacak ve derken yaz gelecek nasıl oldu anlayamayacağız bile..
geçen sene hava soğukmuş,yağmurluymuş demeden yürürdüm ya da en kötü leslie teyzeyle yürürdük bu sene koşu bandı aldım ama hiç zaman ayıramıyorum yürümeye,spora falan..
Normal de bünyem çok kalorili yemeye alışık değil ama bir kaçırıyım vücudum affetmiyor anında kiloma yansıyor..:43:

Neyse yarın bir pazartesi!..
hani hep şu yeni sayfa açtığımız günlerden bakalım güneşle birlikte bir düzen istiyorum umarım başarabilirim,size günah çıkarmadan olmuyor..

bugün ne yedim yazıyım o halde
kahvaltı eşim sucuklu yumurta yapmış o yapınca yememezlik yapamadım
peynir
domates,salatalık,biber 2dilim ekmek
öğlen kahvaltıyı geç ve çok yapınca öğlen acıkmadım ve yemedim
akşam sebzeli makarna,yoğurt
bir parça çikolata:78:
neskafe ve şuan form çayı
bilmiyorum kaç kalori hesaplamadım

Son düzenleme:
Çaylardan bahsetmişsiniz ben de liptonun limonlu form çayı+yeşil çay olarak içiyorum her gece yatmadan önce ve çok faydasını gördüm özellikle o düğün arası (bu aralar biraz serdim ama yine başladım)
çevremdekilere de tavsiye ediyorum ablam ve bi arkadaşım da faydasını görmüş bu ikilinin sizlere de öneririm..
bazen de beşi bir arada çayından içiyorum artık sallama poşetli çay haline getirmişler (doğadan) eskiden hepsinden ayrı ayrı koyup demleyip içerdim hatta ben beşi değil yedisi bir yerde yapardım yani ek olarak kiraz sapı ve mısır püskülü de ekleyip yapıyordum :37: o dönem de çok faydasını gördüm kızlar ödem falan kalmıyor..
Ben her türlüsünü denedim ara ara ..
bir ara da elma,limon,kabuk tarçın,karabiber ve karanfili kaynatıyorsun ve içiyorsun bunu denemiştim o da güzel bir ödem atıcıdır,öneririm..

Son düzenleme:
Brokoli de demişsiniz benim en sevdiğim kurtarıcılarımdan..
1 kiloyu tek başına yesem yerim yani.. ben düdüklü de 1 dakika buharda haşlıyorum (diri oluyor) ve genelde limon+sarımsak+tuz ve azıcık zeytinyağı döküp yiyorum ya da sarımsaklı yoğurtla..eşim de ben de bayılıyoruz oğlum için de çorbasını yapıyorum blenderdan geçirince anlamıyor severek yiyor tavsiye ederim..

Ayşecim resimlerinize baktım kızın da sen de çok güzelsiniz maşallah:nazar: ve saçlarını da çok yakıştırmıştım o gözlere süper olmuş diye düşünmüştüm ama şimdi de yeni rengini merak ettim onu da eklesene gözümüz güzellik görsün..
ben de siyah ve kumral arasında çok gidip gelenlerdenim o yüzden saçlarım çok yıpranıyor siyah çok güzel bir renk ama boyadın mı zift gibi çıkmıyor saçtan malesef o yüzden son yıllarda kumral takılıyorum hatta düğün öncesi uçlarına krepe balyaj yaptırdım biraz fazla sararsam da memnunum şimdilik..

Güldencim az kalmış düğününüze gerçekten elbise olayı insanı çok geriyor gerçekten ben de biliyorsun çok aradım bulamadım en son alıp üzerindeki herşeyi kendim tasarladım elbisemin (face de görmüşsündür) sen de eğer üşenmezsen sade ama modelini beğendiğin bir elbise alıp kendin hayat ver emin ol daha çok içine siniyor..
ayrıca ameliyat olayını ertele bence bu kilolar için masaya yatmaya değmez sen gerçekten dikkat ettiğinde kilo verebiliyorsun canım..bir de o kullandığın ilaç işe yaramadı mı? hani yazmıştım daha önce benim bir arkadaşım da kullanıyor diye o hiç faydasını göremedi o ilacın ama daha sonra golden.. adını unuttum bir ilaç kullandı 1 ayda 5 kilo verdi hala da veriyor ben internetten araştırdım içeriği altın çilek sanırım ve iştah kesip,terletiyor ve metabolizmayı hızlandırıyor sanırsam..ben de düşünmedim değil ama safrakesem olmadığı için karaciğerim zorlanır falan diye korkuyorum yoksa arkadaşımı her gördüğümde daha da bir küçülmüş görünce bana da gaz geliyor acaba mı diye? gerçi ağzımızı tutup,hareketi artırdıktan sonra yine veriliyor kilolar ağır gidiyor ama gidiyor işte..
senin de kilo alımın iştah nedeniyleyse belki iştahını kapatacak bir şeyler kullanabilirsin çünkü bildiğim ve okuduğum kadarıyla hareketli bir yaşamın var o konuda bir sorun yok..

Back