Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben altın çilek form seti almayı düşünüyorum
araştırcım cnm bu 60 lı kg lar lanetli kg lar zor veriliyor dikkat ettiğim ve spor yaptığım halde çok az az gidiyor.çok faydalı ayrıca o yüzden de istiyorum tam bir şifa kaynağı dün markete tazsei gelmişti kutular da kokusu çok hoş tadı hem eşki hem tatlı çok sevdim ama pahalı içinde 7 tanecik var 4.5 tlarastirdinmi canim ???
kilon zaten pek fazla degil bence normal beslenmeyle devam etsen ???
onun ardından da saat 12 de azcık tavuk göğsü ve bir kaşık pilav yedim ama sabah 5 te uyudm. sabah yine de 61.9 kalktım inanamadım eve kilo vermenin sırrı çözüldü: UYKUSUZLUK!ohhhhhh afiyet bal seker olsun :))))
yine siyaha dönceğinden eminim. bu saç renginde çok güzl olmş. hem güzle ne yakışmazkiteşekkür ederim kızlar ilk defa siyaha boyatmıştım saçımı ve hiç alışamadım hatta kendimi kötü hissettim
yakıştıramadım:96:
yok cnm cnm ya o ilk defa yaptığım bir hataydı hiç mutlu olmadım siyah saçla aslaaaaaaaaaaaaa aynalara küstüm yafffteşekkür ederimonun ardından da saat 12 de azcık tavuk göğsü ve bir kaşık pilav yedim ama sabah 5 te uyudm. sabah yine de 61.9 kalktım inanamadım eve kilo vermenin sırrı çözüldü: UYKUSUZLUK!
yine siyaha dönceğinden eminim. bu saç renginde çok güzl olmş. hem güzle ne yakışmazki
yararını görenler kilo verenler varmıymış? araştırdınmı?
yok cnm cnm ya o ilk defa yaptığım bir hataydı hiç mutlu olmadım siyah saçla aslaaaaaaaaaaaaa aynalara küstüm yafffteşekkür ederim
var kg veren cnm en güzele sağlığa çok faydalı ve yan etkisinin olmaması
teşekkür ederim cnm senin de oğlunu Allah bağışlasınyaaa evet bende onu çok merak ediyorum nasıl kullanılır tazesimi çayımı daha iyidir işe yararmı araştırdım ama pek tazesini kullanan yok gerçi kurusuda var galia kurusu yatmadan önce yeniliyormuş 11 tane bide yatmadan önce yenen nasıl kilo verdirir yawww:26::26::26::26:çayını içebilirmiyim bilmiyorum ben öyle esanslı şeyleri çok sevmiyorum ama artık bu kilolardan çok sıkıldım belki işe yarar ayşecim bizi aydınlat canım bu arada yeni saçın süper olmuş gerçi siyahta güzeldi kızına bayıldım biliyorsun benm oğlum var kız çocukları da başka allah nazarlardan korusun maşallah annesinede kızınada
vardır cnm manavlar da.meyveyi taze olark nerelerden bulablrz peki?:26: manavlarda falan hiç görmedm ben.
inşallah bulurm bugün çıkıp bi bakıym o zamanvardır cnm manavlar da.
bizim buraya bile gelmiş nasıl şaşırdım görüünce
sen çok kolay bulursun kesin görmüşsündür bej rengi kurumuş çiçek görünümünde içinden çıkıyo meyve
araştırcım cnm bu 60 lı kg lar lanetli kg lar zor veriliyor dikkat ettiğim ve spor yaptığım halde çok az az gidiyor.çok faydalı ayrıca o yüzden de istiyorum tam bir şifa kaynağı dün markete tazsei gelmişti kutular da kokusu çok hoş tadı hem eşki hem tatlı çok sevdim ama pahalı içinde 7 tanecik var 4.5 tl
ben de setini alayım dedim içinde kuru meyvesi ve kapsülü var setinde
onun ardından da saat 12 de azcık tavuk göğsü ve bir kaşık pilav yedim ama sabah 5 te uyudm. sabah yine de 61.9 kalktım inanamadım eve kilo vermenin sırrı çözüldü: UYKUSUZLUK!
yine siyaha dönceğinden eminim. bu saç renginde çok güzl olmş. hem güzle ne yakışmazki
yararını görenler kilo verenler varmıymış? araştırdınmı?
uruz ve etra nerdesiniz :82:
kızlar bugün halamlara gittik muhteşemdi nefis şeyler yedimşimdide tepine tepine dans edeceğim :118::111:neler yediğime gelirsekte :89:
sabah 1 dilim ekmek kıtırı domates biraz peynir yedim ( öğleye hazırlık :) ) arada 1 büyük fincan sütlü salep içtim
halamda
pastane böreği yapmış gül böreği büyüklüğünde onu yedim bide 1 dilim tremisu ama tatlısını beğenmedim dr. otker tremisu yap varmış bademli ondan yapmış hiç hoşuma gitmedi koca bir kupa 2 kesme şekerle lipton çay içtim erikli tarçınlı 1 saat kadar öncede dünkü şehriyeli çorbayı ısıttım tıka basa doyana kadar içtim nefisti
kızlar bugün halamlara gittik muhteşemdi nefis şeyler yedimşimdide tepine tepine dans edeceğim :118::111:neler yediğime gelirsekte :89:
sabah 1 dilim ekmek kıtırı domates biraz peynir yedim ( öğleye hazırlık :) ) arada 1 büyük fincan sütlü salep içtim
halamda
pastane böreği yapmış gül böreği büyüklüğünde onu yedim bide 1 dilim tremisu ama tatlısını beğenmedim dr. otker tremisu yap varmış bademli ondan yapmış hiç hoşuma gitmedi koca bir kupa 2 kesme şekerle lipton çay içtim erikli tarçınlı 1 saat kadar öncede dünkü şehriyeli çorbayı ısıttım tıka basa doyana kadar içtim nefisti