• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cnm bulunduğumuz yer malum küçük bir ilçedeyiz bide suan lojmandayız çok küçük ev bunaltıyo beni ne yaptığın iş görünüyo ne topladığın.inş. yaza doğru çıkacağız:55: ama bana çok uzun geliyo geldiler bir ara da şimdi gittiler:35:yalnızlık zaten zor eşim gelemiyo komşu yok bide ev kötü olunca çekilmiyo :50:

oyyyy canımmm sıkma canını sen çok iyi bir annesin bunu unutma :71: evlilikte oluyor muhakkak böyle sinir bozucu olaylar ama sabredersen az kalmış önünde çok güzel günler var boşver her anın tadını çıkar bak burda daha çıbık kraker olacağız ve sen çok mutlu olacaksın :16:

slm

ya iyice boşladım burayı ama bu sefer yüzüm olmadığından:43:

Canım gel gel hem de hiç çekinmeden, hepimiz cozuttuk zaten :60:

offf bütün gün kimse yoktu :5: bende akşam arkadaşımın kınasındaydım valla 2 saat koptum ve akşam sadece bir bardak kola içtim napim ya çok susamıştım :18:

[1] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[2] Ekmek 2 DİLİM 130
[3] yesil cay 1 adet 0
[4] Ceviz 20 GRAM 140
[5] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[6] Eti browni gold 0.40 ADET 168
[7] Lokma 55 GRAM 172.7
[8] Armut 1 ADET 70
[9] Coca Cola (küçük) 1 ADET 113

Toplam : 1136.7 kal.

ayşecim ekmeği 2 dilim yedim ne zaman ekmek yesem aklıma sen geliyorsun artık :70:
bu arada neden canın sıkkın?
uruzcum canım benim neler yedin bakimmmmm :23:

Kola, lokma ... Oh ohh afiyet olsun Papatyacım :9:
Bizde de misafir var; o yüzden evde patates salatası, tavada balık, kola, her türlü çerez vs dolu :)
Arada bir şeyler kaçtı işte :9:
Ama çok değil gerçekten, kendime ödülüm olsun :61:

ben az önce baya cozuttum:17::78:
ama kötüydüm baya ii oldu

cnm bulunduğumuz yer malum küçük bir ilçedeyiz bide suan lojmandayız çok küçük ev bunaltıyo beni ne yaptığın iş görünüyo ne topladığın.inş. yaza doğru çıkacağız:55: ama bana çok uzun geliyo geldiler bir ara da şimdi gittiler:35:yalnızlık zaten zor eşim gelemiyo komşu yok bide ev kötü olunca çekilmiyo :50:

Ayşecim içinde bulunduğun koşullar nedeniyle yeterince streslisin, zayıf bir anına denk geldiğinde böyle cozutmalar olabilir, hem birkaç haftadır çok iyi ve iradeli bir şekilde devam ettin, keza sporda da öyle :)
Bunu kendine verdiğin bir ödül olarak kabul et, ohh iyi ki de yemişsin,böylelikle psikolojik olarak kendini biraz rahatlatabilmişsindir :125:
Evinden uzakta olduğunu biliyordum canım ama eşinle birbirinize destek olarak bunun üstesinden gelirsiniz diyordum ...
Hem gurbette olmak hem de bütün bu sorunları tek başına göğüslemek çok zor, çok yıpratıcı !
Sana bir kez daha saygı duydum, hem bu kadar sabırlı olabildiğin hem de eşine sonuna kadar destek olabildiğin için :16:

bende sonunda regl oldm oh rahatlıcm derken açlık krizlerim tuttu yedim de yedim. hatta şuan süper bir meyveli pasta beni beklemekte.. yemezsem biyerlerim şişicek!:56:

hiiiiiiiiiii sonuncu olmuşuzzz!:18: toprlanmak lazm artık..

Canım meyveli pasta çekti !!! :52:
Evde de yok ki :31:
Artık evdeki tatlılardan birkaç çatal alıp yerim meyveli pasta olduğunu hayal ederek :1:
Afiyet olsun :69:

Bizde de misafir var; o yüzden evde patates salatası, tavada balık, kola, her türlü çerez vs dolu :)

Ayşecim içinde bulunduğun koşullar nedeniyle yeterince streslisin, zayıf bir anına denk geldiğinde böyle cozutmalar olabilir, hem birkaç haftadır çok iyi ve iradeli bir şekilde devam ettin, keza sporda da öyle :)
Bunu kendine verdiğin bir ödül olarak kabul et, ohh iyi ki de yemişsin,böylelikle psikolojik olarak kendini biraz rahatlatabilmişsindir :125:
Evinden uzakta olduğunu biliyordum canım ama eşinle birbirinize destek olarak bunun üstesinden gelirsiniz diyordum ...
Hem gurbette olmak hem de bütün bu sorunları tek başına göğüslemek çok zor, çok yıpratıcı !
Sana bir kez daha saygı duydum, hem bu kadar sabırlı olabildiğin hem de eşine sonuna kadar destek olabildiğin için :16:

Artık evdeki tatlılardan birkaç çatal alıp yerim meyveli pasta olduğunu hayal ederek :1:

takımımızın yeni adı cozutanlar takımı:60::60:

sadece onlar kalorili yoksa şu an kurt gibi açımmmmm :52:
ama yemicem hiç birşeyyy :23: bugün niyeyse gaza geldim ama yarın geçer yine kendimi abur cubura veririm :19:

ben varım diyeceğim ama sanırım biraz geç olacak :)
ben bugün iyice zıvanadan çıktım :50: 200 gr dondurma yedim ve çayın yanına kurupasta yedim :78: ama öğlen yemeği yemedim ....çünkü fazlaca kalori almış oldum :57:
neyse yarın hiç kaçamak yapmamam lazım ...ee kızlar sizde durumlar nedir ??

Canimcigim bugün bende malesef dikkat edemedim :78: Kahvalti ve aksam yemeginde davetteydim.. dogal olarak istedigin ölcüde ,kaloride seyler bulamiyorsun :59: umarim yarin böyle gecmez...

oyyyy canımmm sıkma canını sen çok iyi bir annesin bunu unutma :71: evlilikte oluyor muhakkak böyle sinir bozucu olaylar ama sabredersen az kalmış önünde çok güzel günler var boşver her anın tadını çıkar bak burda daha çıbık kraker olacağız ve sen çok mutlu olacaksın :16:
teşekkür ederim cnm inş.:16:
canım benim çok teşekkür ederim.malesef ev konusun da çok şanssızım buraya kıbrıstan geldik oradaki lojmanlar 100 yıllık eski rum evleriydi küf, rutubet her yer çatlak duvarlar döküyordu dışarıdan ev de tutulmuyordu mecbur oturaksın oradan buraya geldik doğu görevimiz biz buraya geldik kıbrıstaki evlere bakım yapmışlar:35:bura da önce ev tutmuştuk sonra zorunlu tutup buraya oturttular 60 m2 evin tamamı:50:kışın ilk ayların da kalorifer de sorun oldu az yandı yatak odasu küflendi:59:kurtulamadım küften
pek belli etmiyordum bunaldığımı eşime ama kendi içime çok atmışım sanırım eve çıkmaktan falan konuşulunca başladım ağlamaya:27: aşkımda üzüldü dün bir arkadaşla görüşmüş onların apartmanın dan çıkacak varmış tayinciymiş bakalım inş. yaza oraya çıkacağız geniş geniş mis gibi bir evim olur inş.
ev insanın ruhu için çok önemli 1 sene için ev taşıyacağım

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm inş.:16:

canım benim çok teşekkür ederim.malesef ev konusun da çok şanssızım buraya kıbrıstan geldik oradaki lojmanlar 100 yıllık eski rum evleriydi küf, rutubet her yer çatlak duvarlar döküyordu dışarıdan ev de tutulmuyordu mecbur oturaksın oradan buraya geldik doğu görevimiz biz buraya geldik kıbrıstaki evlere bakım yapmışlar:35:bura da önce ev tutmuştuk sonra zorunlu tutup buraya oturttular 60 m2 evin tamamı:50:kışın ilk ayların da kalorifer de sorun oldu az yandı yatak odasu küflendi:59:kurtulamadım küften
pek belli etmiyordum bunaldığımı eşime ama kendi içime çok atmışım sanırım eve çıkmaktan falan konuşulunca başladım ağlamaya:27: aşkımda üzüldü dün bir arkadaşla görüşmüş onların apartmanın dan çıkacak varmış tayinciymiş bakalım inş. yaza oraya çıkacağız geniş geniş mis gibi bir evim olur inş.
ev insanın ruhu için çok önemli 1 sene için ev taşıyacağım

Allah sabir versin canim yaaa... cok üzüldüm :59: Ilerde bende senin yasadigina benzer seyler yasayacagim galiba :59: simdiden korkmaya basladim :43:

herkese selamlar güzellikler :16: :16:
canım çok sıkkın başım ağrıyo,canım sıkılıyo ..havadanmı acaba ?? hiç sevmiyorum kapalı,yağmurlu havaları :(
erken kalkamadım az önce 2 dilim kızarmış kepek ekmeği ile tost yaptım (yağsız) 1 tanede greyfurtun suyunu sıkıp içtim...bugünü oldukça light geçirmeyi düşünüyorum :34: çünkü 28 nisan bizim evlilik yıldönümümüz ve ben ogün çok güzel olmak istiyorum (hedefim o zaman kadar 68 kilo olmak ..ne dersiniz olurmuyum acaba ?? )
ee anlatın bakem siz neler yapıyosunuz ??

Canimcigim bugün bende malesef dikkat edemedim :78: Kahvalti ve aksam yemeginde davetteydim.. dogal olarak istedigin ölcüde ,kaloride seyler bulamiyorsun :59: umarim yarin böyle gecmez...
haklısın tatlım insan misafir olunca kaçırıyor ister istemez :)
ama bugün iyi haberler bekliyorum senden ona göre :47:
kahvaltını yaptınmı bakiimm ??

Son düzenleme:
Allah sabir versin canim yaaa... cok üzüldüm :59: Ilerde bende senin yasadigina benzer seyler yasayacagim galiba :59: simdiden korkmaya basladim :43:
canım sizin doğu göreviniz 1 kere biz çok gidiyorum bizimki kadar olmaz çok sıkılmazsın inş. rahat ol cnm
bide seviyorsan karşındaki de hak ediyorsa katlanıyorsun bir şekilde ama ypranıyorsun işte
bu ara sacımı açmıştım acıcıyla bugün de gittim boyattım kumral oldu çok begendim :32:

Back