- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selamlar güzellikler
canım çok sıkkın başım ağrıyo,canım sıkılıyo ..havadanmı acaba ?? hiç sevmiyorum kapalı,yağmurlu havaları
erken kalkamadım az önce 2 dilim kızarmış kepek ekmeği ile tost yaptım (yağsız) 1 tanede greyfurtun suyunu sıkıp içtim...bugünü oldukça light geçirmeyi düşünüyorum çünkü 28 nisan bizim evlilik yıldönümümüz ve ben ogün çok güzel olmak istiyorum (hedefim o zaman kadar 68 kilo olmak ..ne dersiniz olurmuyum acaba ?? )
ee anlatın bakem siz neler yapıyosunuz ??
haklısın tatlım insan misafir olunca kaçırıyor ister istemez :)
ama bugün iyi haberler bekliyorum senden ona göre
kahvaltını yaptınmı bakiimm ??
canım sizin doğu göreviniz 1 kere biz çok gidiyorum bizimki kadar olmaz çok sıkılmazsın inş. rahat ol cnm
bide seviyorsan karşındaki de hak ediyorsa katlanıyorsun bir şekilde ama ypranıyorsun işte
bu ara sacımı açmıştım acıcıyla bugün de gittim boyattım kumral oldu çok begendim
günydn kızlar. dün kaçırdıktan sonra bugün toprlanmaya karar verdm. ama uyku düznm hç yok.. 5 e doğru yattm 1 de kalktm.. o saatten sonra kahvaltı ettm. ve çok tok hissediyorm... hiç birşey yiyesim gelmiyor.. çok düznsiz bir hayatm var.. 62 de sabitlenmeye çalşcm önümzdeki 2 hafta boyunca.. vizeler başlıyor ve stresltiym kilo almasam yeter bana...
ayrıca bu hava neden bozdu yine!
bahar işte bundan sonra sık sık yağar...sen bu aralar derslerine yoğunlaş kilolarını stres yapma bide :) ama sakın kilo alayım deme tamammı güzellik...
lipton form plus aldırdım dün eşime şimdi içiyorum tadı güzelmiş şu şişkinliğime çare olur inş.
günde 2 bardak içeceğim
dün fazlasyla şımardığım için bugün sabah kahvaltıda iyi beslendim günün geri kalanı çay ,su ve ayran içeceğim dünü telafi edeceğim
bugün sabah
2 dilim k.ekmeğinden tost
küçük sebzeli pizza ince hamurlu
öğlen
20 gr kaju 2 bardak ayran
akşamüstü
maydanozlu peynirli omlet
şimdi
2 bardak ayran 20 gr kaju
toplam 1316 kl
40 dk bisiklet 4 dk twist
teşekkür ederim cnm inş.
canım benim çok teşekkür ederim.malesef ev konusun da çok şanssızım buraya kıbrıstan geldik oradaki lojmanlar 100 yıllık eski rum evleriydi küf, rutubet her yer çatlak duvarlar döküyordu dışarıdan ev de tutulmuyordu mecbur oturaksın oradan buraya geldik doğu görevimiz biz buraya geldik kıbrıstaki evlere bakım yapmışlarbura da önce ev tutmuştuk sonra zorunlu tutup buraya oturttular 60 m2 evin tamamıkışın ilk ayların da kalorifer de sorun oldu az yandı yatak odasu küflendikurtulamadım küften
pek belli etmiyordum bunaldığımı eşime ama kendi içime çok atmışım sanırım eve çıkmaktan falan konuşulunca başladım ağlamaya aşkımda üzüldü dün bir arkadaşla görüşmüş onların apartmanın dan çıkacak varmış tayinciymiş bakalım inş. yaza oraya çıkacağız geniş geniş mis gibi bir evim olur inş.
ev insanın ruhu için çok önemli 1 sene için ev taşıyacağım
öksürük iki gündür benide esir aldı uykumdan uyandırıyor yani o kadar
ben nasıl toparlıcam bilmiyorum
sabah taze sopanlı yumurta yedim
3 dilimdi galiba yediğim ekmek
sabah dediğim 12 de oturduğum için daha acıkma durumu yok biraz kendime vakit ayıraım bi duş alıp okuyayım yemek bulgur yicem zaten 1 2 saate kadar yerim
öğlen 5te bulgur ve yoğurt yedim
arada adaçayı ve şekerli limon yedim
şimdi kavurma arapsaçı yicem ve belki ekşili kabak yemeği
herkese selamlar güzellikler
canım çok sıkkın başım ağrıyo,canım sıkılıyo ..havadanmı acaba ?? hiç sevmiyorum kapalı,yağmurlu havaları
erken kalkamadım az önce 2 dilim kızarmış kepek ekmeği ile tost yaptım (yağsız) 1 tanede greyfurtun suyunu sıkıp içtim...bugünü oldukça light geçirmeyi düşünüyorum çünkü 28 nisan bizim evlilik yıldönümümüz ve ben ogün çok güzel olmak istiyorum (hedefim o zaman kadar 68 kilo olmak ..ne dersiniz olurmuyum acaba ?? )
ee anlatın bakem siz neler yapıyosunuz ??
içimden geldi azcık oynayım dedim :)
yağmur mağmur demedim gittim pazara sırılsıklam oldum olsun değdi ,hem biraz açıldım hemde kendime brokoli aldım ,haşladım ,yoğurtlayıp yedim ııımmmhhhh deneyin kızlar çok güzel oluyo...
akşamada karnıyarık yapıyorum ucundan azıcık yiyeceğim ...
günydn kızlar. dün kaçırdıktan sonra bugün toprlanmaya karar verdm. ama uyku düznm hç yok.. 5 e doğru yattm 1 de kalktm.. o saatten sonra kahvaltı ettm. ve çok tok hissediyorm... hiç birşey yiyesim gelmiyor.. çok düznsiz bir hayatm var.. 62 de sabitlenmeye çalşcm önümzdeki 2 hafta boyunca.. vizeler başlıyor ve stresltiym kilo almasam yeter bana...
ayrıca bu hava neden bozdu yine!
Haftasonu olunca kimseler girmiyor galiba Bugünkü yediklerimi yazayim...sonra hemen uyumaya gideyim..
Sabah :
1 bardak sütlü kahve ,
1 vanillechrossant
Ara : 1 bardak papatya cayi
Ögle / Aksam :
Semmel arasi salam , 1 kutu diyet kola
Elifçim tasalanma, bu aralar diyetini bozmanın da yemek yemeye bu aralar bu kadar düşkün olmanın da nedeni stres gibime geliyor.
Stresin verdiği gerginlikten kurtulmak için yemeklere vuruyor insan kendini
Sınav dönemi zaten ne uyku düzeni ne de yeme düzeni kalır.
Bu dönemda kilo vermeye çalışıp stresini daha da artırmak yerine sabit kalmaya çalış canım, daha sonra kaldığın yerden devam edersin
[/QUOTE
bakalım öyle yapmaya çalşcam cnm.. bu takım beni öyle güzl motive ediyorki.. size hesap vereceğimi bilmek.. bir takımın parçası olmak ve o takımın başarısında seninde etkinin olcağı falan.. bazen birşey yicekken frenliyorm kendimi sırf buraya girdiğimdepişman olmayım diye. iyiki varsınız!
Ayşecim bugünkü listen güzel olmuş, dünkü cozutmadan eser kalmamış, üstüne spor da yapmışsın
Lipton'un binbir çeşit çayı var, bitki çaylarıyla aram iyi değil ama aroması-kokusu güzel olunca içebiliyor insan.
Diyet ve spor tamam da yeteri kadar su ve çay içmeyince yine ödem topluyor insanın vücudu.
Canım senin su ve bitki çaylarıyla genelde aran nasıl? Benim hiç iyi değil mesela :)
Kendinize yeni bir ev bulabilmeniz çok harika olmuş, özellikle de senin için canım ...
Anlattığın kadarıyla bayağı izbe-köhne bir yer, daha ferah bir eve geçince sen de rahatlarsın eminim
1 yıl için de ev taşınır mı deme sakın, bazen zaman çok ağır işliyor, 1 yıla kaç sene sığdırıyorsun :)
İnşallah sen ve sevimli çekirdek ailen için en güzeli olur canım
[/QUOT/]
canım bitki çaylarıyla benim de aram hiç değil ıhlamur ve normal çay dışında içemem pek.ilk defa uzun süre kızımı emzirken bitki çayı içtim rezene ve anason annem hayret ediyordu hastayken nane limon bile içiremezdi bana çünkü
şimdi yeşil çy içebiliyorum ılıtıp dikiyorum tepeme şekersiz ama bu liptonun çayı çok hoş kesinlikle acımsılık yok kokusu çok hoş form plus kiraz saplısı içinde çok güzel bitkiler biberiye falan bak bunu dene
cnm
bulunduğumuz yer doğu sonuçta ama daha kötü yerler de vardır haksızlık etmek istemem en azından korkmadan markete çıkabiliyoruz vs.ama bura erkeklerin hakim olduğu bir yer her taraf erkek işleri güçleri de yok havalar da ısındı hepsi dışarıda market önleri kahvehane hepsi otuyor ortalık yerde yol boyu böyle bu sebeple evden çıkamıyorsun markete gitsen yolun karşılıklı iki yönün de de böylr oturuyorlar yürümek imkansız bir bayan için.zorunlu olmadıkça çıkamıyorsun.eve çıkacağız inş. 1 sene bile için olsa tüm günüm bazen tüm haftam ev de geçiyo benim evim düzenli olsun kızım rahatca oynasın istiyorum inş.