• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin aysecigim.. bos ver 1 günlük off yap kendine miss gibi ye dogum günü pastani :52: bol sporla halledersin sen o pastayi :8:

Yasasin koclar diye basliyormusum simdi konusmaya :87: ne kadar cok seviyoruz biz kendimizi dimi..:66::66: hele bir de benimki gibi yükseleninde koc olursa sorma egomun halini :27:
7 Nisan dogumluyum ben canim... malesef 26 yasima girecegim :59: otuza az basamak kaldi yaaa ne yapacagim ben :43:
günaydın kızlar..
etracım aynı yaştaymışız sorma ben de onu düşünüyorum zaman ne çabuk geçiyo keşke yaşımız sabit kalsa:27:
kg veren arkadaşları tebrik ederim kızlar

ben varım diyeceğim ama sanırım biraz geç olacak :)
ben bugün iyice zıvanadan çıktım :50: 200 gr dondurma yedim ve çayın yanına kurupasta yedim :78: ama öğlen yemeği yemedim ....çünkü fazlaca kalori almış oldum :57:
neyse yarın hiç kaçamak yapmamam lazım ...ee kızlar sizde durumlar nedir ??

ben bugün iyice zıvanadan çıktım :50: 200 gr dondurma yedim ve çayın yanına kurupasta yedim :78: ama öğlen yemeği yemedim ....çünkü fazlaca kalori almış oldum :57:

arada olur böyle vakalar nasıl olsa sen yarın ayarlarsın boşver üzülme aklında duracağına karnında dursun:60::60::60:

dün annamin günü vardı ondan kalma bir poğaçayı sabah güplettim 1 sat kadar öncede 1 ezogelin 1salata 1 yoğurt yedim bu saatten sonra acıkacağımı sanmıyorum ama acıkırsam 1 elma yada 1kase müsli yicem yarın maydanoz kürüne başlıcam bakalım işe yarıyacakmı:34:

Ben zaten dün akşam geç bir saatte zıvanadan çıkmıştım, bugün de devam ettirdim :)

Şimdi yarışma sonuçlarına baktım, bu hafta sonuncu olmuşuz :9:

offf bütün gün kimse yoktu :5: bende akşam arkadaşımın kınasındaydım valla 2 saat koptum ve akşam sadece bir bardak kola içtim napim ya çok susamıştım :18:

[1] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[2] Ekmek 2 DİLİM 130
[3] yesil cay 1 adet 0
[4] Ceviz 20 GRAM 140
[5] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[6] Eti browni gold 0.40 ADET 168
[7] Lokma 55 GRAM 172.7
[8] Armut 1 ADET 70
[9] Coca Cola (küçük) 1 ADET 113

Toplam : 1136.7 kal.

ayşecim ekmeği 2 dilim yedim ne zaman ekmek yesem aklıma sen geliyorsun artık :70:
bu arada neden canın sıkkın?
uruzcum canım benim neler yedin bakimmmmm :23:

cnm bulunduğumuz yer malum küçük bir ilçedeyiz bide suan lojmandayız çok küçük ev bunaltıyo beni ne yaptığın iş görünüyo ne topladığın.inş. yaza doğru çıkacağız:55: ama bana çok uzun geliyo geldiler bir ara da şimdi gittiler:35:yalnızlık zaten zor eşim gelemiyo komşu yok bide ev kötü olunca çekilmiyo :50:

Back