Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar geç kalmamışımdır umarım hastanedeydim şimi girdim eve sabah 59.3 geldim çok sevindimmmmmmm 800gr gitti
Selamlar hanımlar, bugün 74.8 kiloyum
BUGÜNKÜ LİSTEM
500 gr çilek = 200
1 simit = 300
1 bardak çay (iki şekerli) = 40
5 dilim tam buğday ekmeği = 300
1 bardak şeftali nektarı = 110
1,5 porsiyon mantar güveç = 300
1fincan 2 şekerli kahve = 50
1 tane Eti Cin = 130
TOPLAM: 1430 kalori :125:
Sanirim günlük kalori alimimi yaptigim sok diyetlerle azalttim ben Bir de son zamanlarda yediklermde salata ve meyve yok..saglikli beslenemiyorum . Sütlü kahve yanina kücük bir pasta seklinde yiyorum.. kalori olarak fazla olmasa da kilo verdiren seyler degiller.. kilo vermemi engelliyorlar.. neyseki 1-2 kilo seklinde kilo almadim. Yarim kilo almis görünüyorum.. yine de sükrediyorum halime
Sen evlisin hayatin düzene girmis canim yaa.. daha ben evlenicem is filan derken ühüüü bir dolu zaman var malesef
yengec burclarini cok severim.. farkli özelliklerimize ragmen yengeclerle cok iyi anlasiyorum dogum günün ne zaman canim ?
ohh yaaa masallah ne güzel.. cookk sevindim hayatim tebrik ederim.. walla bir de ben - ye düseyim göbek aticam Darisi basima... artik cidden cok istiyorum kilo vermeyi . cok bunaldim bu halimden :84:
merhaba kızlar geç kalmamışımdır umarım hastanedeydim şimi girdim eve sabah 59.3 geldim çok sevindimmmmmmm 800gr gitti
Selamlar hanımlar, bugün 74.8 kiloyum
BUGÜNKÜ LİSTEM
500 gr çilek = 200
1 simit = 300
1 bardak çay (iki şekerli) = 40
5 dilim tam buğday ekmeği = 300
1 bardak şeftali nektarı = 110
1,5 porsiyon mantar güveç = 300
1fincan 2 şekerli kahve = 50
1 tane Eti Cin = 130
TOPLAM: 1430 kalori :125:
selam kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bende hesabimi verim bari :)))
gecen hafta 92.5
bu hafta 91.6 :)))
süper mutlu oldum valla :))
Uruzcugum cok üzgünüm vallahi...kaptan yardimcisi olarak sana hic yardimci olamadim yogun dönemimi atlatana kadar malesef kendimden baska kimseye hayrim olmayacak görünüyor bende birakabilirim bana verilen görevi.. üzgünüm gercekten
çok teşekkür ederimelif maşallah canım çok tatlısın
bizim takımda çirkin kız yok galiba
83,7 çıktım ben sinirden ağlıcam regl olcam ondan mı acaba gecikti çünkü :84::84::84::84::84:ya çok güzel sonuçlar bekliyordum
canm benm de bu ay gecikti.. piskolojim bozuldu. çok ağırlık var üstümde.. diyet mi düzenimizi bozdu nedir.. anlamadm ki:44:
kilo veren arkadaşları caaanı gönülden tebrik edriyorum biz harika bir takımız. artı çıkan arkadaşlarım üzülmeyin havalar biraz daha güzlleşsin çok daha kolay olcak inşallah.
etra ben de az yiyorum ama çok kalorili şyler yiyorum.. kilo vermemiz o yüzden durma noktasına geldi sanrm.. sürekli ve az kalorili şeyler yemeye alştırmalıyız kendiimizi allhtan yaz geliyor erikler çilekler kirazlar derken meyve yemekte zorlanmayız inşallah
kaptanım bildirimde geç kaldım sanırım sabit geçmişsin iyi yapmışsın çünkü giden gelen yok yani hala aynı kilo ve gramdayım
menümü de yazayım
[1] Simit 0.5 ADET 137.5
[2] Kuru kayısı 1 adet 18
[3] Kuru kayısı 3 adet 54
[4] Kuru Fasulye 0.5 PORSİYON 168
[5] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Kuru kayısı 3 adet 54
[8] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[9] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[10] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 4 adet 240
Toplam : 1122.5 kal.
Yine kalori olarak az diyeceğim ama bu defa döveceksin beni
evet canım az ama çok kalori alıncada veremiyorum protein miktarım az kalıyor maalesef ve bu aralar su içemiyorum toplasan günde 1 lt anca yani. geçen hafta bildirimden sonraki gün 400 gr gitmişti ama sabah yine 84.7 çıktım
masallah canim yaaa ne güzel kilo veriyorsun senn Allah nazarlardan saklasin.. cok seviniyorum böyle azimli iradeli insanlari gördükce
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar
teşekkür ederim xetraxım canım benim inşallah sende tez zamanda vermeye başlayacaksın tekrardan kilocuklarını :)
benimde küçük kaynım koç burcu çok iyi anlaşıyoruz :) bence kendinizi sevmeniz çok olumlu bir özellik ...ben bazen kendimi sevemeyebiliyorum ama allahtan geçici oluyo bu durum :26:
neyse yaa konumuza dönelim hadi bu hafta çok iyi bir performans sergileyelim haftaya perşembe braber atalım göbekleri olurmu şekerim bu hafta senin listelerini sıkı takip edicem bolca salata ve meyve görmeyi umuyorum ona göre :76: