• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hepinizin günü aydın olsun arkadaşlar.
Bu hafta hiç gelemedim. Geçmişide okuyamadım henüz. Şu Ankara'ya gitme olayı dağıttı beni. Birde ay sonu bizim işlerimiz tam gaz olur. Hepsi bir araya geldi. Haftaya tamamen buradayım :)

Kilomu paylaşayım hemen 60,7 :( Bu tempoda kilo almayı başarmışım. Ama hiç dikkat edemedim. çokk özür dilerim :( Haftaya telafi edeceğim söz

Allah isini kolaylastirsin haticecigim.. baska bir sehirdeyken diyetine dikkat etmen de zor olur tabi. evindeki gibi ölcülü ,saglikli beslenemezsin... Stresin yeterince var görünüyor bir de bunu ekleme..evine geldiginde sporuna ,diyetine daha özen gösterip halledersin sen :8:

83,7 çıktım ben sinirden ağlıcam regl olcam ondan mı acaba gecikti çünkü :84::84::84::84::84:ya çok güzel sonuçlar bekliyordum

bu hafta hiç gelemedim tam tepemizde ev yeniden inşa ediliyor resmen ev sahibi her yeri yıktı başka şekilde yapıyor ve acayip gürültü oluyor bardaklar falan kırıldı o derece yani sinirden giremiyorum buraya yada yazamıyorum :84::84::84:

geldikkk hesap vaktineeee.... kilo bildirimi mi yapacagim simdi... :61: :61:...:61:

sey...kem...kümmmmm :61: tamam tamam söylüyorum cok kiloyum bukez :43:

64 :43:

Takima faydamdan cok zararim oluyor... cok özür dilerim kizlar :43:

canım benim hiç ama hiç üzme kendini ..zaman zaman hepimiz + olarak girdik listelere :17: sen hiç sıkma canın yaz geliyo artık daha rahat vericez kiloları ( ama hergün dondurma yemicez :33: )
bu arada sen 26 oluyomuşsun bende bu temmuz 29 :( seneye 30 diyeceğim nasıl zor geliyo anlatamam :59: ( bu arada bende yengeç burcuyum )

bende hesabımı vereyim bariii... :)
bu sabah itibarı ile kilom 72.0
yarım kilo vermişim ama beklemiyodum :91: sürpriz oldu bana çok sevindim ,tartıdan inip göbek attım resmen :62:
darısı hepinizin başına canlarım benim.. (böylece burada diyete başladıkta sonra tam 5 kilo vermiş bulunuyorum )

yarım kilo vermişim ama beklemiyodum :91: sürpriz oldu bana çok sevindim ,tartıdan inip göbek attım resmen :62:
darısı hepinizin başına canlarım benim.. (böylece burada diyete başladıkta sonra tam 5 kilo vermiş bulunuyorum )

süpersin canım :52:

83,7 çıktım ben sinirden ağlıcam regl olcam ondan mı acaba gecikti çünkü :84::84::84::84::84:ya çok güzel sonuçlar bekliyordum

bu hafta hiç gelemedim tam tepemizde ev yeniden inşa ediliyor resmen ev sahibi her yeri yıktı başka şekilde yapıyor ve acayip gürültü oluyor bardaklar falan kırıldı o derece yani sinirden giremiyorum buraya yada yazamıyorum :84::84::84:

offf iki çekiç sesi bile mahvediyor adamı hemde bütün gün çekilmez valla :27:
moralini sakın bozma yılmadan yıkılmadan devam et biz yanındayız her zaman :38:

offf iki çekiç sesi bile mahvediyor adamı hemde bütün gün çekilmez valla :27:
moralini sakın bozma yılmadan yıkılmadan devam et biz yanındayız her zaman :38:

ya sorma kapının önünde doğalgazcılar tepemizde 9a kadar matkap ve balyozla çalışmalar kafam kazan gibi oldu resmen ya:84::84::84:

canım sen çokta yemiyorsun nasıl kilo alıyorsun anlamıyorum :43:

Sanirim günlük kalori alimimi yaptigim sok diyetlerle azalttim ben :59: Bir de son zamanlarda yediklermde salata ve meyve yok..saglikli beslenemiyorum . Sütlü kahve yanina kücük bir pasta seklinde yiyorum.. kalori olarak fazla olmasa da kilo verdiren seyler degiller.. kilo vermemi engelliyorlar.. neyseki 1-2 kilo seklinde kilo almadim. Yarim kilo almis görünüyorum.. yine de sükrediyorum halime :59:

canım benim hiç ama hiç üzme kendini ..zaman zaman hepimiz + olarak girdik listelere :17: sen hiç sıkma canın yaz geliyo artık daha rahat vericez kiloları ( ama hergün dondurma yemicez :33: )
bu arada sen 26 oluyomuşsun bende bu temmuz 29 :( seneye 30 diyeceğim nasıl zor geliyo anlatamam :59: ( bu arada bende yengeç burcuyum )

Sen evlisin hayatin düzene girmis canim yaa.. daha ben evlenicem is filan derken ühüüü bir dolu zaman var malesef :59:

yengec burclarini cok severim.. farkli özelliklerimize ragmen yengeclerle cok iyi anlasiyorum :66: dogum günün ne zaman canim ?

ohh yaaa masallah ne güzel.. cookk sevindim hayatim tebrik ederim.. :62::62: walla bir de ben - ye düseyim göbek aticam :52: Darisi basima... artik cidden cok istiyorum kilo vermeyi . cok bunaldim bu halimden :84:

Slm kızlar..
epeydir yazamıyorum çünkü ne yüzüm var yazacak ne de zaman..:((
son 1 aydır 2 ileri bir geri mehter takımı gibi oldum valla..dün regl oldum ve umarım şişliktir diyorum bugün 70 kiloyu gördüm yine.:((
Kaptanım benim takıma hiç faydam olmuyor artık isterseniz bir süre kendimi toplayana kadar takımdan çıkarabilirsin ben yine bildirim yaparım ve fırsat buldukça paylaşım yapmaya çalışırım..
Ayşecim ve nuvandacım ikinizinde yeni yaşınız kutlu olsun,şans getirsin..

selam kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bende hesabimi verim bari :)))
gecen hafta 92.5
bu hafta 91.6 :)))
süper mutlu oldum valla :))

masallah canim yaaa ne güzel kilo veriyorsun senn :46::46: Allah nazarlardan saklasin.. cok seviniyorum böyle azimli iradeli insanlari gördükce :54:

Günaydin aysecigim.. bos ver 1 günlük off yap kendine miss gibi ye dogum günü pastani :52: bol sporla halledersin sen o pastayi :8:

Yasasin koclar diye basliyormusum simdi konusmaya :87: ne kadar cok seviyoruz biz kendimizi dimi..:66::66: hele bir de benimki gibi yükseleninde koc olursa sorma egomun halini :27:
7 Nisan dogumluyum ben canim... malesef 26 yasima girecegim :59: otuza az basamak kaldi yaaa ne yapacagim ben :43:

oo koç takımı olmuşuz nerdeyse tabi diğeer burçların özellikleri de ii çok bilmem ama bütün koçlar kendine aşık hrade eee insan kendini sevmezse çatlarmış dimi ama:66::66::66:

eeee geldik kilo meselesine dün yediğim iskenderi 20 dk yürüyerek erittiğimi ümit ediyorum zaten küçücük bir tabaktı:63::63:kilom sabit sayılır 58.1 çıktım bu sabah perşembelerden sonra boşluyormuyum ne hafta içi 59 lara kadar çıkıyorum iki dikkat edince eski halime dönüyorum çok şükür bakalım bu hafta daha çok dikkat edecm hiiiç boşlamıyacam kaçamak yapmıycamm:77::77::77:inşallah bazen kendimi kaybediyorum ama sonra pişman oluyorum :95::95::95::95:

Back