• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayşecim doğum günün kutlu olsun nuvanda canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun :70:
kızlar dün geceden beri uykusuzum ve çok hastayım :2: sanırım nezle oldum ama nasıl ateşim var bütün gün düşmedi ayrıca boğazım ağrıyor ve inanılmaz kırgınlık var üzerimde :43:

sabahtan beri yediklerim:
2 portakal
1 bardak yeşil çay
1 haşlanmış patates
1 dilim kek
çeyrek et dürüm
1 bardak vişne suyu

Ne kadar kalorili ???
Örnek ver :61:
bol ketçap ve peynir çeyrek ekmek arasına, bol mayonezli hamburger.... bol yağlı patates kızartması kola, dondurma, mısır patlağı gibi önemsiz ayrıntılar işte...:43:
ayşecim doğum günün kutlu olsun nuvanda canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun :70:
kızlar dün geceden beri uykusuzum ve çok hastayım :2: sanırım nezle oldum ama nasıl ateşim var bütün gün düşmedi ayrıca boğazım ağrıyor ve inanılmaz kırgınlık var üzerimde :43:

2 portakal
1 bardak yeşil çay
1 haşlanmış patates
1 dilim kek
çeyrek et dürüm
1 bardak vişne suyu

geçmiş olsn canm. en iyi ilaç dinlenmek

takıldık kaldık etracm gerçekten... :43: ama salata diyetine başlamayı düşnüyorm bi kaç güne. inşallah işe yarar bakalm.. ikimizde çok uzun süreli aralıklarla ve az miktarlarda yediğimiz için veremiyoruz sanrm. anlamadım gitti ya:59:

benm de şuan hayatım koşturmaca halinde geçiyor.. dışardayken ister istemz düznli beslenemiyosun... hayatımız düzene girince umarım kilolarımız da düzene girecektir..

Insallah canim benim.. bende kilo verdigimiz o güzel günlerin bir an evvel gelmesini umuyorum.. cok özledim :59:

:71:canımm kızım hayatımın anlamı canımın içi iyiki doğdun iyiki seni doğurdumm:emir_bebek: doğum günün kutlu olsunn herzaman mutlu olmann dıleğiyle seni seviyorummm annennn. :54::16:

Dogum günün kutlu olsun aysecigim.. Senaycigim seninde dogum günün kutlu olsun canim.. Allah her ikinize de hayirli bir ömür versin , ailenizle gececek mutlu yillar dilerim...

takimimizda benimle beraber koc burcundan 3 kisi var yani desenize :1: Baska var mi acaba ?? Bende 7 nisan dogumluyum :16: sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ama.. benimde dogum günüme cok az kaldi :61:

vanillechrossant

bu nedir?

Vanilyali pasta gibi birsey canim.. milföy hamurunun icine vanilya konulmus gibi düsün.. tam olarak milföy hamuru olmasa da ona yakin birsey iste :61: $738_m.jpg

bugünkü menüm ;
1 dilim beyaz ekmek
1er çay kaşığı tereyağı -bal
2 çatal peynir
1 dilim börek (peynirli )

dışarda olduğumdan ara öğün yapamadım

1 küçük tabak tavuk göğsü sote ( domates ve biberli , çok çok az yağlı )
1 koca kase cacık
1 dilim ekmek

2 bardak çay (şekersiz)
1 tatlı kaşığı bal
bir tatlı kaşığı kaymak ( yoğurt kaymağı )

akşam sadece 1 greyfurt yiyip günü kapatıcam :)
çünkü akşamları yatağa aç girmeyince kilo veremiyorum :50:

Tebrik ederim hayatim.. cok güzelmis bugünkü menün :46::46:

Sizin oraya kaju gelmiş sonunda :)
Eminim hepsini sen yiyip bitiriyorsun, kaju canavarı seni :9:
Liste her zamanki gibi güzel :16:

Yaaa bu kaju da ne tadi buluyorsunuz :37: hic özel tadi yok geliyor bana.. kuru üzümle filan yesek daha güzel olur mu ne ? özel bir faydasi var mi ayrica ?

2 portakal
1 bardak yeşil çay
1 haşlanmış patates
1 dilim kek
çeyrek et dürüm
1 bardak vişne suyu

gecmis olsun canim acil sifalar

Gün boyu yediklerimi yazayim..

Sabah :

1 bardak sütlü kahve
1 Krapfen

Ögle :

1 külah dondurma

Ara : 1 bardak sütlü kahve

Aksam :
1 kase mercimek corbasi
2 orta boy dolma
2-3 kasik yogurt

Simdi farkettim de bugün bitki cayi hic icmemisim.. hayret dogrusu.. ama bol bol su ictim. en az 2 bucuk litre..

Spor olarak da yarim saat pilates topu ve fitnes bandi ile egzersiz yaptim... sabah 7 den aksam 8 e kadar disardaydim yine.. eve gelince yemek yedim ve spor yaptim.. sanirim yediklerimi bugün kalori olarak depolamadim...:61:

Son düzenleme:
Uruzcugum cok üzgünüm vallahi...kaptan yardimcisi olarak sana hic yardimci olamadim :59::43: yogun dönemimi atlatana kadar malesef kendimden baska kimseye hayrim olmayacak görünüyor :59: bende birakabilirim bana verilen görevi.. üzgünüm gercekten:59:
ahh canlarım yaa çok iyi anlıyorum sizi ,kolay değil sorumluluk almak ve yerine gtirmek ..şimdiye kadar çok güzel idare ettiniz sağolun :16: inanın elimden gelse seve seve yardımcı olurdum size ama hiç anlamıyorum bu işlerden :( ama eminim birileri üstlenecektir bu işi :34:

Gün boyu yediklerimi yazayim..

Sabah :

1 bardak sütlü kahve
1 Krapfen

Ögle :

1 külah dondurma

Ara : 1 bardak sütlü kahve

Aksam :
1 kase mercimek corbasi
2 orta boy dolma
2-3 kasik yogurt

Simdi farkettim de bugün bitki cayi hic icmemisim.. hayret dogrusu.. ama bol bol su ictim. en az 2 bucuk litre..

Spor olarak da yarim saat pilates topu ve fitnes bandi ile egzersiz yaptim... sabah 7 den aksam 8 e kadar disardaydim yine.. eve gelince yemek yedim ve spor yaptim.. sanirim yediklerimi bugün kalori olarak depolamadim...:61:

hayranım senin şu su ve bitki çayları içmene :)
canım nasıl dondurma istiyo anlatamam günlerdir kendimle cebelleşiyorum yemicem diye :) kendime söz verdim 70 kiloya düşene kadar dondurma yok bana , yemicem işte :131::63:

Son düzenleme:
canım nasıl dondurma istiyo anlatamam günlerdir kendimle cebelleşiyorum yemicem diye :) kendime söz verdim 70 kiloya düşene kadar dondurma yok bana , yemicem işte :131::63:

canım dondurma en hafif tatlı aslında. bence canın istiyorsa 1 topta olsa ye sonra yarm saat spor yapar eritirsn. kısıtlama kendini böle. dondurma candır:86:

Cay dünyanin gürültüsünü unutmak icin icilirmis... Bu söz cok aklima gelir cay icerken:1: büyük bir keyifle iciyorum hepsini.. su an itibariyle en az 20 cesit bitki ve meyve cayi var evde.. kücük bir saydam canta aldim bu bitki caylarini koymak icin.. Cantanin icine her caydan 3er tane koyarak cantayi doldurdum. Bu cay cantasi cantamin icinde :1::1: okulda.. isyerimde.. gezmeye gittigim arkadaslarimin evinde filan cikarip miss gibi iciyorum :16: seker kullanmadigimi zaten söylemistim. Sicak suyu buldugum zaman cayim elimdedir :34: Bu yöntemi tavsiye ederim cay severlere :66::66:

Dondurma konusunda da .. cok canin istiyorsa ye istersen canim benim.. Hic olmadi hani bu soguk buzlar oluyor ya onlardan ye. onlarin kalorisi daha düsük oluyor :34: Havalar cok güzel oldu buada bu aralar dondurmaya dadandim ben malesef :27: canin cekiyorsa menüme yazmayayim :61:

günaydın kızlar 63.8 kg gıdım gıdım gidyo işte ama bağırsak sorunum devam ediyo aktiva kar etmedi bugün form çayı alayım bari:50:
koçşim geldi sabah doğum günümü bugün kutlayacağız yemeğe gideceğiz üstüne de bol bol pastamdan yiyeceğim:52: başlıyacam diyete yemiyorum da ne oluyo:63:
şaka tabiki kaçırmayacağım yine ama bugün izinliyim:32:
xetracım demek sen de koç burcusun ondan sana karşı bir çekim hissettim desene senin doğum günün kaçı kaç yaşına giriyorsun:27:seviyorum ben burcumu be,kendimi seviyorum:94: sabah sabah çoştum mu ne:35:
umarım herkes güzel sonuçlar alır tartı da benim gibi haftalardır beklemez böyle:84:

Son düzenleme:
Hepinizin günü aydın olsun arkadaşlar.
Bu hafta hiç gelemedim. Geçmişide okuyamadım henüz. Şu Ankara'ya gitme olayı dağıttı beni. Birde ay sonu bizim işlerimiz tam gaz olur. Hepsi bir araya geldi. Haftaya tamamen buradayım :)

Kilomu paylaşayım hemen 60,7 :( Bu tempoda kilo almayı başarmışım. Ama hiç dikkat edemedim. çokk özür dilerim :( Haftaya telafi edeceğim söz

günaydın kızlar 63.8 kg gıdım gıdım gidyo işte ama bağırsak sorunum devam ediyo aktiva kar etmedi bugün form çayı alayım bari:50:
koçşim geldi sabah doğum günümü bugün kutlayacağız yemeğe gideceğiz üstüne de bol bol pastamdan yiyeceğim:52: başlıyacam diyete yemiyorum da ne oluyo:63:
şaka tabiki kaçırmayacağım yine ama bugün izinliyim:32:
xetracım demek sen de koç burcusun ondan sana karşı bir çekim hissettim desene senin doğum günün kaçı kaç yaşına giriyorsun:27:seviyorum ben burcumu be,kendimi seviyorum:94: sabah sabah çoştum mu ne:35:
umarım herkes güzel sonuçlar alır tartı da benim gibi haftalardır beklemez böyle:84:

Günaydin aysecigim.. bos ver 1 günlük off yap kendine miss gibi ye dogum günü pastani :52: bol sporla halledersin sen o pastayi :8:

Yasasin koclar diye basliyormusum simdi konusmaya :87: ne kadar cok seviyoruz biz kendimizi dimi..:66::66: hele bir de benimki gibi yükseleninde koc olursa sorma egomun halini :27:
7 Nisan dogumluyum ben canim... malesef 26 yasima girecegim :59: otuza az basamak kaldi yaaa ne yapacagim ben :43:

Back