- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.959
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ediyorum annecim bende seni çok seviyorummmmcanımm kızım hayatımın anlamı canımın içi iyiki doğdun iyiki seni doğurdumm doğum günün kutlu olsunn herzaman mutlu olmann dıleğiyle seni seviyorummm annennn.
teşekkür ediyorum annecim bende seni çok seviyorummmm
nice yıllara sevdiklerinle dünde benim doğum günümdü yavaş yavaş yaş ilerliyor önceleri sevinirdim şimdi hatırlamak işime gelmiyor
teşekkür ederim kızlarselamlar kardeş takım 9. takımdan demet ben. Bi yoklayayım dedim sizi nasılsınız
doğum günü olan arkadşıda kutlarız 9. takım olarak
1.30 a kadar sabretsen iyi olur cnm az kaldı zatensabah saat10.30 gibi 1dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir ve 1 tabak marul dometes ve salatalıkla yaptığım salatayı yedim ama daha saat 1 .30 bile olmadı ben acıktııımmm ne yapsam azcık daha sabretsemmi
canım sadece mekik yeterli olmaz cnm.mekikle birlikte sırt üstü yere yatıp karnını içeri çekip bacaklarını yere indirip kaldırman lazım,yine yarım mekik,yan mekik,vs plates hareketleri bunlar cnm netten araştır hareketleri karnını içeri çekip yapman lazım inanılmaz ağrıyo ama çok etlikikızlar bana bir fikir verin biliyorsunuz 65 kilo ile başladım şimdi 58 59 gidip geliyorum iyi kilo verdim sayılır yani ayakta iken gayet iiyi duruyorum ama oturunca karnım kat kat oluyor buda beni deli ediyor mekik felan çektim işe yaramadı daha kötüsü hamilelikte bebek mideme çok yakındı oda midemi çıkarttı o yüzden iki kat oluyorum bıngıl bıngıl derler yaaa ayyyy yazarken bile sinir oldum işte bana bir fikir verin hazirana kadar düzeltiiim kendimi
canım sadece mekik yeterli olmaz cnm.mekikle birlikte sırt üstü yere yatıp karnını içeri çekip bacaklarını yere indirip kaldırman lazım,yine yarım mekik,yan mekik,vs plates hareketleri bunlar cnm netten araştır hareketleri karnını içeri çekip yapman lazım inanılmaz ağrıyo ama çok etliki
teşekkür edrimayşeceylin, nuvanda
doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara
teşekkür ederim canım benim doğum günüm dündü ama yinede saolAaaa bugün Ayşe ve Nuvanda'nın doğum günü, pişti oldunuz
Doğum gününüz kutlu olsun hanımlar, sağlıklı bir şekilde nice yaşlar görmenizi dilerim
yaww noluyor kaptan dayanmıyo bize yapma etme uruzcum iiiydik böleHanımlar eve daha yeni geldim, popom daha yeni yer yüzü gördü, çok yorgunum
Özel ders veriyorum, önümüzdeki günlerde verdiğim özel derslerin saati artacak, daha da yoğun olucam.
Bu yüzden kaptanlık görevlerimi yerine getirmekte zorlanabilirim ...
Burada belli bir sorumluluğum var ve inanın işimi aksatacağım diye telaş yapıyorum, özellikle de perşembe ve cuma günleri
Kaptan olmak isteyen, ben hemen hemen her gün düzenli olarak takıma gelir, takımla ilgilenir ve cuma günleri kilo bildirim listesini hazırlayabilirim diyenler bir adım beri gelsin :)
Merak etmeyin ben önümüzdeki 1-2 hafta boyunca, en azından çok yoğun olana kadar kaptan olacak arkadaşa elimden geldiğince yardımcı olur, yol gösteririm, tıpkı Azracım'ın bana yardımcı olduğu gibi
bence yeme cnmcanım acayip derecede iskender istiyor ne yapsam azcık yesemmi