Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün herkes icin bol kalorili bir gün olmus sanirim.. batuhanim ve elifimi tebrik ederim. günü güzel kapatmislar En son yazdigimda disari cikacagimi söylemistim.. saat 1 gibi disari ciktim 6 bucukta geldim. Bir hayli acikmistim geldigimde.. elma yersem midem bulanacakti.. bende yogurtlu makarna yedim 1 tabak..

Uyaninca 1 bardak balli ,sirkeli sicak su

Sabah :
1 kasik yagsiz sürme peynir
5-6 kücük yesil zeytin
1 tabak salata (roka ,vogerlsalat,dereotu,limon)
5 cherry domates
1 dilim siyah ekmek

Ara : 1 bardak limonlu yesilcay

Ara : 1 elma

Aksam : 1 tabak yogurtlu makarna 59:)

Spor : 1 saat yoga , ( callaneticsi henüz yapmadim ,yaparsam düzelme yapip yazacagim :26: )

hiç üzülme canım 1 tabak yoğurtlu makarna olsn kaçamağın. ben de yarın kaçamak yapıcam kafaya koydm! callenetcsi aksatma.. o harketleri yapabldiğin için çok şanslısn. aksatmamalısn

etra kilo durumun nasıl? tartıldın mı bu sabah?

hayir canim tartilmadim.. gelecek persembeye kadar tartilmayi düsünmüyorum dogrusu.. callaneticste hangi hareketi yapamadin sen tatlim ? benim yapmakta zorlandigim bir iki hareket var.. yapiyorum onlari da 100 e kadar yapamiyorum. 50 olunca bacagim agriyor birakiyorum

bu egzersizleri erden yapıyorsunuz

daha başndan o pelvisi döndürme olayı bile belimi ağrıttı benim açıkçası tebrik ediyorum seni inşallah yararını görceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…