• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tekrar hoşgeldin Soffty :71:
Hep beraber güzel şekilde kilo vereceğimizi umuyorum :)

1.52 boyundayım (şimdi tartıldım kıyafetlerımle)65 kıloyum iki çocuk annesiyim sütlü tatlıyı ve çikolatayı çok sevıyorum sıksık acıkma atkalrıyla başetmeye çalışıyorum bır ara bir iki denemem oldu güzel verdim ama geri aldım kiloları şimdi yeniden ama kararlı(herkez hamile oldugumu zannedıyo sinir oluyorum)ve sizlerin yardımıyla bı 10 kılo verecem inş:nazar::65:

Soffty canım hoşgeldin :16:
Şu an yarışmada yeni takımların açılıp açılmayacağı konusu tartışılıyor.
Belki yeni takımlar açılmaz da takımların üye kontenjanı arttırılır, bilemiyorum.
Henüz netleşmiş bir durum yok ama durum netleşene kadar seni de aramızda görmekten memnun oluruz :)

mrb uruz cum bende banu
170 boyunda 90 kiloyum
takıma katılmak istiyorum beni adığınıza pişman olmazsınız emin olun
plates yapıyorum dietisyene gidiyorum vede yürüyüş yapıyorum bu kiloya hayatım boyunca hiç
gelmemiştim inş. çok hızlı ve kalıcı kilolar vericem sizlerle cevabınızıo bekliyorum a e olunnn...

Hanımlar hoşgeldiniz :16:
Yeni takımlar hakkındaki kararlar netleşene kadar burada bilgi alışverişinde bulunabiliriz :)
Kendinizi tanıtmışsınız zaten :)
Herkesin istediği kiloya ulaşmasını dilerim...

Belki yeni takımlar açılmaz da takımların üye kontenjanı arttırılır, bilemiyorum.
Henüz netleşmiş bir durum yok ama durum netleşene kadar seni de aramızda görmekten memnun oluruz :)

mrb uruz cum bende banu
170 boyunda 90 kiloyum
plates yapıyorum dietisyene gidiyorum vede yürüyüş yapıyorum bu kiloya hayatım boyunca hiç
gelmemiştim inş. çok hızlı ve kalıcı kilolar vericem sizlerle cevabınızıo bekliyorum a e olunnn...

...bende geldim..1.70 boy, 93 kiloyum...3 çocuğum var, 6ay önce doğum yaptım...zayıflamak istiyoruummmm....lütfen benide kabul edin..

yarışma hakkında bilgi verirmisiniz neler yapmam gerekıyo ve kuralları

Yarışmanın kuralları gereği takıma davet edilen yeni üyeleri 1-2 haftalık denemeye tabi tutmak gerekiyor.
Devamlılığı var mı, paylaşımda bulunuyor mu, zamanında kilo bildiriminde bulunuyor mu...
Bunlara dikkat ediyoruz.
Eğer bu kurallara uyan yeni üyeler varsa zaman kaybetmeden, hemen 1. hafta listeye alıyoruz kendilerini.
Bu sadece bizim takımda olan bir şey değil, tüm takımlarda bu prosedür uygulanır.
Böyle bir şey gerekiyor da, bazıları ben bir takıma katılmak istiyorum diyor ama ortadan kaybolup bir daha da gelmiyor.
Bu deneme süreci olmazsa, her geleni hemen listeye alırsak karmaşa olur.
Kaptan ve kaptan yardımcılarının da bu konuda sorumluluğu var.

Şimdi yapmanız gereken:
1- Düzenli paylaşımda bulunmak,
2-Perşembe günleri kilo bildiriminde bulunmak,
3-Devamlılık sağlamak.

Bazen perşembe günleri meşgul olabilir, foruma gelemeyebilirsiniz.
Böyle durumlarda önceden kilo bildiriminde bulunabilirsiniz ya da sizi sabit olarak yansıtırız listeye.

yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldinz..:71: burda aile gibi olduk.:69: buraya girmeden rahat edemiyorum umarm sizlerde sık sık paylaşmda bulunursunuz. hepimiz istediğimz kiloya inicez!:64:

evet bugünümü anlatıyım bugn kaçamak günümdü elma diyetinden.. akşam misafrler gelmekten vazgeçti bende onun yerine erkek arkadaşımla yemeğe gittim(eee bi kere şartlanmıştım illa kaçamak yağcaktm bugn)

3 köfte, küçük kase pilav ve salata yedim. saat 3 sularında..

sonra akşama doğru eve geldim 2 elma yedm şimdiye kadar. vee ağzıma 3 adet lokum tıkıştırdım.(nasılsa siz görmediniz:66:)

bu sabah 62.2 yi gördüm çok sevndm. umamrm yarnda bu kiloda kalkabilrm daha azında gözm yok şuan.

ayrıca bugn erkek arkaddaşımın annesini gördüm. en son tombişken görmüştü beni. kilo mu verdin sen:53: dedi.. o dakikadan bu yana sırıtarak yürüyorum.:66: :90::90::90:

yarışma hakkında bilgi verirmisiniz neler yapmam gerekıyo ve kuralları
hergün buraya uğra günah çıkar.:1: bence bu yeterli.
...bende geldim..1.70 boy, 93 kiloyum...3 çocuğum var, 6ay önce doğum yaptım...zayıflamak istiyoruummmm....lütfen benide kabul edin..
hoşgeldddddddnnnnn.65 olmadan bırakmayız!

mrb uruz cum bende banu
170 boyunda 90 kiloyum

banucm hoşgeldn canm. hızlı olmasada kalıcı kilolar vericez inşallah paylaşımlarını eksk etme:92:

Bugünkü listem
1 tane tavada yumurta (az yağlı)
125

2 dlim beyaz ekmek
160

10 tane zeytin
100

2 tane tek şekerliçay
40

2 portakal
100

2 dilim kepekli ekmek
120

1 tabak yoğurtlu patlıcan
150

1 bardağa yakın asitli içecek
100

toplam: 895 kalori

Kalori az ama zararlı şeyler fazla :19:

Bugünkü listem
125

2 dlim beyaz ekmek
160

10 tane zeytin
100

2 tane tek şekerliçay
40

2 portakal
100

2 dilim kepekli ekmek
120

150

100

ben zararlı olarak sadece asitli içeceği gördüm canım başka bişey yok az kalorili güzel liste bence

Bugünkü listem
125

2 dlim beyaz ekmek
160

10 tane zeytin
100

2 tane tek şekerliçay
40

2 portakal
100

2 dilim kepekli ekmek
120

150

100

canım nasıl gidiyor açlığı kontrol altına almaya başladın mı? eski hırslı uruzu istiyoruz!:69:

yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldinz..:71: burda aile gibi olduk.:69: buraya girmeden rahat edemiyorum umarm sizlerde sık sık paylaşmda bulunursunuz. hepimiz istediğimz kiloya inicez!:64:

evet bugünümü anlatıyım bugn kaçamak günümdü elma diyetinden.. akşam misafrler gelmekten vazgeçti bende onun yerine erkek arkadaşımla yemeğe gittim(eee bi kere şartlanmıştım illa kaçamak yağcaktm bugn)

3 köfte, küçük kase pilav ve salata yedim. saat 3 sularında..

sonra akşama doğru eve geldim 2 elma yedm şimdiye kadar. vee ağzıma 3 adet lokum tıkıştırdım.(nasılsa siz görmediniz:66:)

bu sabah 62.2 yi gördüm çok sevndm. umamrm yarnda bu kiloda kalkabilrm daha azında gözm yok şuan.

ayrıca bugn erkek arkaddaşımın annesini gördüm. en son tombişken görmüştü beni. kilo mu verdin sen:53: dedi.. o dakikadan bu yana sırıtarak yürüyorum.:66: :90::90::90:
300 gr daha gitmiş ne güzel canım.müstakbel kayınvaliden de gazı almışsın hadi kim tutar seni artık:1:

Çok iyi yapmışsın canım :) Keşke ben de yapabilsem :31:

Elifçim bu sabah 62.2 görülmüş, senin adına çok sevindim :66:
bugün 30 dk oldu:8:nefes nefese kalıyorum indiğimde aradan 15 dk geçince kuş gibi haff hissediyorum kendimi spor güzel şey.her gün 15 dk hafta 3 gün 2 set halinde 30 dk yapmayı hedefliyorum inş.

Çok iyi yapmışsın canım :) Keşke ben de yapabilsem :31:

Elifçim bu sabah 62.2 görülmüş, senin adına çok sevindim :66:
saol canım benm inşallah 50 lileride görcez beraber:66:
300 gr daha gitmiş ne güzel canım.müstakbel kayınvaliden de gazı almışsın hadi kim tutar seni artık:1:
:D fena gaz aldım gerçekten. 300 grm gitmişmi gitmemişmi yarın anlıcaz bakalım.lokumlardan çok pişmanım...
bugün 30 dk oldu:8:nefes nefese kalıyorum indiğimde aradan 15 dk geçince kuş gibi haff hissediyorum kendimi spor güzel şey.her gün 15 dk hafta 3 gün 2 set halinde 30 dk yapmayı hedefliyorum inş.

inşallah canım. bakalım bende başlıcam spora ama ne zaman:27:

Back