- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
akşam birde 1 tabak tepeleme dolu patates salatası 1 poaça 1 milföy böreği 6-7 sarma
süper ötesi diyet menüsü
Tam karbonhidrat bombası
Tıpkı benim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam birde 1 tabak tepeleme dolu patates salatası 1 poaça 1 milföy böreği 6-7 sarma
süper ötesi diyet menüsü
hayir canim tartilmadim.. gelecek persembeye kadar tartilmayi düsünmüyorum dogrusu.. callaneticste hangi hareketi yapamadin sen tatlim ? benim yapmakta zorlandigim bir iki hareket var.. yapiyorum onlari da 100 e kadar yapamiyorum. 50 olunca bacagim agriyor birakiyorum
ya kendimi cok kotu hissediyorum, sabah isvec diyetinden kalma haslanmis brokoli ve karnibahari yedim. sadece 3-5 kasik ama kendimi kotu hissetmeme neden oldu. oda yetmedi 1 tanede domates yedim, sozde elma diyeti yapiorum .Ben nerde yanlis yapiyorum acabaaa:95:
Bugün yediklerim
1,5 avuç fındık
350
1 adet minik kurabiye
50
1 tane brownie
250
2 bardak 2 şekerli çay
80
5 dilim ekmek
400
100 gr tam yağlı beyaz peynir
250
10 tane zeytin
100
2 tane salatalık
20
Yağda kızarmış 2 yumurta
250
4 dilim ekmek
320
Yağurtlu patlıcan
120
1 avuç çekirdek
250
1 adet muz
100
1 adet portakal
50
1 kase sütlaç
200
toplam: 2790 kalori :111::111::111:
Söyleyecek söz bulamıyorum hanımlar.
Böyle bir liste ile karşınıza çıktığım için hepinizden özür diliyorum
selam kizlar ´naber bakalim
kendi kendime konusuyorum gerci ama bi alinti yapip cevap veren olur herhalde gün icersinde
bende iyim iste yine atacam kendimi disari gezecem gezecem gezecem
hey masallah kiz nerene yedin bunlari
saka bi yana sykma canini bugün telafi edecegine eminim
sabah asker ziyaretine gittik gevrek ayran ve biraz sarma şimdi tiramisu ve çiğdem
Ben zaten nasılsın diye soracaktım, benden hızlı davranıp cevaplamışsın bile
Ne kadar uzun liste değil mi? Oku oku bitmiyor
Yedim valla, hem bıraksalar daha da yerdim herhalde :)
İnşallah telafi edebilirim :)
Hanımlar 5 günlük elma diyeti yapıcam ben de :)
Ama ben elma için bir sınırlama koymucam, karnım acıktığında yerim
Takımda elma diyetine başlayan 6. kişi de ben oluyorum
Bu hafta nasıl sonuçlar alıcaz görücez...
bak şimdi bu gazla ben de başlıcam elma diyetinekorkum verdiğimi ardından hemen geri almak bu ara şişliğimde var belki ii gelir bugün pek bişey yemedim o yüzdenHanımlar 5 günlük elma diyeti yapıcam ben de :)
Ama ben elma için bir sınırlama koymucam, karnım acıktığında yerim
Takımda elma diyetine başlayan 6. kişi de ben oluyorum
Bu hafta nasıl sonuçlar alıcaz görücez...
bak şimdi bu gazla ben de başlıcam elma diyetinekorkum verdiğimi ardından hemen geri almak bu ara şişliğimde var belki ii gelir bugün pek bişey yemedim o yüzden
sabah
5 te kalktı cadı kızım 6 da bir ince dilim kek yedim
8 de 2 minik k.ekmeğinden karışık tost ayran
öğlen
1 portakal
şimdi de bir muz yedim.onuda mecburiyetten yedim benim kızım yemio o baktım bozulacak israf olmasın diye yedim
akşamda yemek yemesem diyorum ama açım galiba
ben iyim canim cok sagol netimde sorun var durduk yere gidiyo
gec cevap verebildim üzgünüm :26:
elma diyetine basliyormusun hadi bakalim hayirlisi
ben bugün biraz saldim galeba ama yarindan itibaren syki syki sarilacam insallah
hadi bakalim hakkimizda hayirlisi
2 saat yürüyüş yaptım geldim şimdi kızartma yapcam mis gibi ama varya kaptan görmesin kapı dışarı eder beni
o zAman bende başlıyayım bakalım dayanabilirsem tabiAyşecim korkunu çok iyi anlıyorum.
Bu konuda seninle aynı fikirdeyiz.
Bu kadar uğraşıp sabrettikten sonra giden kiloların kalıcı olmaması beni de tedirgin ediyor senin gibi.
Ama 5 günlük detoks şeklinde düşünüyorum, daha uzun zaman boyunca sürdürmenin doğru olmayacağı kanısındayım.
Diyete ara verdikçe uygulanabilecek bir liste gibi düşün.
Normal diyet, biraz ara, sonra yine normal diyet :)
Ben protein diyetinde de öyle yapmıştım, ara ara başvurdum proteine, faydası olmuştu :)
Diyette ilk gün 1 kg elma diyor ama o kadar elma bana yetmez biliyorum :86:
O yüzden kendime göre uyarlicam.
2- 2,5 kg elma yerim...
Yeşil elmayla da yapmicam, kırmızı tatlı elma ile denicem.
Benim sayemde bu farklılıkların diyete nasıl yansıdığını da test etmiş oluruz :124::111:
kızlar bende aranıza gırsem geçmi kaldım
o zAman bende başlıyayım bakalım dayanabilirsem tabi
makarna yaptım yoksa gözüm dönecek açlıktan yarım tk makarna közlenmiş biber yoğurt yiyeceğim sence bugünki listem nasıl canım kalori hesabında uzmansın sen