- 7 Ekim 2008
- 10.586
- 734
- 413
eliptik bisikletim var canım zor ayarında 15 dk yapıyorum tempolu bir şekildecanm spor yapıomsn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eliptik bisikletim var canım zor ayarında 15 dk yapıyorum tempolu bir şekildecanm spor yapıomsn?
baya bi şaşıracaklar desene canım bu seni fazlasıyla motive ederyarn yemeğe misafirler geliyomş kızlar... tüm gün elma yicm. sabah kahvaltı etmicem onun yerine akşam yemeğinde ufaktan bişeyler yicem. en son 69.7 kiloyken görmüşlerdi beni misafirlerimz. bide şimdi görsünler bakalım
eliptik bisikletim var canım zor ayarında 15 dk yapıyorum tempolu bir şekilde
ben yeni aldım sayılır ama mennunum.bacak ve kalça kısmını çok sıkılaştırıyor.vucudu en hızlı forma sokan spor aleti bu bisikletler spor hocaları böyle söylüyor canımya bendede var cnm ondan...hiç kullanmıyorum.. basenlerin ne durumda basen eritiyomu?
hoşgeldin canım neler yapıyorsunurfadan sevgiler kızlar:81::81:
hoşgeldin canım neler yapıyorsun
ben yeni aldım sayılır ama mennunum.bacak ve kalça kısmını çok sıkılaştırıyor.vucudu en hızlı forma sokan spor aleti bu bisikletler spor hocaları böyle söylüyor canım
geziyorum walla cnmmm
sen napıon ne ediyon
Bugün herkes icin bol kalorili bir gün olmus sanirim.. batuhanim ve elifimi tebrik ederim. günü güzel kapatmislar En son yazdigimda disari cikacagimi söylemistim.. saat 1 gibi disari ciktim 6 bucukta geldim. Bir hayli acikmistim geldigimde.. elma yersem midem bulanacakti.. bende yogurtlu makarna yedim 1 tabak..
Uyaninca 1 bardak balli ,sirkeli sicak su
Sabah :
1 kasik yagsiz sürme peynir
5-6 kücük yesil zeytin
1 tabak salata (roka ,vogerlsalat,dereotu,limon)
5 cherry domates
1 dilim siyah ekmek
Ara : 1 bardak limonlu yesilcay
Ara : 1 elma
Aksam : 1 tabak yogurtlu makarna 59:)
Spor : 1 saat yoga , ( callaneticsi henüz yapmadim ,yaparsam düzelme yapip yazacagim :26: )
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi
etra kilo durumun nasıl? tartıldın mı bu sabah?
hayir canim tartilmadim.. gelecek persembeye kadar tartilmayi düsünmüyorum dogrusu.. callaneticste hangi hareketi yapamadin sen tatlim ? benim yapmakta zorlandigim bir iki hareket var.. yapiyorum onlari da 100 e kadar yapamiyorum. 50 olunca bacagim agriyor birakiyorum
hayir canim tartilmadim.. gelecek persembeye kadar tartilmayi düsünmüyorum dogrusu.. callaneticste hangi hareketi yapamadin sen tatlim ? benim yapmakta zorlandigim bir iki hareket var.. yapiyorum onlari da 100 e kadar yapamiyorum. 50 olunca bacagim agriyor birakiyorum