• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün herkes icin bol kalorili bir gün olmus sanirim.. :1: batuhanim ve elifimi tebrik ederim. günü güzel kapatmislar :34: En son yazdigimda disari cikacagimi söylemistim.. saat 1 gibi disari ciktim 6 bucukta geldim. Bir hayli acikmistim geldigimde.. elma yersem midem bulanacakti.. bende yogurtlu makarna yedim 1 tabak.. :36:

Uyaninca 1 bardak balli ,sirkeli sicak su

Sabah :
1 kasik yagsiz sürme peynir
5-6 kücük yesil zeytin
1 tabak salata (roka ,vogerlsalat,dereotu,limon)
5 cherry domates
1 dilim siyah ekmek

Ara : 1 bardak limonlu yesilcay

Ara : 1 elma

Aksam : 1 tabak yogurtlu makarna (:59:)

Spor : 1 saat yoga , ( callaneticsi henüz yapmadim ,yaparsam düzelme yapip yazacagim :26: )

Bugün herkes icin bol kalorili bir gün olmus sanirim.. :1: batuhanim ve elifimi tebrik ederim. günü güzel kapatmislar :34: En son yazdigimda disari cikacagimi söylemistim.. saat 1 gibi disari ciktim 6 bucukta geldim. Bir hayli acikmistim geldigimde.. elma yersem midem bulanacakti.. bende yogurtlu makarna yedim 1 tabak.. :36:

Uyaninca 1 bardak balli ,sirkeli sicak su

Sabah :
1 kasik yagsiz sürme peynir
5-6 kücük yesil zeytin
1 tabak salata (roka ,vogerlsalat,dereotu,limon)
5 cherry domates
1 dilim siyah ekmek

Ara : 1 bardak limonlu yesilcay

Aksam : 1 tabak yogurtlu makarna (:59:)

Spor : 1 saat yoga , ( callaneticsi henüz yapmadim ,yaparsam düzelme yapip yazacagim :26: )

hiç üzülme canım 1 tabak yoğurtlu makarna olsn kaçamağın. ben de yarın kaçamak yapıcam kafaya koydm!:1: callenetcsi aksatma.. o harketleri yapabldiğin için çok şanslısn. aksatmamalısn:47:

etra kilo durumun nasıl? tartıldın mı bu sabah?

hayir canim tartilmadim.. gelecek persembeye kadar tartilmayi düsünmüyorum dogrusu..:61: callaneticste hangi hareketi yapamadin sen tatlim ? benim yapmakta zorlandigim bir iki hareket var.. yapiyorum onlari da 100 e kadar yapamiyorum. 50 olunca bacagim agriyor birakiyorum :9:

:35:
hayir canim tartilmadim.. gelecek persembeye kadar tartilmayi düsünmüyorum dogrusu..:61: callaneticste hangi hareketi yapamadin sen tatlim ? benim yapmakta zorlandigim bir iki hareket var.. yapiyorum onlari da 100 e kadar yapamiyorum. 50 olunca bacagim agriyor birakiyorum :9:

bu egzersizleri erden yapıyorsunuz:59:

daha başndan o pelvisi döndürme olayı bile belimi ağrıttı benim açıkçası:D tebrik ediyorum seni inşallah yararını görceksin.:69:

Back