Galiba bende kahvaltı ile başlamalıyım :18: Ben özellikle pazar günü başlıyorumki bari evdeyken gelsin başıma gelecekler. Pazartesi 2. gün olur hiç değilse ve biraz alışmış olurum
günaydııııın xetrax ...maşallah güne ne güzel başlamışsınbugün istanbul'da hava güneşli ,çok güzel ..atıcam birazdan kendimi sokaklara
evet tatlim gercekten harika basladim güne.. tüm miskinligimi attim.. cidden ise yariyormus yogahava buradada cok güzel..biraz ders calisayim kendime ödül verip ögleden sonra gezmeye gidecegim nehir kenarinda miss gibi yürüyüp oksijen dolduracagim icime umarim senin gezintin de güzel gecer
Sabahtan beri yediklerim
1,5 avuç fındık
1 adet minik kurabiye
1 tane brownie
2 bardak 2 şekerli çay
5 dilim ekmek
100 gr tam yağlı beyaz peynir
10 tane zeytin
2 tane salatalık
Daha yeni öğlen oluyor...
Biri bana dur desin
Bugün böyle ipin ucunu kaçırmış bir şekilde gider artık.
Yakında boşanıp da semerimi yersem şaşırmayın :90:
Çok güzel bir düşünce :)
Genelde diyete p.tesi günü başlanır ama pazar günü başlayıp tüm aksiliklerle o gün karşılaşmak daha doğru.
Tabii muhteşem pazar kahvaltısında ipin ucu kaçmazsa :)
birbirimize yakınız aslında şuan itibariyle 84.1 kiloyum kilo vermeyi çok istiyorum işim de yok ev kızıyım evdeyim sürekli pcdeyim paylaşım sorunu olacağını zannetmiyorum kendi adıma sen kaç kilosun uruz
kahvaltıda ne yediğimi yazmayı unuttm. saat 1 e geliyordu gerçi pek kahvaltı denilemez ama
1 lavaşa 2 kibrk kutusu kadar peynir ve 2 jambon sardım. yanına domates ve salatalıkla götürdüm. 3 e doğru elma yemeye başlıcam.
Sorma, onuda düşünmemiş değilim, ama kendime hakim olup 2 dilim kepek ekmek, biraz peyaz peynir, 7 adet zeytin bol bolda domates ve salatalıktan başka birşey yemeyi düşünmüyorum şimdilik. Benim kocişkomda pazar kahvaltılarına bayılır, ama bana yardımcı olması için onunda bunlarla idare etmesi lazım
eşim yok ama ailem biraz değişik bakıyor olaya diyetteyken yesene normal yerken heeey kaçırıyon yine yağ yasak vs. gibi şeyler devam etmekteSabah 62,5 görerek uyanmışsın canım, çok sevindim
Kahvaltın da gayet güzel olmuş, güne güçlü ve hızlı bir başlangıç :)
Böyle bir süreci tek başına yürütemiyor insan.
Eşini seviyorsa biraz katlanacak artık
seni hiç böyle görmemiştim herhalde canım.bence artık yeter yine o iradeli arkadaşımı istiyorum benSabahtan beri yediklerim
1,5 avuç fındık
1 adet minik kurabiye
1 tane brownie
2 bardak 2 şekerli çay
5 dilim ekmek
100 gr tam yağlı beyaz peynir
10 tane zeytin
2 tane salatalık
Daha yeni öğlen oluyor...
Biri bana dur desin
Bugün böyle ipin ucunu kaçırmış bir şekilde gider artık.
Yakında boşanıp da semerimi yersem şaşırmayın :90:
seni hiç böyle görmemiştim herhalde canım.bence artık yeter yine o iradeli arkadaşımı istiyorum ben
eşim yok ama ailem biraz değişik bakıyor olaya diyetteyken yesene normal yerken heeey kaçırıyon yine yağ yasak vs. gibi şeyler devam etmekte
selam kizlar
burdada hava süper atacam kendimi disari tabiki kahvaltimi yaptiktan sonra elmalarimi tüketmeye basladim bakalim neler olacak :))
ayrica arkadaslar ben yaptigimda güzelce kahvaltimi yapardim sonrasinda
2 saate bir elma yerdim yada dayanabiliyorsaniz saate bir yiyin migdeniz felan eksimezse tabiki
ve kesinlikle yesil elma yiyin daha güzel sonuc alacaginiza eminim
haydin bakalim ben kactim aksama allahin izniyle görüsmek üzere
Sabah 62,5 görerek uyanmışsın canım, çok sevindim
Kahvaltın da gayet güzel olmuş, güne güçlü ve hızlı bir başlangıç :)
Böyle bir süreci tek başına yürütemiyor insan.
Eşini seviyorsa biraz katlanacak artık
Günün nasıl geçti çok merak ediyrum
Şimdi alışverişe gitmem lazım.
Çok beğendiğim bir elbise vardı, indirimdeymiş :)
İnşallah bana uygun beden kalmıştır, umarım :95:
saol cnm.. bugün düne nazaran çok daha güçlüyüm. ama kendime şaşıyorum. limonata diyetinde bile böyle göz dönme olayı yaşamamıştım:26: motivasyon düşüklüğümü yaşıyorm acaba.. birileri bana şişko desin
kiz elif nekadar kilo aldin bu ara acayip sismisin ya bence dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?