Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Galiba bende kahvaltı ile başlamalıyım :18: Ben özellikle pazar günü başlıyorumki bari evdeyken gelsin başıma gelecekler. Pazartesi 2. gün olur hiç değilse ve biraz alışmış olurum

Çok güzel bir düşünce :)
Genelde diyete p.tesi günü başlanır ama pazar günü başlayıp tüm aksiliklerle o gün karşılaşmak daha doğru.
Tabii muhteşem pazar kahvaltısında ipin ucu kaçmazsa :)

günaydııııın xetrax ...maşallah güne ne güzel başlamışsın bugün istanbul'da hava güneşli ,çok güzel ..atıcam birazdan kendimi sokaklara

Bizim yerimize de bu güzel havanın tadını çıkarın hanımlar

selam kizlar
burdada hava süper atacam kendimi disari tabiki kahvaltimi yaptiktan sonra elmalarimi tüketmeye basladim bakalim neler olacak :))

ayrica arkadaslar ben yaptigimda güzelce kahvaltimi yapardim sonrasinda
2 saate bir elma yerdim yada dayanabiliyorsaniz saate bir yiyin migdeniz felan eksimezse tabiki
ve kesinlikle yesil elma yiyin daha güzel sonuc alacaginiza eminim

haydin bakalim ben kactim aksama allahin izniyle görüsmek üzere

birbirimize yakınız aslında şuan itibariyle 84.1 kiloyum kilo vermeyi çok istiyorum işim de yok ev kızıyım evdeyim sürekli pcdeyim paylaşım sorunu olacağını zannetmiyorum kendi adıma sen kaç kilosun uruz

Sorma, onuda düşünmemiş değilim, ama kendime hakim olup 2 dilim kepek ekmek, biraz peyaz peynir, 7 adet zeytin bol bolda domates ve salatalıktan başka birşey yemeyi düşünmüyorum şimdilik. Benim kocişkomda pazar kahvaltılarına bayılır, ama bana yardımcı olması için onunda bunlarla idare etmesi lazım

77 kiloyum, 80'leri terkedeli çok olmadı.
Uzunca bir zaman 80'lerde kaldım, sonra yavaş yavaş 77'ye kadar geldim ama bu gidişle 80'leri-90'ları görmem çok yakın, durmadan yiyiyorum :78:

Sabah 62,5 görerek uyanmışsın canım, çok sevindim
Kahvaltın da gayet güzel olmuş, güne güçlü ve hızlı bir başlangıç :)

Böyle bir süreci tek başına yürütemiyor insan.
Eşini seviyorsa biraz katlanacak artık

eşim yok ama ailem biraz değişik bakıyor olaya diyetteyken yesene normal yerken heeey kaçırıyon yine yağ yasak vs. gibi şeyler devam etmekte

seni hiç böyle görmemiştim herhalde canım.bence artık yeter yine o iradeli arkadaşımı istiyorum ben

seni hiç böyle görmemiştim herhalde canım.bence artık yeter yine o iradeli arkadaşımı istiyorum ben

Ayşecim uzun zamandır ben de kendimi bu kadar boşvermiş görmemiştim
Çok haklısın canım, bir an önce kendimi toparlamam lazım :44:

eşim yok ama ailem biraz değişik bakıyor olaya diyetteyken yesene normal yerken heeey kaçırıyon yine yağ yasak vs. gibi şeyler devam etmekte

Bu her evde olan şey
Az yediğin zaman aman ye açlıktan başına bir şey gelecek derler, yemeye başlarsın daha nerene yiyeceksin derler
Ben artık hiçkimsenin söylediklerine aldırış etmiyorum.
Mesela diyete başlıyrum, daha ikinci gün arkadaşım ayy sen çok zayıfladın yeter artık diyet yapma diyor
Ne kadar büyük yalan
En iyisi umursamamak :)

Günün nasıl geçti çok merak ediyrum

sürekli yeme isteği var üzerimde ne halt edecem bilemiyorum pazartesiden sonra başlıcam herhalde hem bu akşam hem pazartesi günü mevlüt var salı kontrolüm var hem sorayım bir doktora ne zaman spor yapabilirim hemde duyumlarıma göre mevlütün birinde pilav ve şerbet varmış o gün mutfak sorumlusuda ben olacağıma göre 1 lt civarı şerbeti hüpletirim sanırım kendileri akraba durumundan orayı uygun gördüler bana hemde ameliyatı yeni olmamdan dolayı olsun ben mutfağı seviyorum halimden belli değilmi zaten

saol cnm.. bugün düne nazaran çok daha güçlüyüm. ama kendime şaşıyorum. limonata diyetinde bile böyle göz dönme olayı yaşamamıştım:26: motivasyon düşüklüğümü yaşıyorm acaba.. birileri bana şişko desin

kiz elif nekadar kilo aldin bu ara acayip sismisin ya bence dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…