ayyy 58 e bile tavım biliyor musun :119:
21.5 sen kaç yaşındasın
bende 19 cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy 58 e bile tavım biliyor musun :119:
21.5 sen kaç yaşındasın
ee oryantel yapcaklar kimler? görelm parmakları?
bugün etrayla oryantl seansımı tamamladm 45 dk da kanter içinde kaldım. şuan yediğim ete hiç üzülmüyorm.bana uyarrr :112::128:
Ben yapamicam canım ama yapacak arkadaşlara şimdiden başarıla diliyorum
Yağları gram gram eritirsiniz inşallah :)
günaydın kızlar biz 6.30 da kalktık
şimdi minik 2 tost yaptım kızımla yiyoruz
günaydin ayseceylin ve diger takim arkadaslarim
dün gece herzamankinden erken uyudum ve 11 bucuk gibi.. ve erkenden uyandim 06:30 da cok sükür uyku olayini düzelttim.. simdi 1 saat yoga yapayim sonra kahvaltimi yapip ,güne güclü bir sekilde baslayayim herkese harika gececek bir gün diliyorum
günaydııııın xetrax ...maşallah güne ne güzel başlamışsın bugün istanbul'da hava güneşli ,çok güzel ..atıcam birazdan kendimi sokaklara
öyle çokta bir kilon yokmuş ,boylarımız aynı bende 55 e kadar düşmek istiyorum ( bekarken bu kilodaydım ..çok zayıf değildim ama kendimi iyi hissdeyodum )çok iyi kilo veren insanlar var burada bizde onlardan ilham alıp birbirimize destek olarak yaparız inşallah bu işi
Elma diyetini mutlaka yapmak istiyorsan sabah normal bir kahvaltının arkasından gün boyu sadece elma yemek özellikle çalışan biri için daha uygun geliyor bana :)
Dışardayken yoğurttu, sebze yemeğiydi vs bulmak zor olabiliyor...
Bir kez de diyeti bozdun mu hevesin azalıyor.
Bizim takımda 4-5 kişi yapıyor ya da yapacak bu diyeti.
Onların sonuçlarını bekliyorum ben de :)
Düzenli paylaşımda bulunanlar 1 haftada da takım listesinde yer alıyor canım.
Önemli olan istikrarlı olmak.
İstediğin kiloya ulaşmanı dilerim
sabah kahvaltı etmedm, etseydm emnm o beni tutrdı.. onun yerine et yemş oldum tek sorun akşam 9: 40 civarında yenmş olması lakinnn ben 4 ten önce uyuyamadığımdan yatmama daha çok var. yarın tam anlamıyla başlamış olucam inşallah. yarn yinede eksik kalkarsam ne ala
etra kızma bana yarndan itibrn ne ana ne baba dinlemicem. hiç bişy beni caydıramaz! ama kahvaltı etmek şartmış onu anladm...
ee oryantel yapcaklar kimler? görelm parmakları?
öğlen arkadaş gelecek.havuç salatası ve kek yaptm bide sigara böreği kızartacağım.kek süper oluş 1 lokma yedim tadı damağımda kaldı.öğlenki menümü
1 tane sigara böreği havuç salatası ve 1 dilim kek olarak belirledim
Evde böyle güzel şeyler olunca insanın diyet yapası gelmiyor
Ayşecim mümkün olduğunca dayan, sınırlı ye :)
Bugün bizde de güzel şeyler var, ben kalktığımdan beri diyet yapmayı düşünmüyorum, sadece yemek yemek istiyorum, offf
merhaba arkadaşlar takımınıza yeni katıldım ne yapmam gerekiyor kurallar vardır sanırım
aynı düşünce bende de hakimdi koca bir tost ve şokellayla bir gevrek bitirdim pişmanım ama diyet modunda devam etmek istiyorum 15 gün önce safra kesem alındı pek spor yapamasamda diyetle başlayıp gerisini getirmeyi düşünüyorum