• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bana uyarrr :112::128:
bugün etrayla oryantl seansımı tamamladm 45 dk da kanter içinde kaldım. şuan yediğim ete hiç üzülmüyorm.:66:
Ben yapamicam canım ama yapacak arkadaşlara şimdiden başarıla diliyorum :16:
Yağları gram gram eritirsiniz inşallah :)

teşekkür ederim kendi adıma. hepimiz eriticez! bu yola baş koyduk geri caymak yok. herkes çizelgesndeki hedef kiloyu görmeden burdan ayrılamasın inşallah!!!:66:

günaydin ayseceylin ve diger takim arkadaslarim :16::16:

dün gece herzamankinden erken uyudum ve 11 bucuk gibi.. ve erkenden uyandim 06:30 da :66::66: cok sükür uyku olayini düzelttim..:16: simdi 1 saat yoga yapayim :1: sonra kahvaltimi yapip ,güne güclü bir sekilde baslayayim :34: herkese harika gececek bir gün diliyorum :54:

günaydin ayseceylin ve diger takim arkadaslarim :16::16:

dün gece herzamankinden erken uyudum ve 11 bucuk gibi.. ve erkenden uyandim 06:30 da :66::66: cok sükür uyku olayini düzelttim..:16: simdi 1 saat yoga yapayim :1: sonra kahvaltimi yapip ,güne güclü bir sekilde baslayayim :34: herkese harika gececek bir gün diliyorum :54:

günaydııııın xetrax ...maşallah güne ne güzel başlamışsın :16: bugün istanbul'da hava güneşli ,çok güzel ..atıcam birazdan kendimi sokaklara :21:

günaydııııın xetrax ...maşallah güne ne güzel başlamışsın :16: bugün istanbul'da hava güneşli ,çok güzel ..atıcam birazdan kendimi sokaklara :21:

evet tatlim gercekten harika basladim güne.. tüm miskinligimi attim.. cidden ise yariyormus yoga :16: hava buradada cok güzel..biraz ders calisayim kendime ödül verip ögleden sonra gezmeye gidecegim:34: nehir kenarinda miss gibi yürüyüp oksijen dolduracagim icime :1::1: umarim senin gezintin de güzel gecer :34:

öyle çokta bir kilon yokmuş ,boylarımız aynı bende 55 e kadar düşmek istiyorum ( bekarken bu kilodaydım ..çok zayıf değildim ama kendimi iyi hissdeyodum )çok iyi kilo veren insanlar var burada bizde onlardan ilham alıp birbirimize destek olarak yaparız inşallah bu işi

İnşallah hepimiz destek oluruzda birbirimize, sürekliliği olur bu diyetin :) İlham alıyorum hepinizden:9:

Elma diyetini mutlaka yapmak istiyorsan sabah normal bir kahvaltının arkasından gün boyu sadece elma yemek özellikle çalışan biri için daha uygun geliyor bana :)

Dışardayken yoğurttu, sebze yemeğiydi vs bulmak zor olabiliyor...
Bir kez de diyeti bozdun mu hevesin azalıyor.

Bizim takımda 4-5 kişi yapıyor ya da yapacak bu diyeti.
Onların sonuçlarını bekliyorum ben de :)

Düzenli paylaşımda bulunanlar 1 haftada da takım listesinde yer alıyor canım.
Önemli olan istikrarlı olmak.
İstediğin kiloya ulaşmanı dilerim :16:

Evet uruz, aslında sabah kahvaltısını ardından daha iyi olabilir benim için. Ama enerjim düşer mi bilemiyorum. Okuduğum bir diyettede bütün gün sadece elma yiyorsun. Bakalım kararımı verip yarın pazar olduğu için evdeyken ilk denememi yapmayı planlıyorum.:65:

sabah kahvaltı etmedm, etseydm emnm o beni tutrdı.. onun yerine et yemş oldum tek sorun akşam 9: 40 civarında yenmş olması:37: lakinnn ben 4 ten önce uyuyamadığımdan yatmama daha çok var. yarın tam anlamıyla başlamış olucam inşallah. yarn yinede eksik kalkarsam ne ala:9:

etra kızma bana yarndan itibrn ne ana ne baba dinlemicem. hiç bişy beni caydıramaz! ama kahvaltı etmek şartmış onu anladm...

Galiba bende kahvaltı ile başlamalıyım :18: Ben özellikle pazar günü başlıyorumki bari evdeyken gelsin başıma gelecekler. Pazartesi 2. gün olur hiç değilse ve biraz alışmış olurum :66:

öğlen arkadaş gelecek.havuç salatası ve kek yaptm bide sigara böreği kızartacağım.kek süper oluş 1 lokma yedim tadı damağımda kaldı.öğlenki menümü
1 tane sigara böreği havuç salatası ve 1 dilim kek olarak belirledim

öğlen arkadaş gelecek.havuç salatası ve kek yaptm bide sigara böreği kızartacağım.kek süper oluş 1 lokma yedim tadı damağımda kaldı.öğlenki menümü
1 tane sigara böreği havuç salatası ve 1 dilim kek olarak belirledim

Evde böyle güzel şeyler olunca insanın diyet yapası gelmiyor :59:
Ayşecim mümkün olduğunca dayan, sınırlı ye :)
Bugün bizde de güzel şeyler var, ben kalktığımdan beri diyet yapmayı düşünmüyorum, sadece yemek yemek istiyorum, offf :27:

Evde böyle güzel şeyler olunca insanın diyet yapası gelmiyor :59:
Ayşecim mümkün olduğunca dayan, sınırlı ye :)
Bugün bizde de güzel şeyler var, ben kalktığımdan beri diyet yapmayı düşünmüyorum, sadece yemek yemek istiyorum, offf :27:

aynı düşünce bende de hakimdi koca bir tost ve şokellayla bir gevrek bitirdim pişmanım ama diyet modunda devam etmek istiyorum 15 gün önce safra kesem alındı pek spor yapamasamda diyetle başlayıp gerisini getirmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar takımınıza yeni katıldım ne yapmam gerekiyor kurallar vardır sanırım:45:

Canım kuralları kopyala-yapştır yaptım :1:

Hoş geldin :) :71:
Yarışmanın kuralları gereği takıma davet edilen yeni üyeleri 1-2 haftalık denemeye tabi tutmak gerekiyor.
Devamlılığı var mı, paylaşımda bulunuyor mu, zamanında kilo bildiriminde bulunuyor mu...
Bunlara dikkat ediyoruz.
Eğer bu kurallara uyan yeni üyeler varsa zaman kaybetmeden, hemen 1. hafta listeye alıyoruz kendilerini.
Bu sadece bizim takımda olan bir şey değil, tüm takımlarda bu prosedür uygulanır.
Böyle bir şey gerekiyor da, bazıları ben bir takıma katılmak istiyorum diyor ama ortadan kaybolup bir daha da gelmiyor.
Bu deneme süreci olmazsa, her geleni hemen listeye alırsak karmaşa olur.
Kaptan ve kaptan yardımcılarının da bu konuda sorumluluğu var.

Şimdi yapmanız gereken:
1- Düzenli paylaşımda bulunmak,
2-Perşembe günleri kilo bildiriminde bulunmak,
3-Devamlılık sağlamak.

Bazen perşembe günleri meşgul olabilir, foruma gelemeyebilirsiniz.
Böyle durumlarda önceden kilo bildiriminde bulunabilirsiniz ya da sizi sabit olarak yansıtırız listeye.

Kısaca sistem böyle.
xetrax kaptan yardımcımız, merak ettiğiniz her konuda sizden yardımlarını esirgemez, canayakın ve yardımseverdir :)

Aynı şekilde takımın tüm üyeleri elinden geldiğince size yardım eder, bu güzel ortamın sıcaklığını hissettirir.
Siz yeter ki kilo vermek, paylaşımda bulunmak isteyin :16:

aynı düşünce bende de hakimdi koca bir tost ve şokellayla bir gevrek bitirdim pişmanım ama diyet modunda devam etmek istiyorum 15 gün önce safra kesem alındı pek spor yapamasamda diyetle başlayıp gerisini getirmeyi düşünüyorum

Geçmiş olsun canım :70:

Bu kadar güzel yemekler olunca iradeye sahip çıkmak zor oluyor.
Bugünlerde de canım hiç diyet yapmak istemiyor :59:

Sabahtan beri yediklerim
1,5 avuç fındık
1 adet minik kurabiye
1 tane brownie
2 bardak 2 şekerli çay
5 dilim ekmek :53:
100 gr tam yağlı beyaz peynir
10 tane zeytin
2 tane salatalık

Daha yeni öğlen oluyor...
Biri bana dur desin :1:
Bugün böyle ipin ucunu kaçırmış bir şekilde gider artık.
Yakında boşanıp da semerimi yersem şaşırmayın :90:

Back