• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah
biraz et kavurma 1 dilim k. ekmeği peynir,2 tane sigara böreği
öğlen
kızımla uyudum bişey yemedim
akşam üstü
1 portakal
akşam
1kase mercimek çorbası,1tane közlenmiş k.biber ayran 1 küçük dili k. ekmeği
şimdi
1 bardk ayran birazcık cips

Oh ohh...
Cips, et kavurma, sigara böreği...
Hepsi birbirinden lezzetli şeyler :)
Afiyet olsun Ayşecim :56:
Sonunda bir şeyler yemeye başladın, iştahın yerine geldi sanırım :)
İyileşebildin mi tam olarak?

Oh ohh...
Cips, et kavurma, sigara böreği...
Hepsi birbirinden lezzetli şeyler :)
Afiyet olsun Ayşecim :56:
Sonunda bir şeyler yemeye başladın, iştahın yerine geldi sanırım :)
İyileşebildin mi tam olarak?
evet geldi malesef ama dikkat ediyorum porsiyonları çok az tutuyorum canım.herşeyi yiyorum ama az az yiyorum.burnum hala tıkalı ama iyileştim sayıyorum artık kendimi 10 gün oldu nerdeyse

feci baş ağrısı çekmekteyim arkadaşlar. diyettnmi acaba:37:

Elma diyetine bugün başlamış mıydın?
Yeterli beslenmemekten olabilir çünkü sadece sabah kahvaltısının üstüne 1-2 kg elma yemekle günlük kalori alım miktarının çok altında kalmış oluyorsun.
Baş ağrıları, en zor ve katı diyetlerde bile ilk gün, hadi dilemedin bir de ikinci gün oluyor.
Sabredersen birkaç gün sonra bünye alışacağı için ağrı olmayacaktır.
Ama yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim canım, çok zorlandığını düşündüğünde bırak.
Senden de önemli değil ya :70:

Benimkisi bugün diyet listesi olamadı zaten, elime ne geçerse kurtulamadı, hepsini yedim :47:
Valla diyet hakkında ne desem bilmiyorum :)
Bana sağlıksızmış gibi geliyor, hem ben de dayanamam gibime geliyor ama iyi sonuçlar alan hanımlar da var...
Ben sizi denek olarak kullanayım, öncelikle diyeti sizin üstünüzde deneyeyim, sonuca göre ben de yaparım :9::90:

vay anasını demek biz denek olcaz :103:
hadi kızlar gösterelim irademizin gücünü tüm takımlara :124:
wuhuuuuu çok gaza geldim :118:

Herkese tünaydın :) :66:
Bu sıralar doymak nedir bilmiyorum, tek yaptığım yemek yemek, rüyalarımda bile :1:
Bir an önce dur demezsem 90'ları tekrar görmem için çok uğraşmam gerekmeyecek...

Etrcım beni özendiriyorsun :61:

Tünaydın canım, bol bol kalori harcayacağın güzel bir gün olsun :16:

Canım bu tempoya nasıl dayanıyorsun, tebrikler vallahi :)
Ben birkaç saat eksik uyusam kendime gelemiyorum :9:
Sana da çok güzel bir gün diliyorum canım :16:

Azracım hayırlı yolculuklar, sağ salim gidip gelin inşallah :nazar::nazar::nazar:
Urfa'da da diyet olmaz ama:1:
Öyle bir yemek cennetinde hiçbir irade işe yaramaz :)

Canım tekrar tekrar teşekkür ederim :16:

Tez zamanda bekliyoruz canım, sağlıcakla :70:

Batuhancım 6 günde 5 kilo verdiğin dönemde kaç kiloydun?
Gerçekten çok güzel bir başarı, özeniyorum :)

ben 110 kiloydum canim sonra bu diyeti yaptim ve 105 kilo oldum hamile kaldim 8 kilo verdim
sonrasinda birazini geri aldim böyle iste:))

bugün elma diyetine başlıcam diye ne hikmetse gittim pastırma lokum ne varsa yedim dün gece saat 1 bçk sularında:26: sonuç? 400 gram üzerime yapıştı.. 63 ü gördüm tekrar. allhtan bugn elma diyetine başladım bakalım göreblcekmiym sonucu. 63le başlangıç yapıyorm. ayrıca etrayla callanetics e başlıyoruz bugün. umamrm haftaya güzl sonçlar bildircem kızlar.

daha da bi heveslendim:66:

bende 4 bçk gibi uyudm ve 2 de uyandım.. kahvaltı etmedim o yzden çok geç oldu çükü.. direk elmayla başladım. sen neler yedn kahvaltıda?

olsun ya bir günlk asmaktan bişy olmaz:D arada böyle şeylerde gerekiyor. eminim urfayı yedikten sonra diyetine hız kazandırcaksın:D hem kalori hesaplamasıyla dengeleyebilirsn?

çok sevndm canım ama kilo bildirimini 94 diye mi kabl etti uruzcm? keşke 93.4 die kaydedilse.

bende sevmem elmayı. ama ilaçmış gibi yiyorum. sonunda beni inceck etcekse dayanırım valla:D:66:

dün bildirim yaptigim icin canim bugünki kilom 93.4

canimsin sen benim..kanima giren faydali bakterim benim :60::54: seni seviyorum.. bu sabah yapacaktim yogayi da kolumu kaldiracak halim yoktu . yarin baslayayim dedim. ama baslayacagim ben o ise kesin :1::1:

Batuhanim sende gel katil bize.. gece elife de anlattim. indirme linkleri ile yapmadim callaneticsi . Önce real player i yüklüyorsun bilgisayara , sonra callanetics videolarini google videoda aratiyorsun super callanetics 1-2-3-4-5 seklinde 5 ayri video cikiyor. hepsini tek tek indiriyorsun. indirirken ama su sekilde yapman gerek , videolarin sag üst köselerine maus ile geldiginde real player download diye mavi bir buton olusacaktir ( realplayer download özelligidir bu ) . bu butona tiklayip istedigin videoyu rahatlikla indiriyorsun sirasiyla.. videolarim kisminda realplayervideo diye bir dosya vardir oraya kaydolmustur tüm indirdigin videolar.. :34: umarim gayet acik ve net anlatabilmisimdir.. takildigin yer olursa sorabilirsin tatlim :54: ayrica verdigin kilo icin cok tebrik ederim.. takdir ederim:nazar::nazar::nazar:

Senaycigim 1100 küsürlü sayfalara kadar ilerlemis konu.. konuyu acan kisi hedef kilosuna ulasinca bir baska topice aktarilmis devam edenler.. 2009 yili oldugu icin sanirim o zamanlar sitenin kullanici sayisi su an ki kadar yoktu. Yine de verilen listedeki kisi sayisi ve yazilanlar ciddi manada dikkat cekici:61: biz 1 hafta yapalim.. baktik ise yariyor sende yap istersen :1::1:

Insallah hayatim xetra da ise yarar bu yöntem de.. seni de kandiririz :1: dur bakalim bir yapalim ne cikacak sonuc :34: elifle beraber hem elma diyetine hem callanetics e basladik bugün.. elifin masallahi var akcaagac surubunu yaparak iradesini gösterdi. elma diyetini de ayni iradeyle yapacagindan eminim.. sayesinde benimde asma imkanim olmaz.. kendime iyi partner buldum :66::66: batuhanim da olursa bu isin icinde tutmayin bizi walla :66::66::64:

canimcigim kahvaltida 1 dilim ekmek , 1 haslanmis yumurta . 1 tabak limonlu marul /roka salatasi yedim..

elma yiyerek karbonhidrat ihtiyacimizi günlük yeterince aliyoruz.. en azindan kahvaltida yogurt ,yumurta , peynir tarzi protein eklemeye özen gösterelim bence.. :61:

Azrasilam sana iyi yolculukar.. bizi de götür gittigin yere :84: ya da kal gitmeeee:84:

canim ben real playir indirdim ama ücretli yaziyor ya :((

Sevgili takım arkadaşlarım,

Bu haftaki yarışmada 3. olmuşuz, müjdeyi hemen vermek istedim :118::119:

Ben seni faydali bakterim yaptim.. sende beni deneme tahtan yaptin yani cadii ...:1::1: cok hosuma gitti bu is :1::54::54:

oooo kaptanim ayagimiz ugurlu geldi galiba :16::16: elma diyeti yapacak ekip haftaya istikrarini bozmasa.. elmalarda bize bir yamukluk yapmazsa tabi :1::1: tavan yapariz gelecek hafta.. :16::16: hadi bismillah kizlar gösterelim kendimizi :66::66::66: :8::8: elifim , hatice , batuhanim ve elbette ben !! pilavdan dönenin kasigi kirilsin tamam mi :8::8:

Batuhanim tebrik ederim canim benim.. 3. olmussun.. :nazar::nazar::65::65::65:

canım az az sık sık yiyerek ana öğün ve ara öğünlerle toplam 6-7 ögün yemek gerekiyor tabiki dengeli ve hafif yiyecekler olacak bunlar.

3. olmuşuz süperiz kızlar batuhanım seni özellikle tebrik ederim verdiğin 3 kg nun 3.lüğümüzde etkisi büyük kuşkusuz

Batuhancım ben senin derece aldığını görmemişim, Etra sayesinde öğrendim :)
Çok tebrik ederim canım :16:
Takımımızın derece almasındaki payın da çok büyük :)

üçüncü olmuşuz yaşasııııııııın:nazar::66::66::66::66:batuhanım tebrikler canım:71::71::71::71::71:

cok tesekkür ederim kizlar bu hepimizin basarisi siz olmasaydiniz eminim basaramazdim

feci baş ağrısı çekmekteyim arkadaşlar. diyettnmi acaba:37:

cok gecmis olsun canim benim

vay anasını demek biz denek olcaz :103:
hadi kızlar gösterelim irademizin gücünü tüm takımlara :124:
wuhuuuuu çok gaza geldim :118:

hadiiiiiiiiiii cosalim kizlar ozamannnnn tatlim bende 61.4 kiloyummm regl donemindeyim ins ellileri goruruz yakinda he yas kacti senin:32::60:

evet annem duruma müdahale etti. öyle olmaz dıt! dedi ve koskoca üzerinden dumanlar çıkan bonfileyi gözüme soktu...

sabah kahvaltı etmedm, etseydm emnm o beni tutrdı.. onun yerine et yemş oldum tek sorun akşam 9: 40 civarında yenmş olması:37: lakinnn ben 4 ten önce uyuyamadığımdan yatmama daha çok var. yarın tam anlamıyla başlamış olucam inşallah. yarn yinede eksik kalkarsam ne ala:9:

etra kızma bana yarndan itibrn ne ana ne baba dinlemicem. hiç bişy beni caydıramaz! ama kahvaltı etmek şartmış onu anladm...

Elma diyetine bugün başlamış mıydın?
Yeterli beslenmemekten olabilir çünkü sadece sabah kahvaltısının üstüne 1-2 kg elma yemekle günlük kalori alım miktarının çok altında kalmış oluyorsun.
Baş ağrıları, en zor ve katı diyetlerde bile ilk gün, hadi dilemedin bir de ikinci gün oluyor.
Sabredersen birkaç gün sonra bünye alışacağı için ağrı olmayacaktır.
Ama yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim canım, çok zorlandığını düşündüğünde bırak.
Senden de önemli değil ya :70:

çok teşekkür ederim cnm. sabah kahvaltı etmedm ona bağlıyorm canım... dersimi aldım artık. kahvaltısız bu diyeti yapmak imkansız.

evet annem duruma müdahale etti. öyle olmaz dıt! dedi ve koskoca üzerinden dumanlar çıkan bonfileyi gözüme soktu...

sabah kahvaltı etmedm, etseydm emnm o beni tutrdı.. onun yerine et yemş oldum tek sorun akşam 9: 40 civarında yenmş olması:37: lakinnn ben 4 ten önce uyuyamadığımdan yatmama daha çok var. yarın tam anlamıyla başlamış olucam inşallah. yarn yinede eksik kalkarsam ne ala:9:

etra kızma bana yarndan itibrn ne ana ne baba dinlemicem. hiç bişy beni caydıramaz! ama kahvaltı etmek şartmış onu anladm...

Ben sana demistim adamakilli yap kahvaltini diye :51: bende ne agri var ne sızı. cin gibiyim masallah :1: 2 elmam kaldi yenecek.. nasil yiyecegim bunu düsünüyorum. hic canim istemiyor :37:

ben 110 kiloydum canim sonra bu diyeti yaptim ve 105 kilo oldum hamile kaldim 8 kilo verdim
sonrasinda birazini geri aldim böyle iste:))

dün bildirim yaptigim icin canim bugünki kilom 93.4

canim ben real playir indirdim ama ücretli yaziyor ya :((

cok tesekkür ederim kizlar bu hepimizin basarisi siz olmasaydiniz eminim basaramazdim

cok gecmis olsun canim benim

canim benim sanirim sen yanlis realplayer i yüklemissin. realplayer plus olani degil de basic olani yüklemen gerekiyordu. istersen yine de youtube gibi herhangi bir yerden video ac sag üst kösesine bak. baktin yine buton cikmiyor ,yüklemeyi hic yapamamissindir. programi silip , real player kostenlos olanini yükle

Bugünkü menüm :

Sabah :

uyaninca ( 1 bardak balli ,sirkeli su)

1 haslanmis yumurta
salata ( roka , vogerlsalat, dereotu, limon)
1 dilim siyah ekmek

Ara : 1 bardak ananasli nar cayi

Ögle : 2 elma

Ara : 1 bardak ananasli nar cayi

Aksam : 2 elma

Ara : 1 bardak aci biberli ,zencefilli limon cayi

Ara : 2 elma ( henüz yemedim,biraz sonra yiyeyecegim )

Spor : 1 saat callanetics ( 1/21)

2 litre su ictim exta olarak.

Back