• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoş geldin :) :71:
Yarışmanın kuralları gereği takıma davet edilen yeni üyeleri 1-2 haftalık denemeye tabi tutmak gerekiyor.
Devamlılığı var mı, paylaşımda bulunuyor mu, zamanında kilo bildiriminde bulunuyor mu...
Bunlara dikkat ediyoruz.
Eğer bu kurallara uyan yeni üyeler varsa zaman kaybetmeden, hemen 1. hafta listeye alıyoruz kendilerini.
Bu sadece bizim takımda olan bir şey değil, tüm takımlarda bu prosedür uygulanır.
Böyle bir şey gerekiyor da, bazıları ben bir takıma katılmak istiyorum diyor ama ortadan kaybolup bir daha da gelmiyor.
Bu deneme süreci olmazsa, her geleni hemen listeye alırsak karmaşa olur.
Kaptan ve kaptan yardımcılarının da bu konuda sorumluluğu var.

Şimdi yapmanız gereken:
1- Düzenli paylaşımda bulunmak,
2-Perşembe günleri kilo bildiriminde bulunmak,
3-Devamlılık sağlamak.

Bazen perşembe günleri meşgul olabilir, foruma gelemeyebilirsiniz.
Böyle durumlarda önceden kilo bildiriminde bulunabilirsiniz ya da sizi sabit olarak yansıtırız listeye.

Kısaca sistem böyle.
xetrax kaptan yardımcımız, merak ettiğiniz her konuda sizden yardımlarını esirgemez, canayakın ve yardımseverdir :)

Aynı şekilde takımın tüm üyeleri elinden geldiğince size yardım eder, bu güzel ortamın sıcaklığını hissettirir.
Siz yeter ki kilo vermek, paylaşımda bulunmak isteyin :16:

oyyy oyy kaptanim beni övmüs.. canimsin sen benim.. o senin samimiyetin ,sicak kanliligin, sekerligin tatlim :54::54:
ayrica elbette herhangi bir konuda yardimim dokunursa cok sevinirim. sormaktan cekinmeyin kizlar :34:

hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum kızlar:D mükemmelsinz! batuhanım ayrıca bireysel dereceni kutlarım.:65::66:

biraz önce callentcs yapıym dedm... belim gitti... o ne öyle ya...belim feci ağrıyor şuan.

tatlim cok gecmis olsun.. :59:

:64::64: hadi bakalım. callenetics yerine 100 mekik 20 çömel kalk falan yapsam daha iyi olck sanrm benm için. biraz önce denedm mahfetti bni.. belim tutldu resmen.. belmde sorun vardı zaten. basit gibi görünen ama çok zorlayıcı bir spor.. her tarafım zangır zangır titredi çok zorladı beni:50:

elma diyetine devm etracm. perşembe günü bakıyosun 50 li kiloları görüyorz:D:D 59.9 olsa bile düşer bayılırım herlde sevinçten:66:

bu günden itibaren diyetini aksatmamaya çalş sende... elma suyuyla elmanın aynı etkiyi sağlıcağını sanmıyorum. ben gayet herkesin önünde kıtır kıtr yicem elmacıklarımı:32:

belinde sorun oldugunu söylememistin . bende sormayi unutmustum :59: hemen 100 olarak mi yaptin sen bakim :44: gücünün yettigi kadarini yapsaydin keske.. zamanla dayanma gücün artiyor 100 sayisini rahatlikla yapabiliyorsun demistim.. unuttun mu yoksa :59: baska sporla yap o zaman hayatim.. oriental aerobic , lesli ile yürüyüs , pilates gibi baska sporlari dene istersen hayatim :59: hic birsey senin sagligindan önemli degil ! eger belin cok agriyorsa doktora git geciktirmeden... tekrar cok gecmis olsun elifim :59:

oyyy oyy kaptanim beni övmüs.. canimsin sen benim.. o senin samimiyetin ,sicak kanliligin, sekerligin tatlim :54::54:
ayrica elbette herhangi bir konuda yardimim dokunursa cok sevinirim. sormaktan cekinmeyin kizlar :34:

tatlim cok gecmis olsun.. :59:

belinde sorun oldugunu söylememistin . bende sormayi unutmustum :59: hemen 100 olarak mi yaptin sen bakim :44: gücünün yettigi kadarini yapsaydin keske.. zamanla dayanma gücün artiyor 100 sayisini rahatlikla yapabiliyorsun demistim.. unuttun mu yoksa :59: baska sporla yap o zaman hayatim.. oriental aerobic , lesli ile yürüyüs , pilates gibi baska sporlari dene istersen hayatim :59: hic birsey senin sagligindan önemli degil ! eger belin cok agriyorsa doktora git geciktirmeden... tekrar cok gecmis olsun elifim :59:

hareketler ne kadar basit görünüyordu oysaki... 70 tane fln yapabldm zaten ama bana ağır geldi bu spor etracm. oriental aerobic e bakıyım şimdi:D

eveett!!!!!! hergün 1 saat oriental yaparak bana eşlik etmek isteyen varmı!? terlemeye hazırlanın kızlar! etracm sağolsn soktu aklıma orynteli. dans etmeyi de pek severim hani:66:

Oryantal çok güzel fikir :66:
Ama müzik filan indirmek lazım :)
Herkes aynı şeyi yapsın ki etkisini görelim :1:

Oriental aerobic diye forumda aratirsaniz ,acilmis bir konu görürsünüz kizlar :34: düzenli olarak yapan arkadaslar oraya takiliyordu en son bildigim. Ayrica google de aratirsaniz oriental aerobic seklinde.. indirme linklerini de bulabilirsin. Türkiyede bir gazete hediye cd olarak vermis okurlarina. türkce anlatiyor cd de.. gayet güzel olmus. tüm kaslari calistiriyor ve iyi terletiyor ayrica :34:

merhaba kızlar menüm:
Eti Form Müsli 40 GRAM 119.6
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[4] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 PORSİYON 90
[5] Kepekli Ekmek 0.3 DİLİM 16.5
[6] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[10] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8
[11] peynirli krep 1.5 adet 300
[12] Süt 0.1 LİTRE 68

toplam:1110kal

3 dilim kepek ekmeği
180

4 adet bisküvi
100

1,5 minik kurabiye
75

75 gr tam yağlı beyaz peynir
185

10 tane zeytin
100

1 tane salatalık
10

2 bardak 2 şekerli çay
80

1/3 muz
35

1 tane 2 şekerli kahve
40

1 paket çubuk kraker
160

300 gr yoğurt
240

2 minik kurabiye
100

sebze kızartma
300

2 dilim kepek ekmeği
120

1 dilim pasta
400

toplam: 2125 :1:

merhaba kızlar menüm:
Eti Form Müsli 40 GRAM 119.6
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[4] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 PORSİYON 90
[5] Kepekli Ekmek 0.3 DİLİM 16.5
[6] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[10] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8
[11] peynirli krep 1.5 adet 300
[12] Süt 0.1 LİTRE 68

toplam:1110kal

Menün güzel canım, benim gibi ipin ucunu kaçırmamışsın :1:
Benim yediklerimi gören boşan da semerini ye der herhalde :78:

3 dilim kepek ekmeği
180

4 adet bisküvi
100

1,5 minik kurabiye
75

75 gr tam yağlı beyaz peynir
185

10 tane zeytin
100

1 tane salatalık
10

2 bardak 2 şekerli çay
80

1/3 muz
35

1 tane 2 şekerli kahve
40

1 paket çubuk kraker
160

300 gr yoğurt
240

2 minik kurabiye
100

sebze kızartma
300

2 dilim kepek ekmeği
120

1 dilim pasta
400

toplam: 2125 :1:

anammmm menüye bak ağzım sulandı kaptanım :90: ohhh afiyet olsun sana :56: elma diyetine nasıl bakıyorsun?
ben sabah kahvaltı yapıp akşam yatana kadar meyve yemek istiyorum aslında mantıklı ama kaçamak yapmamak ve verdiklerini geri almamak şartıyla :8:

bugünkü menüm

SABAH
yarım simit
1 adet üçgen peynir
ARA
1 ad. kepekli bisküvi
beşi bir yerde çay
ÖĞLEN
yarım porsiyon tavuklu patates
2 yk pilav
yoğurt
ARA
çeyrek simit
AKŞAM
2 dilim kek
ARA
1 elma

Canım belli bir listeye göre mi yiyiyorsun?
Kalorilerin hesaplıyor musun yoksa göz kararı mı yemeye çalışıyorsun?

anammmm menüye bak ağzım sulandı kaptanım :90: ohhh afiyet olsun sana :56: elma diyetine nasıl bakıyorsun?
ben sabah kahvaltı yapıp akşam yatana kadar meyve yemek istiyorum aslında mantıklı ama kaçamak yapmamak ve verdiklerini geri almamak şartıyla :8:

Benimkisi bugün diyet listesi olamadı zaten, elime ne geçerse kurtulamadı, hepsini yedim :47:
Valla diyet hakkında ne desem bilmiyorum :)
Bana sağlıksızmış gibi geliyor, hem ben de dayanamam gibime geliyor ama iyi sonuçlar alan hanımlar da var...
Ben sizi denek olarak kullanayım, öncelikle diyeti sizin üstünüzde deneyeyim, sonuca göre ben de yaparım :9::90:

Canım belli bir listeye göre mi yiyiyorsun?
Kalorilerin hesaplıyor musun yoksa göz kararı mı yemeye çalışıyorsun?

belli bir listem yok canım sadece olanlardan az yemeye çalışıyorum. diyete başlamadan önce abur cubur çikolata çok yerdim şimdi onalrı kestim elimden geldiğince. 2 gündür kalorileri hesaplıyorum bu gün 1200 kcal almışım.
ilk haftam olduğu için biraz zorlanıyorum. önümüzdeki haftada spor yapmaya başlamayı düşünüyorum.

belli bir listem yok canım sadece olanlardan az yemeye çalışıyorum. diyete başlamadan önce abur cubur çikolata çok yerdim şimdi onalrı kestim elimden geldiğince. 2 gündür kalorileri hesaplıyorum bu gün 1200 kcal almışım.
ilk haftam olduğu için biraz zorlanıyorum. önümüzdeki haftada spor yapmaya başlamayı düşünüyorum.

Yapılacak en önemli şey abur cuburu kesmek.
En başta bunu halledebilmişsin, bundan sonra gerisi gelir :)
En çok kalori abur cuburda var zaten, maalesef...

[1] Ayran 92
[2] Izgara Köfte 154.5
[3] Karışık Salata 61.5
[4] Makarna 221
[5] Kıymalı Karnıbahar 187
[6] Şehriye Çorbası 115
[7] Pirinç Pilavı 326
[8] Karışık Tost 560

Toplam : 1717 kal.

Evet bugün biraz olmuş , tıpkı benim gibi :)

slmlar, bende elma diyetindeyim sabahdan beri 4 tane elma yedim,3 tane yesil cay ve 2 bucuk litre su ictim. Sonuclari bildiririm hergun. zaten 2 saat sonrada uyuyabilirsem bugun bitti bile. karnim benimle kavga ediyo resmen.:57: Ama pes etmek YOK !! :32:

Sen de mi elma diyetindesin? :)
Özetle biz takımca elma diyeti yapıyoruz demek ki :1:
Hadi hanımlar, haftaya güzel sonuçlar elde edicez :46:

Son düzenleme:
sabah
biraz et kavurma 1 dilim k. ekmeği peynir,2 tane sigara böreği
öğlen
kızımla uyudum bişey yemedim
akşam üstü
1 portakal
akşam
1kase mercimek çorbası,1tane közlenmiş k.biber ayran 1 küçük dili k. ekmeği