Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oh ohh...
Cips, et kavurma, sigara böreği...
Hepsi birbirinden lezzetli şeyler :)
Afiyet olsun Ayşecim
Sonunda bir şeyler yemeye başladın, iştahın yerine geldi sanırım :)
İyileşebildin mi tam olarak?

Oh ohh...
Cips, et kavurma, sigara böreği...
Hepsi birbirinden lezzetli şeyler :)
Afiyet olsun Ayşecim
Sonunda bir şeyler yemeye başladın, iştahın yerine geldi sanırım :)
İyileşebildin mi tam olarak?
evet geldi malesef ama dikkat ediyorum porsiyonları çok az tutuyorum canım.herşeyi yiyorum ama az az yiyorum.burnum hala tıkalı ama iyileştim sayıyorum artık kendimi 10 gün oldu nerdeyse

feci baş ağrısı çekmekteyim arkadaşlar. diyettnmi acaba

Elma diyetine bugün başlamış mıydın?
Yeterli beslenmemekten olabilir çünkü sadece sabah kahvaltısının üstüne 1-2 kg elma yemekle günlük kalori alım miktarının çok altında kalmış oluyorsun.
Baş ağrıları, en zor ve katı diyetlerde bile ilk gün, hadi dilemedin bir de ikinci gün oluyor.
Sabredersen birkaç gün sonra bünye alışacağı için ağrı olmayacaktır.
Ama yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim canım, çok zorlandığını düşündüğünde bırak.
Senden de önemli değil ya

vay anasını demek biz denek olcaz :103:
hadi kızlar gösterelim irademizin gücünü tüm takımlara :124:
wuhuuuuu çok gaza geldim :118:

ben 110 kiloydum canim sonra bu diyeti yaptim ve 105 kilo oldum hamile kaldim 8 kilo verdim
sonrasinda birazini geri aldim böyle iste:))

dün bildirim yaptigim icin canim bugünki kilom 93.4

canim ben real playir indirdim ama ücretli yaziyor ya (

Sevgili takım arkadaşlarım,

Bu haftaki yarışmada 3. olmuşuz, müjdeyi hemen vermek istedim :118::119:

Batuhanim tebrik ederim canim benim.. 3. olmussun..

Batuhancım ben senin derece aldığını görmemişim, Etra sayesinde öğrendim :)
Çok tebrik ederim canım
Takımımızın derece almasındaki payın da çok büyük :)

üçüncü olmuşuz yaşasııııııııınbatuhanım tebrikler canım

cok tesekkür ederim kizlar bu hepimizin basarisi siz olmasaydiniz eminim basaramazdim

feci baş ağrısı çekmekteyim arkadaşlar. diyettnmi acaba

cok gecmis olsun canim benim

vay anasını demek biz denek olcaz :103:
hadi kızlar gösterelim irademizin gücünü tüm takımlara :124:
wuhuuuuu çok gaza geldim :118:

hadiiiiiiiiiii cosalim kizlar ozamannnnn tatlim bende 61.4 kiloyummm regl donemindeyim ins ellileri goruruz yakinda he yas kacti senin

evet annem duruma müdahale etti. öyle olmaz dıt! dedi ve koskoca üzerinden dumanlar çıkan bonfileyi gözüme soktu...

sabah kahvaltı etmedm, etseydm emnm o beni tutrdı.. onun yerine et yemş oldum tek sorun akşam 9: 40 civarında yenmş olması lakinnn ben 4 ten önce uyuyamadığımdan yatmama daha çok var. yarın tam anlamıyla başlamış olucam inşallah. yarn yinede eksik kalkarsam ne ala

etra kızma bana yarndan itibrn ne ana ne baba dinlemicem. hiç bişy beni caydıramaz! ama kahvaltı etmek şartmış onu anladm...

çok teşekkür ederim cnm. sabah kahvaltı etmedm ona bağlıyorm canım... dersimi aldım artık. kahvaltısız bu diyeti yapmak imkansız.

Ben sana demistim adamakilli yap kahvaltini diye bende ne agri var ne sızı. cin gibiyim masallah 2 elmam kaldi yenecek.. nasil yiyecegim bunu düsünüyorum. hic canim istemiyor

canim benim sanirim sen yanlis realplayer i yüklemissin. realplayer plus olani degil de basic olani yüklemen gerekiyordu. istersen yine de youtube gibi herhangi bir yerden video ac sag üst kösesine bak. baktin yine buton cikmiyor ,yüklemeyi hic yapamamissindir. programi silip , real player kostenlos olanini yükle

Bugünkü menüm :

Sabah :

uyaninca ( 1 bardak balli ,sirkeli su)

1 haslanmis yumurta
salata ( roka , vogerlsalat, dereotu, limon)
1 dilim siyah ekmek

Ara : 1 bardak ananasli nar cayi

Ögle : 2 elma

Ara : 1 bardak ananasli nar cayi

Aksam : 2 elma

Ara : 1 bardak aci biberli ,zencefilli limon cayi

Ara : 2 elma ( henüz yemedim,biraz sonra yiyeyecegim )

Spor : 1 saat callanetics ( 1/21)

2 litre su ictim exta olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…