:lepi:kaydirigubbakcemile2:sm_cool:oooh yandan naptınız şekerler..
nugün sabah erkenden çıktım yürüyüşümü yaptım hatta bir tur da koştum..
çok güzel kahvaltı hazırladım..azsonra gezmeye gidicezz.görümcemle gidicez oturmaya..
hasibe abla acaip bişi aldım.hani geçen gece konuşmuştuk ya senle..
allahım yok böyle bişiii..kullanıp ta sana söylicektim..dün yuttum bi tane ..allllahımmm süppper bişii..
hiç bişey yemedim akşam..atıştırmalarıma son vermek için almıştım akşamları..malum misafirim olunca akşamları mecburen yapıyordum bişiler ve bende kaçırıyordum ipin ucunu..ama dün herkes yedi bişiler bende tık yok.hiiiç canım çekmedi bilee..hatta akşam yemeği bile yiyemedim..
ablam sende almışsın ama..
senin aldığını sordum almak için
ama bu aldığımı önerdi arkedeş kendisi eczacı da[/COLOR]
asi denyosu ne olduğunu sen biliyon daha demicem
ulan kalas ben sana zamanında kan ilaçlarımı almıyom dediğinde dediydim al bak kanın düşerse kilo veremen diye ama nerdeeeeeee
nato kafa nato mermerklava:
ayrıca duru kan tedavisinden kilo almadı o zatürre olduydu üstünede hepimzin tahmin edebileceği nedenlerden kilo adlım
son olarak yaptığımız anlaşma hala geçerli cuma günü bildirim yapıcaksın
sen bir kilo alda o zaman çakıcam bi tane
yiyeceklerin
bol bol et özellikle kırmızı et haşla haşla ye anacım et veya kemikli et hem aysis de yer onunda ihtiyacı var bu dönemde bolca sebze ve meyve
yeşil biber,maydonoz eksik olmasın sofrandan
tatlı şekerli hamur işleri yok yok yok
onlar kan yapmaz kilo yapar hanfendüklava:
ha yok ben dayanamıyom anlaşma iptal olsun az ara vereyim (izin veya sonra gelecek durumu) diyosan hemen silerim kayıtları daha da açmam ağzımı ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?