:roflol::roflol:Şeniztam 68 kiloyum a.s
ama şu var sorun gece asi manyağı bizi korkuttu ve
ondanmı bilmem regim başladı gece
farkedermiki acaba CADIARZU
8 takımın güzel hatunları nasılsınız bakalım
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler kısa zamanda toparlanırlar inşallah
hozlemk 77,6
azra sıla 117,6
eskiazra sıla 106
husel72
lilyum 68
azad61,5
selma 82,9
şimdilik bu husel a.s
üçüncüde olabilir der gibi dimi ablam:jeyyar:husel kafa bulur gibi ikinci kez mezun ediyoruz ne lemmmm :roflol:
:roflol::roflol:çıkartcam ben o cini uyuz rüyalarım bile karışıktı bu gece
etmezmi ablam bendede kg kaybı oldu onca yediklerime rağmen dün korkuyordum ama işe yaradı korku :))))))
evet kg bildirimimide yapayım eski kg73.6yeni kg72.2 en son kaç sene önce bu kg daydım hatırlamıyorum heralde 6 - 7 sene önceki kgm
Yav bunu ben bİlmİyodum İste
duru dedİ sİndİ benİm verme sebebem kan serumu dedİ:) İyİ bakam İunsallahhhhhhhhh İŞe yarar
Özelemm tebrİk ederİm kuzu kozmİk seysİ İŞe yaradı valla:)))
asu yenİ resmİn albÜmde umarım bunu beĞenİrsİn :))) ÖbÜrÜnÜ beĞenmedİn Çaktım ben:)))
benden sana bi tavsiye git kanına baktır selma bende aynen öleydimya kızlar ben bu aralar cok uyuyorum sürekli uykum geliyor acaba ne yapsa canım hic ev işi yapmak istemiyor ne yapayım acaba
geçmişlerden olsun cnm dikkat et sağlığına internette cinlere bakacağına kansızlığı araştırsaydın muzurya benim basım dönüyordu ya adet zamanlarında normal diyodum hep bugunde epey döndü hatta kendim sallandım deprem sanıdım oraya buraya bakıyom bisi yok... ali ye dedim alie de götürdü arkadasına hastanede doktor tahlillere baktı 8 çıktı .. hemoğlabinnim bi doğumda 6 oldunu hatırlıyom ozaman kızımdan dolayı ilgilenemedim... en son ki tahlilimde 10 du tabi ilaç veriyorlardı bol bol lakin ben salak kullanmadım ... kan yapıcı dürüst bisi almadım içinde bu oldu tabi .. 6 günlük serum la kan ilacı verecekler bilmiyomda hastaneye yatacan dedi dr ama bi ayar yaparsak sadece serum verilece saatlerde giderim zaten bu serum vucuda girerken dr gözetimim ne olacakmıs... anam ne kaaaa pahalı bi ilaç nutkum tutuldu ...
bakarım cnm kim dedi beğenmedim diye masa üstü yaptım hemen cnm ellerine sağlıkYav bunu ben bİlmİyodum İste
duru dedİ sİndİ benİm verme sebebem kan serumu dedİ:) İyİ bakam İunsallahhhhhhhhh İŞe yarar
Özelemm tebrİk ederİm kuzu kozmİk seysİ İŞe yaradı valla:)))
asu yenİ resmİn albÜmde umarım bunu beĞenİrsİn :))) ÖbÜrÜnÜ beĞenmedİn Çaktım ben:)))
ya kızlar ben bu aralar cok uyuyorum sürekli uykum geliyor acaba ne yapsa canım hic ev işi yapmak istemiyor ne yapayım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?