Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tam 68 kiloyum a.s

ama şu var sorun gece asi manyağı bizi korkuttu ve
ondanmı bilmem regim başladı gece
farkedermiki acaba CADIARZU
:roflol::roflol:Şeniz
8 takımın güzel hatunları nasılsınız bakalım
kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler kısa zamanda toparlanırlar inşallah

teşekkürler şeker

husel kafa bulur gibi ikinci kez mezun ediyoruz ne lemmmm :roflol:
üçüncüde olabilir der gibi dimi ablam:jeyyar:
çıkartcam ben o cini uyuz rüyalarım bile karışıktı bu gece

etmezmi ablam bendede kg kaybı oldu onca yediklerime rağmen dün korkuyordum ama işe yaradı korku :))))))
:roflol::roflol:

evet kg bildirimimide yapayım eski kg73.6yeni kg72.2 en son kaç sene önce bu kg daydım hatırlamıyorum heralde 6 - 7 sene önceki kgm

bravo şekera.s.

ya benim basım dönüyordu ya adet zamanlarında normal diyodum hep bugunde epey döndü hatta kendim sallandım deprem sanıdım oraya buraya bakıyom bisi yok... ali ye dedim alie de götürdü arkadasına hastanede doktor tahlillere baktı 8 çıktı .. hemoğlabinnim bi doğumda 6 oldunu hatırlıyom ozaman kızımdan dolayı ilgilenemedim... en son ki tahlilimde 10 du tabi ilaç veriyorlardı bol bol lakin ben salak kullanmadım ... kan yapıcı dürüst bisi almadım içinde bu oldu tabi .. 6 günlük serum la kan ilacı verecekler bilmiyomda hastaneye yatacan dedi dr ama bi ayar yaparsak sadece serum verilece saatlerde giderim zaten bu serum vucuda girerken dr gözetimim ne olacakmıs... anam ne kaaaa pahalı bi ilaç nutkum tutuldu ...

95. ETAP
6 - 13 MART
CUMA YARIŞMASI SONUÇLARI​

BIRINCISI.............12. TAKIM:hooray:a.s.
IKINCISI............8. TAKIMa.s.
UCUNCUSU..........13. TAKIMa.s.

95.ETAP CUMA YARIŞMASI BıREYSEL SIRALAMASI

BIRINCISI ......Molihua (4.84&#37........12. TAKIMdelikafaduldena.s.a.s.
IKINCISI.....hozlemk (2.76%)........8. TAKIMa.s.
UCUNCUSU......._demet_ (2.72%).......12.TAKIMa.s.

özlemim tebrik ederim canım..
veee 8. takım takımlar takımı bu haftaaa:))))))))
asi geçmiş olsun bacı yaaa
senin kilo vermen neden durmuş anlaşıldı şeker..kansızlık kilo vermeyi engeller tabiki

Yav bunu ben bılmıyodum ıste

duru dedı sındı benım verme sebebem kan serumu dedı:) ıyı bakam ıunsallahhhhhhhhh ıŞe yarar

Özelemm tebrık ederım kuzu kozmık seysı ıŞe yaradı valla:)))

asu yenı resmın albÜmde umarım bunu beĞenırsın :))) ÖbÜrÜnÜ beĞenmedın Çaktım ben:)))

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
kansızlık çok kötü iyi bilirim babamdan
halsiz yorgun düşersin hastaneye yatarsan haberdar et bizi
merakta bırakma a.sa.s

geçmişlerden olsun cnm dikkat et sağlığına internette cinlere bakacağına kansızlığı araştırsaydın muzur
bakarım cnm kim dedi beğenmedim diye masa üstü yaptım hemen cnm ellerine sağlık
ya kızlar ben bu aralar cok uyuyorum sürekli uykum geliyor acaba ne yapsa canım hic ev işi yapmak istemiyor ne yapayım acaba

al bendede okadar ev ayaklandı gidiyor yarın duvarı kırmaya başlıcaz bakalım ne zaman yerleşirim artık
bu arada yarın abam geliyor çok özledim onu ya uffff:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…