• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tinnnnkicim benim kadar değildir yorgunluğum cnm ellerim parcaladı gözüm korktu kızlar ya nnnnne zormuş duvar yıkmak helede kalebodur taralarının kırılması offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

çakma hemserimmm sanada iyi geceler yarın mutlak koysun o cadı valla döverim haaaaaaaaaa

hanım yorgunmuş dinleniyor :kızgın:dersaneden geldiya
dinlendikten sonra derslere girişti artık gece gönlü olursa yada yarına
sözüm geçmiyo benim niyeyse ben nasıl anneysem :mymeka:

tinnnnkicim benim kadar değildir yorgunluğum cnm ellerim parcaladı gözüm korktu kızlar ya nnnnne zormuş duvar yıkmak helede kalebodur taralarının kırılması offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım benim seninki tabiki bambaşka birşey a.s
ama ben bugün kahvaltıdan misafir gelecek diye alışverişe gittim markete
geldim evi temizledim pasta börek yaptım misafir gitti evi yine temizledim
çünkü akşama bir posta daha gelecek

bugün seda sayan onur şan konseri var bizim mahallede hemde
tüm antalya burda burayı bir görsen varya millet nasıl koşturuyo anlatamam
akşam gelecek olan misafir de konserden sonra gelecek canım benim :kızgın:
kalan pastalara takviye yapıcam birazdan çok yoruldum çokkkkk :delphin:

cuma günü raporu kızlar
sabah 1 dilim kızarmış ekmek peynir zeytin çay
ikindin tatlı cevizli pasta 3 tane çayın yanında :utangac:
akşam sadece 1 kase çorba
çay ve beşi biyerde çayıı

cumartesi
sabah 1 dilim ekmek
ikindin 1 dilim börek 1 dilim kek :utangac:
akşam yemedim yeter 2 günlük kaçırdım çünkü :kızgın:
şimdi çay içiyorum

kaptanımmmm fotomu gördünmü :roflol:

geçmiş olsun cnm allah şifa versin zordur böbrek ağrısı
sağol cannım bugün iiyim allah şükür sanada kolay gelsin

offf yeter yaaa sıktı bu git geller:kızgın:

kızlar size bi haber verim sanırım ben gidiciyim:)kaydirigubbakcemile3

pazartesi itibari ile bu kadın cevrim dışı olacak sanırım:( hastaneye yatıyorum ki insallah yatmam kan tedavisi olacam ... dr gözetimi ile bi serum baglanacak bana kan serumu dedi ali ..

bugun basım döndü heryer sallanıyordu sandım deprem oluyo korktum .. ali yi aradım acilde arkadası varmıs gittim tahlil yaptılar ve seruma karar verdiler .. geri dönmek üzere mi çıktı yazarsınız yada izinmi verirsiniz sevgili kaptan ve yardımcısına bildireyim ... insallah bu olaydan çok artılı dönmem çünki duru 16 arkadasım canım benim +8 almıs o evrelerde bana 6 serum takılacak böle yani :(

geçmiş olsun asicim önemli olan sağlığın canım

bu arada raporum bugün annemlerdeydim sabah katmer öğleyin patates piyası akşam yağlama az korkmayın verdiğim kiloyu umarım almam..........

Öncelikle günaydın 8. takımın çıtırları a.s.

cuma peynir zeytin 1 dilim ekmek öğleyin ballı ekmek akşam dürüm çay

kızlar çok kötü böbreklerim ağrıyo ilaç içtim inş geçer...........

Geçmiş olsun Azad benimde ağrı ve Wc de biraz sorun vardı dün kıvrım kıvrım kıvrandım üstelik misafirimde vardı gece 1.00 gibi kalktılar. Dün çok fazla su içtim belki 3 lt su ve 4 fincan sıcak limonlu su sabh biraz daha iyiyim ve bugün akşam yine misafirim vara.s

offf yeter yaaa sıktı bu git geller:kızgın:

kızlar size bi haber verim sanırım ben gidiciyim:)kaydirigubbakcemile3

pazartesi itibari ile bu kadın cevrim dışı olacak sanırım:( hastaneye yatıyorum ki insallah yatmam kan tedavisi olacam ... dr gözetimi ile bi serum baglanacak bana kan serumu dedi ali ..

bugun basım döndü heryer sallanıyordu sandım deprem oluyo korktum .. ali yi aradım acilde arkadası varmıs gittim tahlil yaptılar ve seruma karar verdiler .. geri dönmek üzere mi çıktı yazarsınız yada izinmi verirsiniz sevgili kaptan ve yardımcısına bildireyim ... insallah bu olaydan çok artılı dönmem çünki duru 16 arkadasım canım benim +8 almıs o evrelerde bana 6 serum takılacak böle yani :(

Asii geçmiş olsun aman ihmal etme tedavini ola.s.

özlemim tebrik ederim canım..
veee 8. takım takımlar takımı bu haftaaa:))))))))
asi geçmiş olsun bacı yaaa
senin kilo vermen neden durmuş anlaşıldı şeker..kansızlık kilo vermeyi engeller tabiki

Sağol canıma.s. kendi rekorumu kırdım karşı komşumla yaptık bu temizliği o tam 4 kilo verdi evhanımı sürekli evde bense gün boyu koşuşturuyorum ama çok şükür İnşallah su kaybı değildir:sm_cool:

Yav bunu ben bİlmİyodum İste:(

duru dedİ sİndİ benİm verme sebebem kan serumu dedİ:) İyİ bakam İunsallahhhhhhhhh İŞe yarar

Özelemm tebrİk ederİm kuzu kozmİk seysİ İŞe yaradı valla:)))

asu yenİ resmİn albÜmde umarım bunu beĞenİrsİn :))) ÖbÜrÜnÜ beĞenmedİn Çaktım ben:)))

Teşekkür ederim canım sağol a.s. ne diyorsun Asi nisan ayındada varmış sanada tavsiye ederim kozmik temizliği:jeyyar:

günaydın 8.takımın güzelleri
2. olmuşuz tebrik ederim kızlar
asiiiiiiiii delisi kız nerelerdesin hiç pas vermiyon
hozlemk tebrik ederim canım bireyseldede 2. olmuşsun

Sağol Edicim a.s.

imdattttttttttttttttttttttttttttt kızlar duvarımı kırmaya başladık aam ev battı ya daha da çok var allahım yardımcım ol yarabbimmmm

Allah yardımcın olsun evin içinde inşaat çok zor çok:1hug:

özlemcım çaok iyi kilo vermişin tatlım ya
bu kozmik temizlik nekadar sürcek daha
bide haşlanmı sebze derken ne haşladın sorabilirmiyim

Adaşım kozmik temizliği dün bitirdim aslında bugünde devam edip yarın bitirmem gerekiyordu ama böbreklerimden ağrı çekmeye başlayınca birde Wc de sorunlu olunca korktum bıraktım gerçi yine yapmam gerekeni yaptım ama sebze meyve suyunu bıraktım bol su içmeye başladıma.s Haşlanmış sebze olarak kırmızı pancarın yaprakları, ıspanak, brokoli ve lahana haşladım az su ile az haşladım sularını içtim sebzelerin üzerine çok az zeytinyağı ve limon döküp yedim bu süreçte tuz tüketimi minimuma iniyor eser şekilde tuz kullandıma.s yapmayı düşünüyorsan nisan ayında tekrar yapacaklar tabi yapmayanlar, ve neler döktüğüme ben bile inanamıyorum son gün dökülenlerin fotosunu çektim bugün sayfama eklerim daha önce gidenleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim-tatlicadiarzu- yapmak isteyen arkadaşlar tavsiye ediyorum ama kilo için değil sağlık için a.s

şimdide dünün raporu kahvaltı yapamadım sanki heryer z.yağı kokuyordu ve böbreklerim ağrıyordu, öğle beraber diyet yaptığım komşum ıspanak çorbası getirmişti yağsız pişmiş bir kase onu içtim arada 1/2 dilim ıspanaklı börek yedim, akşam yemek olarak bol acılı az yağlı kapuska yemeği pişirdim onu yedim bu hafta akşamları kapuska yemeyi planlıyorum :) misafirle birlikte 3-4 fındık ikramlardan hiç canım çekmedi meyve olarak 1 kivi 1/2 elma.

Öncelikle günaydın 8. takımın çıtırları a.s.

Geçmiş olsun Azad benimde ağrı ve Wc de biraz sorun vardı dün kıvrım kıvrım kıvrandım üstelik misafirimde vardı gece 1.00 gibi kalktılar. Dün çok fazla su içtim belki 3 lt su ve 4 fincan sıcak limonlu su sabh biraz daha iyiyim ve bugün akşam yine misafirim vara.s

Adaşım kozmik temizliği dün bitirdim aslında bugünde devam edip yarın bitirmem gerekiyordu ama böbreklerimden ağrı çekmeye başlayınca birde Wc de sorunlu olunca korktum bıraktım gerçi yine yapmam gerekeni yaptım ama sebze meyve suyunu bıraktım bol su içmeye başladıma.s Haşlanmış sebze olarak kırmızı pancarın yaprakları, ıspanak, brokoli ve lahana haşladım az su ile az haşladım sularını içtim sebzelerin üzerine çok az zeytinyağı ve limon döküp yedim bu süreçte tuz tüketimi minimuma iniyor eser şekilde tuz kullandıma.s yapmayı düşünüyorsan nisan ayında tekrar yapacaklar tabi yapmayanlar, ve neler döktüğüme ben bile inanamıyorum son gün dökülenlerin fotosunu çektim bugün sayfama eklerim daha önce gidenleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim-tatlicadiarzu- yapmak isteyen arkadaşlar tavsiye ediyorum ama kilo için değil sağlık için a.s

günaydın
sağol canım sanada geçmiş olsun ben inş nisan ayındakikozmik beden temizliğini yapcam şu dökülenleri çok merak ediyorum...........

günaydın fıstıklar :kahve:
sabah çok az tatlı ve bir parça börek yedim a.s
luboşommm çok zor beee -tatlicadiarzu-
ama uyarmıştım seni toz iğne delğinw bile girer diye a.s

hozlemkim tebrik ederim kuşum seni :1hug::asigim:

azad geçmiş olsun hastaymışsın :teselli:a.s.

Back