Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çakma hemserimmm sanada iyi geceler yarın mutlak koysun o cadı valla döverim haaaaaaaaaa
tinnnnkicim benim kadar değildir yorgunluğum cnm ellerim parcaladı gözüm korktu kızlar ya nnnnne zormuş duvar yıkmak helede kalebodur taralarının kırılması offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sağol cannım bugün iiyim allah şükür sanada kolay gelsingeçmiş olsun cnm allah şifa versin zordur böbrek ağrısı
offf yeter yaaa sıktı bu git geller
kızlar size bi haber verim sanırım ben gidiciyim:)kaydirigubbakcemile3
pazartesi itibari ile bu kadın cevrim dışı olacak sanırım hastaneye yatıyorum ki insallah yatmam kan tedavisi olacam ... dr gözetimi ile bi serum baglanacak bana kan serumu dedi ali ..
bugun basım döndü heryer sallanıyordu sandım deprem oluyo korktum .. ali yi aradım acilde arkadası varmıs gittim tahlil yaptılar ve seruma karar verdiler .. geri dönmek üzere mi çıktı yazarsınız yada izinmi verirsiniz sevgili kaptan ve yardımcısına bildireyim ... insallah bu olaydan çok artılı dönmem çünki duru 16 arkadasım canım benim +8 almıs o evrelerde bana 6 serum takılacak böle yani
cuma peynir zeytin 1 dilim ekmek öğleyin ballı ekmek akşam dürüm çay
kızlar çok kötü böbreklerim ağrıyo ilaç içtim inş geçer...........
offf yeter yaaa sıktı bu git geller
kızlar size bi haber verim sanırım ben gidiciyim:)kaydirigubbakcemile3
pazartesi itibari ile bu kadın cevrim dışı olacak sanırım hastaneye yatıyorum ki insallah yatmam kan tedavisi olacam ... dr gözetimi ile bi serum baglanacak bana kan serumu dedi ali ..
bugun basım döndü heryer sallanıyordu sandım deprem oluyo korktum .. ali yi aradım acilde arkadası varmıs gittim tahlil yaptılar ve seruma karar verdiler .. geri dönmek üzere mi çıktı yazarsınız yada izinmi verirsiniz sevgili kaptan ve yardımcısına bildireyim ... insallah bu olaydan çok artılı dönmem çünki duru 16 arkadasım canım benim +8 almıs o evrelerde bana 6 serum takılacak böle yani
özlemim tebrik ederim canım..
veee 8. takım takımlar takımı bu haftaaa:))))))))
asi geçmiş olsun bacı yaaa
senin kilo vermen neden durmuş anlaşıldı şeker..kansızlık kilo vermeyi engeller tabiki
Yav bunu ben bİlmİyodum İste
duru dedİ sİndİ benİm verme sebebem kan serumu dedİ:) İyİ bakam İunsallahhhhhhhhh İŞe yarar
Özelemm tebrİk ederİm kuzu kozmİk seysİ İŞe yaradı valla:)))
asu yenİ resmİn albÜmde umarım bunu beĞenİrsİn :))) ÖbÜrÜnÜ beĞenmedİn Çaktım ben:)))
günaydın 8.takımın güzelleri
2. olmuşuz tebrik ederim kızlar
asiiiiiiiii delisi kız nerelerdesin hiç pas vermiyon
hozlemk tebrik ederim canım bireyseldede 2. olmuşsun
imdattttttttttttttttttttttttttttt kızlar duvarımı kırmaya başladık aam ev battı ya daha da çok var allahım yardımcım ol yarabbimmmm
özlemcım çaok iyi kilo vermişin tatlım ya
bu kozmik temizlik nekadar sürcek daha
bide haşlanmı sebze derken ne haşladın sorabilirmiyim
Öncelikle günaydın 8. takımın çıtırları a.s.
Geçmiş olsun Azad benimde ağrı ve Wc de biraz sorun vardı dün kıvrım kıvrım kıvrandım üstelik misafirimde vardı gece 1.00 gibi kalktılar. Dün çok fazla su içtim belki 3 lt su ve 4 fincan sıcak limonlu su sabh biraz daha iyiyim ve bugün akşam yine misafirim vara.s
Adaşım kozmik temizliği dün bitirdim aslında bugünde devam edip yarın bitirmem gerekiyordu ama böbreklerimden ağrı çekmeye başlayınca birde Wc de sorunlu olunca korktum bıraktım gerçi yine yapmam gerekeni yaptım ama sebze meyve suyunu bıraktım bol su içmeye başladıma.s Haşlanmış sebze olarak kırmızı pancarın yaprakları, ıspanak, brokoli ve lahana haşladım az su ile az haşladım sularını içtim sebzelerin üzerine çok az zeytinyağı ve limon döküp yedim bu süreçte tuz tüketimi minimuma iniyor eser şekilde tuz kullandıma.s yapmayı düşünüyorsan nisan ayında tekrar yapacaklar tabi yapmayanlar, ve neler döktüğüme ben bile inanamıyorum son gün dökülenlerin fotosunu çektim bugün sayfama eklerim daha önce gidenleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim-tatlicadiarzu- yapmak isteyen arkadaşlar tavsiye ediyorum ama kilo için değil sağlık için a.s