slm kızlar nasılız bakalım ?? ben güne kötü başlayıp iyi bitirdim :) şu elektronik tartı baya sıktı canımı ama toparlandım hemencik :76:
günün özetini yapayım size...
1 dilim kepek ekmeği
1 er çay kaşığı pekmez ,bal (çaya şeker atmayınca canım bunları istiyo )
2 çatal peynir
3 zeytin
1 bardak yarım şekerli çay
yarım elma
1 portakal
1 tabağa yakın diet lahana yemeği (bulgurlu)
2 tane minicik haşlanmış patates
1 tabaktan az kavrulmuş patates yemeği ( çok az yağlı )
3-4 kaşık yoğurt
2 ısırık muz
ve bugün bir ilki başardım ,bol bol su içtimama günüm wc de geçti :)
herkeslere merhaba bugün çok mutluyumbu hafta regl haftasındayım bugün yarın olucam eli kulağında ama tartı bugün sevindirdi beni inşallah cuma günüde sevindirir
slm kızlar..
hastayım bugün boğazım şişmiş halsizim
bende 38 beden istiyorum incecik bi hatun olmak ne güzel bişeydi unuttum vallahi kendime kızıyorum niye aldımki bu kiloları
günaydın kızlar nasılsınız ben iki üç gündür biraz karıştırdım geçen hafta istediğim kadar vermenin rahatlığıda var dı tabi karıştırdım ama abartmadım o kadarda herkez benim zaafımı artık bildiği üzere tatlı olayına bi giriş yaptımki sormayın kahvaltıda nutella ekmek akşam puding derken allahtan almamışım hatta vermişim bende nasıl olduğunu anlamadım ben öyle sizin gibi liste yapamıyorum yaa 1 lokma 2 lokma yiyorum onun kalorisini nasıl hesaplıyacam :44::44::44::44::44:
slm kızlar..
xetrax nerdesin kuzum :) dün menünü göremedim sankim
tabiiki memnuniyetle.
adı limonata diyeti. genelde yabancıların yaptığı bir diyet. türkiyede neredeyse hiç yorum bulamadm. baya araştırdm youtubedan fln. diyetisyenleri okudum. sağlıklı bir diyet ama iradeyi zorlayıcı bir diyet.
maple şurup denen bir şurup var. türkiyede akçaağaç şurubu adı. pekmez gibi bi tadı var. ondan alıyosun. iyodu giderilmemiş deniz tuzu alıyosun aktardan. bide içinde sinmeki bulunan bir çay alıyosun bağrsak yumuşatıcı.
günde en az 6 en fazla 12 bardak içiyosun şimdi anlatacağım karışımdan:
bir bardak için 2 kaşık limon suyu, 2 kaşık akçaağaç şurubu(ben 1 bçk kaşık atıyorum) bide acı biber.böle bi pinçik:))(arnavut biberini de küçük küçk doğrayıp atabilirsin.)
sabahları bir bardak deniz tuzundan içiyosun bir çay kaşığı deniz tuzuyla bir bardak su.
gün içindede çayından bir iki kere içiyosun.
hiç birşey yemiyosun. günlük ihtiycn olan herşey zaten o şurupta mevcutmuş. diyet bittiğindede bir gün sadece portkl suyu içiyosun vücudu katı gıdalara hazırlamak için.
diyet böyle canım.
menünde yaptığın sporlarda şahaneböyle devam edersen eminim çok iyi sonuçlar alırsın :)
slm kızlar..
Bugün kendime off günü yaptim2 günüm var cumaya kadar.. telafi ederim insallah..
hava soguk olmasina ragmen cok günesliydi bugün burada... perdeleri actim miss gibi günesi doldurdum odama.. kanoliferi de actim simsicacik yaptim odayi.. sonra uzandim koltuga günese yüzümü verip gözlerimi kapattim, icime miss gibi günesi doldurdum dakikalarcave veee kalkip buzdolabimdan magnum u cikarip kendime agustos ayi hediyesi verdim cocuklar gibi sevindim dondurma yerken aksam yemegimi hafif gecirecegim ve iki gün diyetime daha cok dikkat edecegim icin dondurmami vicdanim sizlamadan ,büyük bir keyifle yedim
Bugün kendime off günü yaptim2 günüm var cumaya kadar.. telafi ederim insallah..
hava soguk olmasina ragmen cok günesliydi bugün burada... perdeleri actim miss gibi günesi doldurdum odama.. kanoliferi de actim simsicacik yaptim odayi.. sonra uzandim koltuga günese yüzümü verip gözlerimi kapattim, icime miss gibi günesi doldurdum dakikalarcave veee kalkip buzdolabimdan magnum u cikarip kendime agustos ayi hediyesi verdim cocuklar gibi sevindim dondurma yerken aksam yemegimi hafif gecirecegim ve iki gün diyetime daha cok dikkat edecegim icin dondurmami vicdanim sizlamadan ,büyük bir keyifle yedim
tesekkürler canim su tuzlu su olayi benide simdiden bi fena apti :)))
ama dayanabiliyorsun süpermis
bu ihtiyacim olan surup felan burda nerden bulabilirim acaba adinida bulamadimki
avusturyadayim(
cok cok tesekkür ederim tatlim
gecmis olsun acil sifalar canim
eeee ozaman bizede afiyet olsun demek düser :))
harikasın yaaa :) MAGNUUMMafiyet olsun tatlım . vicdanın sızlamasın zaten sen fazlasıyla telafi edersin eminim
bu ihtiyacim olan surup felan burda nerden bulabilirim acaba adinida bulamadimki
avusturyadayim(
menun cok guzel tatlim ama suyu oturarak ic yudum yudum ic ayakta birden dikme kafana ole yaparsan su direk wcye gider yudum yudum icersen vucudunu temizler menun cok guzell
ins tatlim ins cuma gunu daha cok vermis gorursun kendini
gecmis olsun tatlim
bendeee incecikkkkkk olmak istiorum bende suan 40 beden giyiyorum ins 5 kilo verince daha super olcam sorasinida yavas yavas vericemmmm
kalori sepeti.comdan hesaplayabilirsin uye olmadan tatlim yedigin kadarini
avusturyadayim(
canlarım yaaa canım acayip derecede yoğurt ve mısır ekmeği istiyor bu akşam yemeği olarak onu yiyecem sizde yermisiniz
Teskkür ederim tatlim afiyetle yedimsana yardimci olmaya calisayim akcaagac surubu eng. ( maple syrup ) almancasi da ahornsirup demek... Bulundugun yerde merkür vardir orada bulabilecegini düsünüyorum
tesekkür ederim gülsenim.. telafi edecegim kesinlikleYoksa bir daha dondurma yerken bogazima durur
söyle bir arastirdim tatlim.. Avusturyada interspar ,merkür ve bio geschäft'lerde bulabilirmissin ahornsirup u
bu sabah : küçük bir kase çiklolatalı k-flaks
1 çay bardağı süt
bol bol su :)
2 dilim kepekli ekmek
1 küçük tbak patates kavurması (az yağlı )
2 dal taze soğan
4 çorba kaşığı yoğurt
yine bol bol su
akşamada 1 tabak sulu köfte yemeği yiyeceğim ( yağsız kıymalı )
acaba rica etsem biriniz kaç kalori aldığımı hesaplayabilirmi ? :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?