Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menun cok guzel tatlim ama suyu oturarak ic yudum yudum ic ayakta birden dikme kafana ole yaparsan su direk wcye gider yudum yudum icersen vucudunu temizler menun cok guzell

herkeslere merhaba bugün çok mutluyum bu hafta regl haftasındayım bugün yarın olucam eli kulağında ama tartı bugün sevindirdi beni inşallah cuma günüde sevindirir

ins tatlim ins cuma gunu daha cok vermis gorursun kendini

slm kızlar..
hastayım bugün boğazım şişmiş halsizim

gecmis olsun tatlim

bende 38 beden istiyorum incecik bi hatun olmak ne güzel bişeydi unuttum vallahi kendime kızıyorum niye aldımki bu kiloları

bendeee incecikkkkkk olmak istiorum bende suan 40 beden giyiyorum ins 5 kilo verince daha super olcam sorasinida yavas yavas vericemmmm

kalori sepeti.comdan hesaplayabilirsin uye olmadan tatlim yedigin kadarini

xetrax nerdesin kuzum :) dün menünü göremedim sankim

Xetrax stresli ders calisiyor evet bende farkettim hayatim menümü dün yazmayi unutmusum...

uyaninca 1 bardak balli ,sirkeli su

kahvaltiya kadar 1 litre su ictim

3 saat sonra 1 dilim siyah ekmek 200 gr. yogurt ( 1 kasik keten tohumu attim icine ) ve salata

Ara : 1 bardak yesil cay

Ara : 1 bardak yesilcay/yasemin cayi

Ögle : 2 dilim siyah ekmek , 100 gr. yagsiz kavrulmus kiyma , 7-8 arnavut biberi tursusu

Ara : 3 kupa limonlu siyah cay

Ara : (cips ve cekirdek atistirdim tam miktar yazamiyorum arkadasima gitmistim orda yedim de )

Aksam : 1 kase tarhana corbasi

Ara : 2 bardak ( kendi kafama göre haziladigim cay ; karanfil ,tarcin kabugu ,zencefil , narcicegi, kakule ,limon)

Ara : 200 gr. yogurt ( keten tohumu attim 1 kasik )

3 litre su ictim toplamda ve bol cay ictim gün boyu... spor yapamadim malesef

Son düzenleme:
Bugün kendime off günü yaptim 2 günüm var cumaya kadar.. telafi ederim insallah..

hava soguk olmasina ragmen cok günesliydi bugün burada... perdeleri actim miss gibi günesi doldurdum odama.. kanoliferi de actim simsicacik yaptim odayi.. sonra uzandim koltuga günese yüzümü verip gözlerimi kapattim, icime miss gibi günesi doldurdum dakikalarca ve veee kalkip buzdolabimdan magnum u cikarip kendime agustos ayi hediyesi verdim cocuklar gibi sevindim dondurma yerken aksam yemegimi hafif gecirecegim ve iki gün diyetime daha cok dikkat edecegim icin dondurmami vicdanim sizlamadan ,büyük bir keyifle yedim

Son düzenleme:

tesekkürler canim su tuzlu su olayi benide simdiden bi fena apti :)))
ama dayanabiliyorsun süpermis
bu ihtiyacim olan surup felan burda nerden bulabilirim acaba adinida bulamadimki
avusturyadayim (

menünde yaptığın sporlarda şahane böyle devam edersen eminim çok iyi sonuçlar alırsın :)

cok cok tesekkür ederim tatlim

slm kızlar..
hastayım bugün boğazım şişmiş halsizim

gecmis olsun acil sifalar canim

eeee ozaman bizede afiyet olsun demek düser :))

harikasın yaaa :) MAGNUUMM afiyet olsun tatlım . vicdanın sızlamasın zaten sen fazlasıyla telafi edersin eminim

Teskkür ederim tatlim afiyetle yedim sana yardimci olmaya calisayim akcaagac surubu eng. ( maple syrup ) almancasi da ahornsirup demek... Bulundugun yerde merkür vardir orada bulabilecegini düsünüyorum

harikasın yaaa :) MAGNUUMM afiyet olsun tatlım . vicdanın sızlamasın zaten sen fazlasıyla telafi edersin eminim

tesekkür ederim gülsenim.. telafi edecegim kesinlikle Yoksa bir daha dondurma yerken bogazima durur

Son düzenleme:

söyle bir arastirdim tatlim.. Avusturyada interspar ,merkür ve bio geschäft'lerde bulabilirmissin ahornsirup u

sağolasın canım ok işime yaryacak

batuhanım aynen etranın dediği gibi adı maple syrup diye geçiyor.oralarda bulablceğinden eminm.

kızlar bugün 4. günüm bitiyor. bugün regl oldum. dün deli gibi aklımdan neden yemek çıkaramadığımı anldım. 63.2 olmuşum 3. günün sonunda regl olduğum halde, memnunum. tüm gün yattım çok ağrı çekiyorum bu zamanlarda.. 3 bardak karışımdan içebildim daha da bişey canım istemedi...

6 yada 7 gün yapmaya karar verdim. çünkü şurubum bitiyo ve ona tekrar tekrar 60 lira veremicem.

bu günden sonra daha hızlı gideceğini düşünüyorm. şu dönemi geçirdim mi tamamdır. tekrar yazıcam kızlar. öpüyorum hepinizi.:92:

canlarım yaaa canım acayip derecede yoğurt ve mısır ekmeği istiyor bu akşam yemeği olarak onu yiyecem sizde yermisiniz

misir ekmeginin tadini bulamayan bir ben varim galiba onun yerine taze pismis cavdar ekmegi olsa miss gibi yerim afiyet olsun sana simdiden tatlim.. abartma ama ekmek olayini

bu sabah : küçük bir kase çiklolatalı k-flaks
1 çay bardağı süt
bol bol su :)

2 dilim kepekli ekmek
1 küçük tbak patates kavurması (az yağlı )
2 dal taze soğan
4 çorba kaşığı yoğurt
yine bol bol su

akşamada 1 tabak sulu köfte yemeği yiyeceğim ( yağsız kıymalı )
acaba rica etsem biriniz kaç kalori aldığımı hesaplayabilirmi ? :78:

söyle bir arastirdim tatlim.. Avusturyada interspar ,merkür ve bio geschäft'lerde bulabilirmissin ahornsirup u

cooooooooooook tesekkür ederim canim bakalim haftaya deneyecem bu hafta böyle devam edim eger bi sonuc alamazsam yapacam cünki artik vermem lazim su lanet kilolari
ayrica bi sorum daha var elifcim bu soru sanada gecerli
bunu biraktiginda peki nasil bir tebki veriyor vucut
yani normal yemeye baslayinca tekrardan geri almayalim kilolari

tatlim ben böyle hesaplayamiyorum malesef ,yardimci olamayacagim icin kusura bakma.. tek tek ölcerek hesaplayabiliyorum ben ( 1 kücük patates kavurma derken yagi kac gr. ymek kac gr. mesela ) bu tarz hesaplamalari wingcigim güzel yapiyor ,onun yemeklere özel listesi varmis galiba... umarim online olur bu aksam da, sana yardimci olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…