• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Azracım paylaşımı, moral-motivasyon sağlayabilmesi, sürekliliği, iradesi ve online olma süresini göz önünde bulundurarak beni önerim xetrax :)

Eğer kendisi kabul ederse ve sence de uygunsa ben Etra'nın bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine eminim :16:

Ayşecim Ceylin ile uğraşıyor, bir de bununla ilgilenmesi çok zor olacaktır.
Yoksa kaptan yardımcılığından sonra kaptan olarak onu görmek isterdim :70:

Azracım durumun çok kötü değilse sen gayet güzel bir şekilde götürüyorsun, bırakmasan :59:
Geri dönecek misin?
Tamamen bırakıyorum deme sakın :50:

günaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
arkadaşlar bn sizlere birşey söylemek isityorum
kızkardeşimin düğün tarihi belli oldu 24 nisan ALLAH nasip ederse
anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
2 ay gibi bir süre var önümüzde ve sizden ricam kaptanlığı bırakmak isitiyorum
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
öncelikle gönüllü arayacağım,gönüllü çıkmazsa bn mecburi birinizi seçecem
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş

kısacası bir gönüllü var mı?

Azracım paylaşımı, moral-motivasyon sağlayabilmesi, sürekliliği, iradesi ve online olma süresini göz önünde bulundurarak beni önerim xetrax :)

Eğer kendisi kabul ederse ve sence de uygunsa ben Etra'nın bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine eminim :16:

Ayşecim Ceylin ile uğraşıyor, bir de bununla ilgilenmesi çok zor olacaktır.
Yoksa kaptan yardımcılığından sonra kaptan olarak onu görmek isterdim :70:

Azracım durumun çok kötü değilse sen gayet güzel bir şekilde götürüyorsun, bırakmasan :59:
Geri dönecek misin?
Tamamen bırakıyorum deme sakın :50:

Canimcigim topu bana mi attin sen bakim :1: simdiiii bu konuyu ciddi ciddi konusalim en iyisi :44:
Wingcigim benim ismimi söylemis olmani mütevaziliginden kaynakli olarak görüyorum.. cünkü kendi kararini belirtmemissin. Yapabilirim ya da su nedenlerden dolayi yapamam , yapmak istemiyorum gibi...

Azrasilami anliyorum ister istemez yogun bir temponun icine girecek omuzundaki yükü biraz hafifletmesi gerek.. en azindan nisan ayi bittikten sonra tekrar gelip görevine devam edebilir. Bu konuda ne düsünüyosun kaptanim ??

Benim kaptan olabilme durumuma gelince wingcigim :40: takimda henüz cok yeniyim daha 1 ay oldu olacak.. bir cok seyi bilmiyorum.. Bu hafta cok yogun ders calismam gereken bir hafta 28 subatta önemli bir sinavim var.. Günlük menü paylasimi yapabilmem ancak mümkün olacak. Excel kullanmadim ama sanirim tutulmasi gerek listeler cok komlex degil , basit bir yazma ve % hesaplama isi ?

Simdi hayatim canim wingcigim sunu net bir sekilde söyler misin kabul etmeyi neden istemiyorsun ? ciddi bir nedenin yoksa lütfen kabul et bu isi en iyi sekilde sen halledersin. en cok sana yakisacak.. ciddi bir nedenin varsa da eger tamam ben kabul edecegim ama 1 marttan sonra görevi almak sartiyla !

Tabi tüm bunlar sadece benim fikirlerim.. önemli olan azrasilamin fikri ve karari ! :34:

Bugünkü menüm :
Uyaninca 1 bardak balli sirkeli su

Sabah :
1 Krapfen ,yesilcay

Ara : 1 tabak salata

Ara : 1 bardak papatya cayi

Ögle :
1 tabak yagsiz Fasulye piyazi

Ara : 250 gr. yogurt

Aksam :
1 tabak lahana yemegi

Ara : 250 gr. yogurt

Ara : 1 bardak yesil cay

Ara : 1 yesil elma

2 bucuk litre su icebildim.. malesef spor yapma imkanim yoktu ama 2 dk bos duramayacak kadar cok asiri yogun bir gün gecirdim.. Günü gayet güzel kapattim. Pazar günleri bir pastane/firin tarzi bir yerde kasada calisiyorum.. Ustalarimiz harika pastalar , börekler , baklavalar ,simit ve ekmek cesitleri yapiyorlar.. tüm bunlar sicak sicak yapilirken bir dilim bile yemediysem ben bu isi hallederim Allahin izniyle :16:

bugün 6 bardak yaptığım karışımdan içtim. dün de öyle.. o hariç çay içtim, yeşil çay su falan.. sabahlarıda bir bardak deniz tuzu içiyorm. geçiyo gidiyo bakalım neler olcak sonucu bende merk ediyorm. kendimi kesnlkle aç hissetmiyorm. canım tabiiki bi sürü şey çekiyor ama motive kaynağım var:D sizler...

ayrıca ne zamndır içine giremediğim bir pantolonumun dar da olsa içine girmeyi ve başarıyla fermuarını çekmeyi başardım. diyet bittiğinde o pantolonu rahat biçimde giyebiliyorsam benm için tmmdır:D

sonra da gelsin koruma faslı!:D:46:
Elifcim merakla bende sonuçları bekliyorum..
o içine giremediğimiz pantolonların içine girip aynada kendini iyi görmekten daha mutlu eden bir şey yok ya... hani kadınlar bir erkekden seni seviyorum sözü yerine zayıflamışsın vs.. sözleri duyunca daha mutlu oluyorlarmış diyorlar ya o hesap..tüm hayata bakışın o gün içinde değişiveriyor gerçekten!
o pantolonla resmini bekliyoruz..:40:

tebrik ederim kızlar liste süper inş. dereceye girersiniz.
handeryacım 6 lı hanelerdesin süpersin resim ekle birlikte secelim kıyafetini inş. düğüne kadar biraz daha verirsin
koçişim gitti:58: kuzum rahatsız hem diş geliyo yine büyük ihtimalle hemde burnu falan tıkanmış uykuyu unuttu çok huysuz dün gece 12 de kalktı 4 te yattı sabahta 7 de kalktı çok yorgunum bu gece takrarlamaz inş.
Ayşecim sağol tatlım umarım bu sefer hedef tutar..
geçmiş olsun bir evde çocuk hasta olunca dünya duruveriyor resmen..acil şifalar ceyline!:71:

teşekkür ederim cnm.benim hamileliğim kolay geçti son dönemleri hariç asıl zorluk doğumdan sonra başlıyor.benim kızımda 20 aylık olacak bu ayın 24 ünde.hastalık konusunda sanslıyız çok şükür kolay kolay hastalanmaz.ama yeme problmimiz var bişey yemiyo o da yaşından sonra başladı.bide gece çok sık kalkar saat başı süt içer o yüzden benim gece uykum yok denecek kadar az.tek başımayım gurbetteyim eşim hafta 1 gün eve gelebiliyo tüm yükü benim üzerimde o yüzden 2. ye hiç cesaretim kalmadı benimde
Hangi şehirdesin ayşecim? gurbette yanlız olmak çok zor olmalı gerçekten eşin de haftada bir geliyormuş peki ne yapıyorsun akşama kadar komşu,arkadaş vs varmı bari konuşacak,iki çift laflayacak? ben akşama kadar çatlıyorum sıkıntıdan evimiz merkeze uzak pek komşu vs..alışkanlığım da yok evden dışarı çıkmıyorum ve doğal olarak patlıyorum eve biri gelsin diye habire arkadaşlarımı falan davet ediyorum,akşam olunca eşime yükleniyorum azıcık daha otur konuşalım diye :))

ve aslında 2. çocuk için çok iyi bir şans (eğer daha bir kaç sene daha oradaysanız) hazır evde ceylinle uğraşırken diğeri de aradan çıkar beraber büyürler bir kaç sene sonrasında da sen rahat edersin..ben de çok istiyorum 2. yi ama psikolojim buna uygun değil seneye asrını kreşe verip özüme dönmek istiyorum yaaa...çalışmak,sosyal bir insan olmak vs..iyice kendimi unuttum 3 yıldır!

günaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
arkadaşlar bn sizlere birşey söylemek isityorum
kızkardeşimin düğün tarihi belli oldu 24 nisan ALLAH nasip ederse
anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
2 ay gibi bir süre var önümüzde ve sizden ricam kaptanlığı bırakmak isitiyorum
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
öncelikle gönüllü arayacağım,gönüllü çıkmazsa bn mecburi birinizi seçecem
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş

kısacası bir gönüllü var mı?
Güldencim hayırdır nereye? sen yoğunluk da da burayı idare edersin tatlım yaaa.. hem sakın gitme düğün öncesi buradan da uzaklaşırsan iyice diyetten koparsın benden söylemesi..
ama illa gidecem bir süreliğine diyorsan ben de wing ve xetrax yönünde oyumu kullanıyorum ikisi de süper yaparlar bu işi..
selam kızlar...takımız üçüncü olmuş...şenay arkadaşımız da dereceye girmiş...tebrikler...

benim üç gündür sesim kısık..hiç konuşamıyorum...ne iyi gelir acaba...
Canım geçenlerde benim de ses iptaldi ve çok fenadır bilirim..nette biraz araştırmıştım ender saraçın tarifiyle şu kabuk tarçınlardan çay yapıp içine ek birşey koymadan onu içiyormuşsun bana pek etkisi olmamıştı gerçi ama bir dene istersen beni antibiyotik pakladı :))
Hayat cok güzel yaa... özel bir sebebi yok ama icim icime sigmiyor cok mutluyum :66::66::66::66::64:

Sükredecek cok seyim var.. istedigim herseyi yapabilecek güce ve iradeye sahibim..kilo verme konusunu bile cözmüssem hepsini halledebilirim :24::16: ailemi ,arkadaslarimi ,kendimi ve elbette buradaki takim arkadaslarimin hepsini cook seviyorum :54: ( bugün icimden geldigi gibi hareket etmeyi seciyorum ! )

everything will be okay in the End. If it's not okay it's not the end.. :66:
Xetrax senin bu pozitifliğin,motivasyonun takıma o kadar yansıyor ki canım.. bu mutlulukta ki en büyük pay bence kiloların yavaş yavaş gitmesi ve kendini huzurlu ve daha güzel,güvenli hissetmen..umarım bu coşkunu hiç kaybetmessin canım!:nazar:
tebrikler handerya 6 lı rakamları bende dört gözle bekliyorum :) elbiseerinide merak ettim eklede görelim belki fikirde veririz :34: :16:

Sağol tatlım darısı başına olsun..
elbise konusuna gelince nihayet hallettim:66:
evde bir çok abiye elbisem var diye almak istemiyordum ama geçen hafta kayınvalidemin gazıyla mangodan bir elbise aldım tarzı istediğim gibiydi fiyatta çok uygundu vs..ama eve gelince bir türlü içime sinmedi beni olduğumdan çok çok daha kilolu gösterdi ablam ve annem de bu yönde görüş bildirince onu eledim ve 3 gün önce yine kayınvalideyle bir yerde çok hoşuma giden tam istediğim gibi bir elbise buldum ve aldım ama elbise çok iddialı dar,mini,straplez bi şey :)) vücut istiyor yani gerçi yakıştırdım kendime abartılı durmadı üzerimde ama eşim daha görmedi ve görünce eminim kıyamet kopacak ( çok kıskançtır kendileri:36: )

ben de son bir kaç güne kadar göstermiycem sonra da kayınvalide ve peder almış getirmiş giymezsem ayıp olur vs diycem öyle karalaştırdık kayınvalidemle :)) topu onlara atcam yani bir de siyah dantel den omzu ve kolları saran bolero diktircem yada dikecem (elimden her iş gelir :)) bakalım son hali yada düğündeki halin resmini eklerim size canlarım..

Son düzenleme:
ben malum cumadan beri kaçağım :78: öncelikle takımızı ve Şenayı çok çok tebrik ederim bu hafta birinciliğe inşallah (elif sana güveniyoruz! )

haftasonum berbat geçti kızlar (diyet babında ) off offf 2 gündür çok pis kaçırdım gözü dönmüş gibi hani arada bir off günü yapıp vücudu şaşırtmak gerekiyormuş ya benim metabolizma serseme dönmüştür kesin :60:
ne yedim içtim hiç yazmıyorum utancımdan..yarın yeni bir pazartesi ve kaldı önümde 10-15 gün o daracık minicik elbiselerimde hoş gözükmem gerekiyor elti olaraktan :))
veee uykum geldi ben kaçarrr...!

bu çiçekler de sabah ilk açana gelsinnn!
şimdiden günaydınnnnn!:71::71::71:

Son düzenleme:
handeryacım teşekkür ederim ayakta geçirdi çok şükür ama huysuzluğu üzerinde.
ığdırın ilçesindeyim canım.kimse yok görüştüğüm 2 kişi var biri memleketine gitti zaten.yani anlayacağın gün boyu evin içindeyiz.çok sıkıcı ama yapacak bişey yok eşim gelebilseydi çok farklı olurdu elbetteki. canım benim 2. çoçuğa hiç mi hiç cesaretim yok.ceylin zor bir çoçuk çok yorucu ve tüm yükü bende yalnız büyütüyorum.o yüzden kaza olmadığı sürece düşünmüyorum şöyle iyi bir şehirde eşimin yanımda olabileceği batı tayininde belki

çok dertliyim kızlar çokkk :59: :59: :59:
cuma günleri daha iyi bildirimler yapabileyim diye elektronik terazi aldım dün sonuç korkunç :(
evdeki terazim 73 gösteriyo yenisi 75 :84: :84: ne yapıcam şimdi ben kendimi çok kötü hissediyorum ben nasıl vericem bu 15 kiloyu :35:

maalesef doğru göstermiş ama moralini hemen bozupta pes etme kendine !!!
millet 70-80 kilo veriyor resmen içinden bir biz çıkıyoruz:66: eeee bunu yapan insan değil mi?
hemen silkelen ve bugün pazartesi diyetine başla :38:

ben malum cumadan beri kaçağım :78: öncelikle takımızı ve Şenayı çok çok tebrik ederim bu hafta birinciliğe inşallah (elif sana güveniyoruz! )

haftasonum berbat geçti kızlar (diyet babında ) off offf 2 gündür çok pis kaçırdım gözü dönmüş gibi hani arada bir off günü yapıp vücudu şaşırtmak gerekiyormuş ya benim metabolizma serseme dönmüştür kesin :60:
ne yedim içtim hiç yazmıyorum utancımdan..yarın yeni bir pazartesi ve kaldı önümde 10-15 gün o daracık minicik elbiselerimde hoş gözükmem gerekiyor elti olaraktan :))

çiçeklerini severek kabul ettim :71::16:
artık kaçamak yapmak yok bu şekilde kilo veremiyoruz ya :66:
üstüne birde kilo alacağız Allah korusun :69:
ne yersen ye ama buraya yaz :56:
hem 2 haftada ne kilolar verilir sen yeter ki iste :38:

kızlar merhaba üç gündür menülerimi yazamadım hesaplatmıştım yazıyım hemen:

Cuma:
sabah:
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
Domates 0.5 ADET 7
Taze Kaşar (%34 yağlı) 30 GRAM 79.5
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Çay 2 ADET 10
Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7

Ara:
Elma 1 Adet 60

Öğle:
Zeytinyağlı Barbunya YARIM PORSİYON 164
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

ara:
Kuru Pasta 0.5 ADET 37.5 (tadına baktım sadece)

Akşam:
Etli Biber Dolma 1 ADET 160
Yoğurt (yağsız) 30 GRAM 15
Çay 1 Adet 5

Ara:
Elma 1 ADET 60
SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77

Toplam: 880 kalori

Cumartesi:
Sabah:
Süt 0.1 LİTRE 68
Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5

Ara:
2 bisküvi 100

öğle:
SEK light yoğurt 1 100gr 48.1
Zeytinyağlı Biber Dolma 1 PORSİYON 265

Akşam:
Sulu Köfte 0.5 PORSİYON 128
kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
zeytinyağlı bamya 0.5 1 porsiyon 69.5

Toplam: 984

pazar:
Makarna (haşlanmış) 200 GRAM 276 276
[2] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10 10
[3] Şeker (küp) 0.5 ADET 9.75 9.75
[4] Şehriye Çorbası 0.3 PORSİYON 34.5 34.5
[5] Kıymalı Karnıbahar 0.2 PORSİYON 37.4 37.4
[6] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875 212.875
[7] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[8] Kraker 10 GRAM 45 45
[9] Süt 0.1 LİTRE 68 68
[10] Cornflakes 65 GRAM 250.9 250.9
[11] Kuru Üzüm 1 YEMEK KAŞIĞI 19 19
[12] Domates 1 ADET 14 14
[13] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[14] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[15] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 1238kalori

maalesef doğru göstermiş ama moralini hemen bozupta pes etme kendine !!!
millet 70-80 kilo veriyor resmen içinden bir biz çıkıyoruz:66: eeee bunu yapan insan değil mi?
hemen silkelen ve bugün pazartesi diyetine başla :38:

haklısın canım insanlar ne kilolar veriyor ben 15 -20 kiloyu gözümde büyütüyorum :( ama biran önce zayıflamak istiyorum ,diyetimi tabikide bırakmıycam :34: ne olursa olsun bugün beni 75 gösteren tartı elbet birgün 60 da gösterir :) nede olsa sizler varsınız pes etmeme izin vermezsiniz :13: :54:

iyi günler herkese ben dünki menümü hiç yazmıycam biraz karıştı ortalık malum pazar :37::37:hafta içi düzene girer nasıl olsa :66::66:umarım hepiniz iyisinizdir bu günlük benden bu kadar yarın görüşürüz inşallah :69::69::54::54::54:bu sabahçok geç kalktım 3 dilim ekmek nutella felan biraz abarttım ama neyse akşama daha çok var:66::36:

selam selam selam kizlar umarim hepiciniz iyisinizdir
ben haftaya iyi basladim sükür rgl bitti
ben kendimi toparladim daha ne olsun yeni yeniden basladim asilmaya beslenmeme
ve insallah bu hafta güzel sonuc alirim yoksa yine hüsran olur benim icin kizimin dogum gününe 6 hafta kaldi ve ben azda olsa zayiflamis girmek istiyorum umarim su 7 kiloyu veririm ozamana

süpersin canım sonucunu merakla bekliyorum peki bu içtiklerin günde toplam kaç kalori yapıyor.enerjini kaybetbediğine göre enerjini alman gereken kalori miktarını karşıyor demektir

bir kaşık şurupta 100 kalori var. ben bir bçk kaşık atıyorum 7 bardak falan içiyorum günlük. yani 1000 kalori fln oluyor yaklaşık. o yüzden sanırım enerjimde hiç bir azalma yok. çok enerjik hissediyorum.

Elifcim merakla bende sonuçları bekliyorum..
o içine giremediğimiz pantolonların içine girip aynada kendini iyi görmekten daha mutlu eden bir şey yok ya... hani kadınlar bir erkekden seni seviyorum sözü yerine zayıflamışsın vs.. sözleri duyunca daha mutlu oluyorlarmış diyorlar ya o hesap..tüm hayata bakışın o gün içinde değişiveriyor gerçekten!
o pantolonla resmini bekliyoruz..:40:

çok teşekkür ederm cnm:D hala bozmadan devm ediyorum. umarım pantolonumla foto çekinip koymakta nasip olur. :42:

eveett şimdi haberlere geçiyim kızlar:D bugün3. günü tamamlıyorum. bu sabah itibariyle 63.7 rakamını görmüş bulunmaktayım yani 2 günde 1 bçk kilo eksik görünüyorm tartıda (ki zayıflamam durmuştu). çok mutlu oldum...kısacası: ERİYORUMMMM!!:52: basenlerim hala belime göre çok kalın ama bakalım istediğim kiloya iniym onuda sporla çözücem umarım:))

dün gece biraz baş ağrım oldu. erkenden yattım geçti. birde çok su içince midem bulanıyor. 2 litreyi geçmiyorum o yüzden.

tuz içmedim bugün çünkü tadı iğrenç geldi. gün aşırı içicem onu da.

Enerji kısmına gelirsek 3 gündür sadece sıvı tükettiğime inanmaz dışardan gören öyle hareketliyim. gerçekten ilginç. spor yapsam mı diye düşünüyorm annem bayılcan kalcan yapma! dedi bende kırmıyım dedim.

şimdilik bu kadar kızlar. böyle giderse 10 gün yapmıcam diyeti. önceden istediğim rakama ulaşırsam bırakıcam. öpüyorm hepinizi!!:69:

elimden geleni yapıyorum canım:66:

Back