- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
Herkese iyi akşamlar hanımlar :)
Kaptanlık meselesine gelince...
Böyle bir görevi yapmaktan büyük mutluluk duyarım elbette ama bu aralar yeterince online olamıyorum.
En büyük problem cuma günleri liste hazırlama esnasında olacak çünkü saat 3 ya da 4 e kadar online olmam pek mümkün görünmüyor, liste yapmam ve bunu iletmem uzun sürebilir.
Ama Etra ile birlikte kaptan ve kaptan yardımcılığı görevlerini paylaşırsak, anlaşarak ve birbirimizi asiste ederek bu işi yürütebiliriz :)
Ben müsait olmadığımda o ilgilenir, o müsait olmadığında ben ilgilenirim.
Ben takım adına her türlü çalışmayı severek yapıyorum, bundan sonra da yaparım ama cuma günleri erken gelmem sorun olabilir sadece
Azracım şu sıralar çok yoğunsun biliyorum ama kendini özletme.
Sen gelene kadar yerine bakarız ama bu takımın efsanevi kaptanı sensin
Bir an önce geri gelip vekillerden görevi devralırsın :)
Senin için de kardeşin için her şeyin hayırlısı olsun
Kaptanlık meselesine gelince...
Böyle bir görevi yapmaktan büyük mutluluk duyarım elbette ama bu aralar yeterince online olamıyorum.
En büyük problem cuma günleri liste hazırlama esnasında olacak çünkü saat 3 ya da 4 e kadar online olmam pek mümkün görünmüyor, liste yapmam ve bunu iletmem uzun sürebilir.
Ama Etra ile birlikte kaptan ve kaptan yardımcılığı görevlerini paylaşırsak, anlaşarak ve birbirimizi asiste ederek bu işi yürütebiliriz :)
Ben müsait olmadığımda o ilgilenir, o müsait olmadığında ben ilgilenirim.
Ben takım adına her türlü çalışmayı severek yapıyorum, bundan sonra da yaparım ama cuma günleri erken gelmem sorun olabilir sadece
Azracım şu sıralar çok yoğunsun biliyorum ama kendini özletme.
Sen gelene kadar yerine bakarız ama bu takımın efsanevi kaptanı sensin
Bir an önce geri gelip vekillerden görevi devralırsın :)
Senin için de kardeşin için her şeyin hayırlısı olsun