evet kızlar şimdi haberlere geçelim.
bu sabahh 62.5 i görmüş bulunmaktayım. çok mutlu oldum. yalnız diyeti bıraktım çünkü şurubum bitti ve tekrar ona o kadar para veremicem... 4 günde 2 bçk kilo gitti. mutluym. artık yavaş yavaş vermeye çalşcam bakalm.
hemen limonata diyeti deneyimlerimi yazıyım.
öncelikle aşırı irade gerekiyor... benm en sevmediğim yiyecek brokolidir onu bile verseler tabak tabak yerdim. aç hissettiğimden değil.. 4 gün boyunca hiç bişy çiğnemedim...
bağırsaklarımı yumuşattı. tuvalete daha koly çıkmaya başladım.
tırnaklarımı ilk kez uzatıyorum. ilk kez kırılmıyorlar. ne alaka bilmiyorm ama saçlarm ve tırnaklarm sağlıklı bi hal aldı. üzerinde beyaz lekeler vardı artık yok.
bunlar güzel yanlarıydı.
kötü tarafı irade meselesi ve çok su içince mide bulantısı yaşamanız.birde ilk gece baş ağrısı çektim. sanırım vücut alışmaya çalışıyodu. sitelerde okuduğuma görede vücut zararlı atıklarla savaştığı için baş ağrısı ortaya çıkıyomş falan... deneyimlerim bunlar kızlar. 62 bçğu gördüğüme mutluym kısaca allah 60 ı görmeyi de nasip etsn hepinize de istediğiniz kiloya inmeyi inşallah.
kısacası bu diyet kesnlkle işe yarıyor.10 gün ypsam bi 6 kilo giderdi en az sanırm.4 günde buna da şükür
haftanın 1.si belli 2. si kim
maşallah diyorum başka da birşey demiyorum
Son düzenleme: