• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

batuhanım aynen etranın dediği gibi adı maple syrup diye geçiyor.oralarda bulablceğinden eminm.

kızlar bugün 4. günüm bitiyor. bugün regl oldum. dün deli gibi aklımdan neden yemek çıkaramadığımı anldım. 63.2 olmuşum 3. günün sonunda regl olduğum halde, memnunum. tüm gün yattım çok ağrı çekiyorum bu zamanlarda.. 3 bardak karışımdan içebildim daha da bişey canım istemedi...

6 yada 7 gün yapmaya karar verdim. çünkü şurubum bitiyo ve ona tekrar tekrar 60 lira veremicem.

bu günden sonra daha hızlı gideceğini düşünüyorm. şu dönemi geçirdim mi tamamdır. tekrar yazıcam kızlar. öpüyorum hepinizi.:92:

Agrili regl dönemi olanlara Allah kolaylik versin,gecmis olsun tatlim.. cok sükür benim böyle bir derdim hic olmuyor :61: merakla ve sabirsizlikla bekliyorum senin diyetinin sonucunu..umarim cektigin zahmete deger :34: ayrica ne kadar pahaliya almissin sen bu surubu canim ya.. kac ml mi 60 tl ? Burada 250 ml. 6 euro bazi yerlerde 4 euro görünüyor.. markete gidip bakmadim ,internetteki fiyatini söylüyorum :44:

Son düzenleme:
slm kızlar..
hastayım bugün boğazım şişmiş halsizim

Cok gecmis olsun canim.. dikkat et kendine :59: ihlamur kaynat ic..sicak yataktan cikma

bende 38 beden istiyorum incecik bi hatun olmak ne güzel bişeydi unuttum vallahi kendime kızıyorum niye aldımki bu kiloları:47::47::47:

Boyun kac senin canim ? 60 kiloda 38 giymen gerekiyor diye düsünüyorum.. bana 40 beden bol gelmeye basladi bile cünkü :53:

Agrili regl dönemi olanlara Allah kolaylik versin,gecmis olsun tatlim.. cok sükür benim böyle bir derdim hic olmuyor :61: merakla ve sabirsizlikla bekliyorum senin diyetinin sonucunu..umarim cektigin zahmete deger :34: ayrica ne kadar pahaliya almissin sen bu surubu canim ya.. kac ml mi 60 tl ? Burada 250 ml. 6 euro bazi yerlerde 4 euro görünüyor.. markete gidip bakmadim ,internetteki fiyatini söylüyorum :44:

çok teşekkür ederim canım.. ayda bir katlanıyorum bu ağrıya.

250 ml 60 lira verdim... türkiyede çok pahalı demekki. kanadada üretiliyormuş. ordan buraya gelene kadar 10 katına çıkıyor fiyatı anlaşılan... internetten aldm bende.. aktarlar şarküteriler adını bilmiyo bile... mecbr netten aldım.

neden türkiyede bu diyeti yapan hemen hemen hiç yok aslında cevabı bu sanrım...

cooooooooooook tesekkür ederim canim bakalim haftaya deneyecem bu hafta böyle devam edim eger bi sonuc alamazsam yapacam cünki artik vermem lazim su lanet kilolari
ayrica bi sorum daha var elifcim bu soru sanada gecerli
bunu biraktiginda peki nasil bir tebki veriyor vucut
yani normal yemeye baslayinca tekrardan geri almayalim kilolari

canım onuda araştırdm. bitirince diyetine devm ediyosun. yani dikkat etmeye. ama mesela 15 gün yptın 10 kilo verdin diyelim. senin yanına kar kalan 8 kilo oluyor. verdiğin kiloya göre 1 yada iki kiloyu geri alıyosn bırktığın hafta çünkü su da gidiyor. ama %80 i yanına kar kalıyor. okuduğm yormlarda 2 yıl geçti bırktığmdan beri sadece 2 kilo aldm 1 kilo aldm tekrar yapıcm fln diyen çok var. genelde diyeti bırktıktan sonra kalori hesabıyla abartmadan yersen almıyosun.

diyet bittikten sonra kiloyu otrtmak için aynen devm edicem ben de diyetime akşam 7 den sonra yemicem falan. verdiğim kiloları geri aldm diyen kimseyi okumadım henüz.

tatlim ben böyle hesaplayamiyorum malesef ,yardimci olamayacagim icin kusura bakma.. tek tek ölcerek hesaplayabiliyorum ben :59: ( 1 kücük patates kavurma derken yagi kac gr. ymek kac gr. mesela ) bu tarz hesaplamalari wingcigim güzel yapiyor ,onun yemeklere özel listesi varmis galiba... umarim online olur bu aksam da, sana yardimci olur..

olsun tatlım benim ilgilenip cevap yazman bile yeter :16: :54:

günaydin kizlar nerelerdesiniz :27:
dünki menümü yazmadim neden derseniz canim sykildi birtane revani yedim :37::37:
bu yüzden bütün beslenmemi mahfettim ve sinirlendim
ama artik tatli biseye cok ihtiyacim var

canım onuda araştırdm. bitirince diyetine devm ediyosun. yani dikkat etmeye. ama mesela 15 gün yptın 10 kilo verdin diyelim. senin yanına kar kalan 8 kilo oluyor. verdiğin kiloya göre 1 yada iki kiloyu geri alıyosn bırktığın hafta çünkü su da gidiyor. ama %80 i yanına kar kalıyor. okuduğm yormlarda 2 yıl geçti bırktığmdan beri sadece 2 kilo aldm 1 kilo aldm tekrar yapıcm fln diyen çok var. genelde diyeti bırktıktan sonra kalori hesabıyla abartmadan yersen almıyosun.

diyet bittikten sonra kiloyu otrtmak için aynen devm edicem ben de diyetime akşam 7 den sonra yemicem falan. verdiğim kiloları geri aldm diyen kimseyi okumadım henüz.

sagol canim cevabin icin
haftaya bakalim demek isterim
he bu surubun tadi nasil peki ????
cok kötüyse yapamam valla :27:

tünaydın kızlar nasılsınız söylediğim gibi geşde olsa bugün itibariyle düzene girecem menümüde yazıyım:kahvaltı:2 küçük dilim ekmek 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli 1yağsız yumurta 1 tatlı kaşığı labne peynir yarım bardak çay.....öğle için yanımda müsli getirdim ama kahvaltıyı geç yaptığım için 3 yada 4 gibi yiyecem akşam yogurt çorba ve brokoli :64::64::66::66::66:

misir ekmeginin tadini bulamayan bir ben varim galiba :61: onun yerine taze pismis cavdar ekmegi olsa miss gibi yerim :1: afiyet olsun sana simdiden tatlim.. abartma ama ekmek olayini :34:

Boyun kac senin canim ? 60 kiloda 38 giymen gerekiyor diye düsünüyorum.. bana 40 beden bol gelmeye basladi bile cünkü :53:[/QUOTE]

CANIM AKŞAM BİKASE YOĞURT VE MISIR EKMEĞİ YETTİ BANA:66::66:38 beden olan eteğim var içine giriyodum zaten ama rahat değildi yani şimdi gayet rahat ama 44 beden 42 beden ve 40 beden olan kıyafetlerimde var onlarıda geyebiliyorum ben onları giyebildiğim sürece zaıfladığma da inamıyacam galiba bu arada boyum 163:34::34::34:

[1] Portakal 1 ADET 50
[2] Meyveli Yoğurt 125 GRAM 126.25
[3] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[4] Mantar Sote 1 PORSİYON 98
[5] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[6] Ceviz 15 GRAM 105
[7] Ezine peyniri 50 GRAM 140
[8] Salam 4 DİLİM 116
[9] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110

Toplam : 1141.25 kal.

Son düzenleme:
merhaba kizlar bugun detoxs gunum kahvalti biraz cok olmus ama:17:

Sabah:
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Süt 0.1 LİTRE 68 Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
Domates 0.5 ADET 7
Ayva reçeli 20 GRAM 41.2
haşhaş 20 gr 116
Çavdarlı Ekmek 1.5 DİLİM 82.5

Saat 12de 14de 16da 18de 20de
Yoğurt Çorbası 5 PORSİYON 1250

Toplam:1701.8 kal.

Henüz buradaki marketlere bakma firsatim olmadi.. Marketlerdeki satis fiyatini cok merak ettim dogrusu :61: gözüm kesmiyor alirim ,yaparim diye ama.. masallah iyi sabrin varmis hayatim yaa nasil yapiyorsun sen bu diyeti :53:

dünki menümü yazmadim neden derseniz canim sykildi birtane revani yedim :37::37:

sagol canim cevabin icin

tünaydın kızlar nasılsınız söylediğim gibi geşde olsa bugün itibariyle düzene girecem menümüde yazıyım:kahvaltı:2 küçük dilim ekmek 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli 1yağsız yumurta 1 tatlı kaşığı labne peynir yarım bardak çay.....öğle için yanımda müsli getirdim ama kahvaltıyı geç yaptığım için 3 yada 4 gibi yiyecem akşam yogurt çorba ve brokoli :64::64::66::66::66:

Sanirim dün sali sallanir olayi olmus :1::1: bende dün off günü yaptim ,sütlac magnum filan yedim menümü yazmaya utandim :78: ama bugün senaycigim gibi cok güzel basladim güne :34: cumaya kadar dünü telafi edecegim insallah :34:

bugün yiyeceklerimi hesapladım ve içim çooooook rahat :16: kızlar inşallah böyle devam ederiz :38:

insallah hayatim.. hep beraber olsun :54:

merhaba kizlar bugun detoxs gunum kahvalti biraz cok olmus ama:17:

Sabah:
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Süt 0.1 LİTRE 68 Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
Domates 0.5 ADET 7
Ayva reçeli 20 GRAM 41.2
haşhaş 20 gr 116
Çavdarlı Ekmek 1.5 DİLİM 82.5

Saat 12de 14de 16da 18de 20de
Yoğurt Çorbası 5 PORSİYON 1250

Toplam:1701.8 kal.

Canimcigim 1700 kalorilik detox mu olur :52: normalden fazla kalori almis olmuyor musun ´? 60 li kilolardaki bir kisinin günlük almasi gereken max. kalori zaten 1500 , 1700 arasi degil mi ? sen bu kalori ile kilo verebilecek misin cidden :53: bana biraz fazla geldi..

sagol canim cevabin icin

şurubun tadı aynı pekmez tadı. dut pekmezine benzetilebilir. kötü bi tadı yok bence canım.:34:

sagol canim cevabin icin

aynı pekmez tadı canım. dut pekmezine benzetilebilir. bence tadı güzel canım. tabi 10 gün fln aynı tat isterse çikolata olsun dayanması zor :D

hehe aynımesajı yazmşm yine idare edin:D

Son düzenleme:
Henüz buradaki marketlere bakma firsatim olmadi.. Marketlerdeki satis fiyatini cok merak ettim dogrusu :61: gözüm kesmiyor alirim ,yaparim diye ama.. masallah iyi sabrin varmis hayatim yaa nasil yapiyorsun sen bu diyeti :53:

Sanirim dün sali sallanir olayi olmus :1::1: bende dün off günü yaptim ,sütlac magnum filan yedim menümü yazmaya utandim :78: ama bugün senaycigim gibi cok güzel basladim güne :34: cumaya kadar dünü telafi edecegim insallah :34:

insallah hayatim.. hep beraber olsun :54:

Canimcigim 1700 kalorilik detox mu olur :52: normalden fazla kalori almis olmuyor musun ´? 60 li kilolardaki bir kisinin günlük almasi gereken max. kalori zaten 1500 , 1700 arasi degil mi ? sen bu kalori ile kilo verebilecek misin cidden :53: bana biraz fazla geldi..

gerçekten zor oldu canım. hele adet zamanıma denk geldi.. iyice zor oldu. ama halsizlk falan olmuyor da işte.. gözün bi sürü şeyde kalıyo. ama zayıflamayı çok isteyince katlanılıyor.

evet kızlar şimdi haberlere geçelim.

bu sabahh 62.5 i görmüş bulunmaktayım.:21: çok mutlu oldum. yalnız diyeti bıraktım çünkü şurubum bitti ve tekrar ona o kadar para veremicem... 4 günde 2 bçk kilo gitti. mutluym. artık yavaş yavaş vermeye çalşcam bakalm.

hemen limonata diyeti deneyimlerimi yazıyım.

öncelikle aşırı irade gerekiyor... benm en sevmediğim yiyecek brokolidir onu bile verseler tabak tabak yerdim. aç hissettiğimden değil.. 4 gün boyunca hiç bişy çiğnemedim...:D

bağırsaklarımı yumuşattı. tuvalete daha koly çıkmaya başladım.

tırnaklarımı ilk kez uzatıyorum. ilk kez kırılmıyorlar. ne alaka bilmiyorm ama saçlarm ve tırnaklarm sağlıklı bi hal aldı. üzerinde beyaz lekeler vardı artık yok.
bunlar güzel yanlarıydı.

kötü tarafı irade meselesi ve çok su içince mide bulantısı yaşamanız.birde ilk gece baş ağrısı çektim. sanırım vücut alışmaya çalışıyodu. sitelerde okuduğuma görede vücut zararlı atıklarla savaştığı için baş ağrısı ortaya çıkıyomş falan... deneyimlerim bunlar kızlar. 62 bçğu gördüğüme mutluym kısaca allah 60 ı görmeyi de nasip etsn hepinize de istediğiniz kiloya inmeyi inşallah.

kısacası bu diyet kesnlkle işe yarıyor.10 gün ypsam bi 6 kilo giderdi en az sanırm.4 günde buna da şükür:emir_bebek:

Back