Herkese iyi akşamlar hanımlar :)
Kaptanlık meselesine gelince...
Böyle bir görevi yapmaktan büyük mutluluk duyarım elbette ama bu aralar yeterince online olamıyorum.
En büyük problem cuma günleri liste hazırlama esnasında olacak çünkü saat 3 ya da 4 e kadar online olmam pek mümkün görünmüyor, liste yapmam ve bunu iletmem uzun sürebilir.
Ama Etra ile birlikte kaptan ve kaptan yardımcılığı görevlerini paylaşırsak, anlaşarak ve birbirimizi asiste ederek bu işi yürütebiliriz :)
Ben müsait olmadığımda o ilgilenir, o müsait olmadığında ben ilgilenirim.
Ben takım adına her türlü çalışmayı severek yapıyorum, bundan sonra da yaparım ama cuma günleri erken gelmem sorun olabilir sadece
Azracım şu sıralar çok yoğunsun biliyorum ama kendini özletme.
Sen gelene kadar yerine bakarız ama bu takımın efsanevi kaptanı sensin
Bir an önce geri gelip vekillerden görevi devralırsın :)
Senin için de kardeşin için her şeyin hayırlısı olsun
ayrica elifcim senin su yaptigin diyeti bana anlatirmisin
anlatmissan eger sanirim ben kacirdim
benim icin tekrarlarsan cok memnun kalacam
Herkese iyi akşamlar hanımlar :)
Kaptanlık meselesine gelince...
Böyle bir görevi yapmaktan büyük mutluluk duyarım elbette ama bu aralar yeterince online olamıyorum.
En büyük problem cuma günleri liste hazırlama esnasında olacak çünkü saat 3 ya da 4 e kadar online olmam pek mümkün görünmüyor, liste yapmam ve bunu iletmem uzun sürebilir.
Ama Etra ile birlikte kaptan ve kaptan yardımcılığı görevlerini paylaşırsak, anlaşarak ve birbirimizi asiste ederek bu işi yürütebiliriz :)
Ben müsait olmadığımda o ilgilenir, o müsait olmadığında ben ilgilenirim.
Ben takım adına her türlü çalışmayı severek yapıyorum, bundan sonra da yaparım ama cuma günleri erken gelmem sorun olabilir sadece
Azracım şu sıralar çok yoğunsun biliyorum ama kendini özletme.
Sen gelene kadar yerine bakarız ama bu takımın efsanevi kaptanı sensin
Bir an önce geri gelip vekillerden görevi devralırsın :)
Senin için de kardeşin için her şeyin hayırlısı olsun
elifcim tutlu suyu nasıl içiyorsun ben tutlu diye denize bile girmeyi sevmem
Elifcim merakla bende sonuçları bekliyorum..
o içine giremediğimiz pantolonların içine girip aynada kendini iyi görmekten daha mutlu eden bir şey yok ya... hani kadınlar bir erkekden seni seviyorum sözü yerine zayıflamışsın vs.. sözleri duyunca daha mutlu oluyorlarmış diyorlar ya o hesap..tüm hayata bakışın o gün içinde değişiveriyor gerçekten!
o pantolonla resmini bekliyoruz..
Ayşecim sağol tatlım umarım bu sefer hedef tutar..
geçmiş olsun bir evde çocuk hasta olunca dünya duruveriyor resmen..acil şifalar ceyline!
Hangi şehirdesin ayşecim? gurbette yanlız olmak çok zor olmalı gerçekten eşin de haftada bir geliyormuş peki ne yapıyorsun akşama kadar komşu,arkadaş vs varmı bari konuşacak,iki çift laflayacak? ben akşama kadar çatlıyorum sıkıntıdan evimiz merkeze uzak pek komşu vs..alışkanlığım da yok evden dışarı çıkmıyorum ve doğal olarak patlıyorum eve biri gelsin diye habire arkadaşlarımı falan davet ediyorum,akşam olunca eşime yükleniyorum azıcık daha otur konuşalım diye :))
ve aslında 2. çocuk için çok iyi bir şans (eğer daha bir kaç sene daha oradaysanız) hazır evde ceylinle uğraşırken diğeri de aradan çıkar beraber büyürler bir kaç sene sonrasında da sen rahat edersin..ben de çok istiyorum 2. yi ama psikolojim buna uygun değil seneye asrını kreşe verip özüme dönmek istiyorum yaaa...çalışmak,sosyal bir insan olmak vs..iyice kendimi unuttum 3 yıldır!
Güldencim hayırdır nereye? sen yoğunluk da da burayı idare edersin tatlım yaaa.. hem sakın gitme düğün öncesi buradan da uzaklaşırsan iyice diyetten koparsın benden söylemesi..
ama illa gidecem bir süreliğine diyorsan ben de wing ve xetrax yönünde oyumu kullanıyorum ikisi de süper yaparlar bu işi..
Canım geçenlerde benim de ses iptaldi ve çok fenadır bilirim..nette biraz araştırmıştım ender saraçın tarifiyle şu kabuk tarçınlardan çay yapıp içine ek birşey koymadan onu içiyormuşsun bana pek etkisi olmamıştı gerçi ama bir dene istersen beni antibiyotik pakladı :))
Xetrax senin bu pozitifliğin,motivasyonun takıma o kadar yansıyor ki canım.. bu mutlulukta ki en büyük pay bence kiloların yavaş yavaş gitmesi ve kendini huzurlu ve daha güzel,güvenli hissetmen..umarım bu coşkunu hiç kaybetmessin canım!
Sağol tatlım darısı başına olsun..
elbise konusuna gelince nihayet hallettim
evde bir çok abiye elbisem var diye almak istemiyordum ama geçen hafta kayınvalidemin gazıyla mangodan bir elbise aldım tarzı istediğim gibiydi fiyatta çok uygundu vs..ama eve gelince bir türlü içime sinmedi beni olduğumdan çok çok daha kilolu gösterdi ablam ve annem de bu yönde görüş bildirince onu eledim ve 3 gün önce yine kayınvalideyle bir yerde çok hoşuma giden tam istediğim gibi bir elbise buldum ve aldım ama elbise çok iddialı dar,mini,straplez bi şey :)) vücut istiyor yani gerçi yakıştırdım kendime abartılı durmadı üzerimde ama eşim daha görmedi ve görünce eminim kıyamet kopacak ( çok kıskançtır kendileri)
ben de son bir kaç güne kadar göstermiycem sonra da kayınvalide ve peder almış getirmiş giymezsem ayıp olur vs diycem öyle karalaştırdık kayınvalidemle :)) topu onlara atcam yani bir de siyah dantel den omzu ve kolları saran bolero diktircem yada dikecem (elimden her iş gelir :)) bakalım son hali yada düğündeki halin resmini eklerim size canlarım..
haklısın canım insanlar ne kilolar veriyor ben 15 -20 kiloyu gözümde büyütüyorumama biran önce zayıflamak istiyorum ,diyetimi tabikide bırakmıycam ne olursa olsun bugün beni 75 gösteren tartı elbet birgün 60 da gösterir :) nede olsa sizler varsınız pes etmeme izin vermezsiniz :13:
iste benimde bugünki menüm
sabah
domates
salatalik
kk peynir
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
2 bardak sekersiz cay
ara
portakal
mandalina
öglen
balik izgarada
bol yagsiz yesil salata
ara
yesil elma
aksam
3 kasik pirincli pirasa
1 kase yogurt
su 3 litre
spor 60 dakika pump it up
iki günde yazamadigim sporlar 120 dakika
toplam 240 dakika
azrasılam sizin misafirler baya erkenciymiş :)günaydın kızlar
misafr gelcek az sonra bize
sen iste yeter zatenhoplaya zıplaya inicez küçük bedenlere
bugün 6 bardak yaptığım karışımdan içtim. dün de öyle.. o hariç çay içtim, yeşil çay su falan.. sabahlarıda bir bardak deniz tuzu içiyorm. geçiyo gidiyo bakalım neler olcak sonucu bende merk ediyorm. kendimi kesnlkle aç hissetmiyorm. canım tabiiki bi sürü şey çekiyor ama motive kaynağım varsizler...
ayrıca ne zamndır içine giremediğim bir pantolonumun dar da olsa içine girmeyi ve başarıyla fermuarını çekmeyi başardım. diyet bittiğinde o pantolonu rahat biçimde giyebiliyorsam benm için tmmdır
sonra da gelsin koruma faslı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?