günaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
arkadaşlar bn sizlere birşey söylemek isityorum
kızkardeşimin düğün tarihi belli oldu 24 nisan ALLAH nasip ederse
anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
2 ay gibi bir süre var önümüzde ve sizden ricam kaptanlığı bırakmak isitiyorum
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
öncelikle gönüllü arayacağım,gönüllü çıkmazsa bn mecburi birinizi seçecem
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş
kısacası bir gönüllü var mı?
Azracım paylaşımı, moral-motivasyon sağlayabilmesi, sürekliliği, iradesi ve online olma süresini göz önünde bulundurarak beni önerim xetrax :)
Eğer kendisi kabul ederse ve sence de uygunsa ben Etra'nın bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine eminim
Ayşecim Ceylin ile uğraşıyor, bir de bununla ilgilenmesi çok zor olacaktır.
Yoksa kaptan yardımcılığından sonra kaptan olarak onu görmek isterdim
Azracım durumun çok kötü değilse sen gayet güzel bir şekilde götürüyorsun, bırakmasan
Geri dönecek misin?
Tamamen bırakıyorum deme sakın
Elifcim merakla bende sonuçları bekliyorum..bugün 6 bardak yaptığım karışımdan içtim. dün de öyle.. o hariç çay içtim, yeşil çay su falan.. sabahlarıda bir bardak deniz tuzu içiyorm. geçiyo gidiyo bakalım neler olcak sonucu bende merk ediyorm. kendimi kesnlkle aç hissetmiyorm. canım tabiiki bi sürü şey çekiyor ama motive kaynağım varsizler...
ayrıca ne zamndır içine giremediğim bir pantolonumun dar da olsa içine girmeyi ve başarıyla fermuarını çekmeyi başardım. diyet bittiğinde o pantolonu rahat biçimde giyebiliyorsam benm için tmmdır
sonra da gelsin koruma faslı!
Ayşecim sağol tatlım umarım bu sefer hedef tutar..tebrik ederim kızlar liste süper inş. dereceye girersiniz.
handeryacım 6 lı hanelerdesin süpersin resim ekle birlikte secelim kıyafetini inş. düğüne kadar biraz daha verirsin
koçişim gittikuzum rahatsız hem diş geliyo yine büyük ihtimalle hemde burnu falan tıkanmış uykuyu unuttu çok huysuz dün gece 12 de kalktı 4 te yattı sabahta 7 de kalktı çok yorgunum bu gece takrarlamaz inş.
Hangi şehirdesin ayşecim? gurbette yanlız olmak çok zor olmalı gerçekten eşin de haftada bir geliyormuş peki ne yapıyorsun akşama kadar komşu,arkadaş vs varmı bari konuşacak,iki çift laflayacak? ben akşama kadar çatlıyorum sıkıntıdan evimiz merkeze uzak pek komşu vs..alışkanlığım da yok evden dışarı çıkmıyorum ve doğal olarak patlıyorum eve biri gelsin diye habire arkadaşlarımı falan davet ediyorum,akşam olunca eşime yükleniyorum azıcık daha otur konuşalım diye :))teşekkür ederim cnm.benim hamileliğim kolay geçti son dönemleri hariç asıl zorluk doğumdan sonra başlıyor.benim kızımda 20 aylık olacak bu ayın 24 ünde.hastalık konusunda sanslıyız çok şükür kolay kolay hastalanmaz.ama yeme problmimiz var bişey yemiyo o da yaşından sonra başladı.bide gece çok sık kalkar saat başı süt içer o yüzden benim gece uykum yok denecek kadar az.tek başımayım gurbetteyim eşim hafta 1 gün eve gelebiliyo tüm yükü benim üzerimde o yüzden 2. ye hiç cesaretim kalmadı benimde
Güldencim hayırdır nereye? sen yoğunluk da da burayı idare edersin tatlım yaaa.. hem sakın gitme düğün öncesi buradan da uzaklaşırsan iyice diyetten koparsın benden söylemesi..günaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
arkadaşlar bn sizlere birşey söylemek isityorum
kızkardeşimin düğün tarihi belli oldu 24 nisan ALLAH nasip ederse
anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
2 ay gibi bir süre var önümüzde ve sizden ricam kaptanlığı bırakmak isitiyorum
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
öncelikle gönüllü arayacağım,gönüllü çıkmazsa bn mecburi birinizi seçecem
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş
kısacası bir gönüllü var mı?
Canım geçenlerde benim de ses iptaldi ve çok fenadır bilirim..nette biraz araştırmıştım ender saraçın tarifiyle şu kabuk tarçınlardan çay yapıp içine ek birşey koymadan onu içiyormuşsun bana pek etkisi olmamıştı gerçi ama bir dene istersen beni antibiyotik pakladı :))selam kızlar...takımız üçüncü olmuş...şenay arkadaşımız da dereceye girmiş...tebrikler...
benim üç gündür sesim kısık..hiç konuşamıyorum...ne iyi gelir acaba...
Xetrax senin bu pozitifliğin,motivasyonun takıma o kadar yansıyor ki canım.. bu mutlulukta ki en büyük pay bence kiloların yavaş yavaş gitmesi ve kendini huzurlu ve daha güzel,güvenli hissetmen..umarım bu coşkunu hiç kaybetmessin canım!Hayat cok güzel yaa... özel bir sebebi yok ama icim icime sigmiyor cok mutluyum
Sükredecek cok seyim var.. istedigim herseyi yapabilecek güce ve iradeye sahibim..kilo verme konusunu bile cözmüssem hepsini halledebilirimailemi ,arkadaslarimi ,kendimi ve elbette buradaki takim arkadaslarimin hepsini cook seviyorum ( bugün icimden geldigi gibi hareket etmeyi seciyorum ! )
everything will be okay in the End. If it's not okay it's not the end..
tebrikler handerya 6 lı rakamları bende dört gözle bekliyorum :) elbiseerinide merak ettim eklede görelim belki fikirde veririz
çok dertliyim kızlar çokkk
cuma günleri daha iyi bildirimler yapabileyim diye elektronik terazi aldım dün sonuç korkunç
evdeki terazim 73 gösteriyo yenisi 75 :84: :84: ne yapıcam şimdi ben kendimi çok kötü hissediyorum ben nasıl vericem bu 15 kiloyu
ben malum cumadan beri kaçağım :78: öncelikle takımızı ve Şenayı çok çok tebrik ederim bu hafta birinciliğe inşallah (elif sana güveniyoruz! )
haftasonum berbat geçti kızlar (diyet babında ) off offf 2 gündür çok pis kaçırdım gözü dönmüş gibi hani arada bir off günü yapıp vücudu şaşırtmak gerekiyormuş ya benim metabolizma serseme dönmüştür kesin
ne yedim içtim hiç yazmıyorum utancımdan..yarın yeni bir pazartesi ve kaldı önümde 10-15 gün o daracık minicik elbiselerimde hoş gözükmem gerekiyor elti olaraktan :))
veee uykum geldi ben kaçarrr...!
bu çiçekler de sabah ilk açana gelsinnn!
şimdiden günaydınnnnn!
maalesef doğru göstermiş ama moralini hemen bozupta pes etme kendine !!!
millet 70-80 kilo veriyor resmen içinden bir biz çıkıyoruzeeee bunu yapan insan değil mi?
hemen silkelen ve bugün pazartesi diyetine başla
süpersin canım sonucunu merakla bekliyorum peki bu içtiklerin günde toplam kaç kalori yapıyor.enerjini kaybetbediğine göre enerjini alman gereken kalori miktarını karşıyor demektir
Elifcim merakla bende sonuçları bekliyorum..
o içine giremediğimiz pantolonların içine girip aynada kendini iyi görmekten daha mutlu eden bir şey yok ya... hani kadınlar bir erkekden seni seviyorum sözü yerine zayıflamışsın vs.. sözleri duyunca daha mutlu oluyorlarmış diyorlar ya o hesap..tüm hayata bakışın o gün içinde değişiveriyor gerçekten!
o pantolonla resmini bekliyoruz..
çok teşekkür ederm cnmhala bozmadan devm ediyorum. umarım pantolonumla foto çekinip koymakta nasip olur.
ben malum cumadan beri kaçağım :78: öncelikle takımızı ve Şenayı çok çok tebrik ederim bu hafta birinciliğe inşallah (elif sana güveniyoruz! )
haftasonum berbat geçti kızlar (diyet babında ) off offf 2 gündür çok pis kaçırdım gözü dönmüş gibi hani arada bir off günü yapıp vücudu şaşırtmak gerekiyormuş ya benim metabolizma serseme dönmüştür kesin
ne yedim içtim hiç yazmıyorum utancımdan..yarın yeni bir pazartesi ve kaldı önümde 10-15 gün o daracık minicik elbiselerimde hoş gözükmem gerekiyor elti olaraktan :))
veee uykum geldi ben kaçarrr...!
bu çiçekler de sabah ilk açana gelsinnn!
şimdiden günaydınnnnn!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?